Şimdi Ara

Online Oyunlara Erişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc'den tabletten telefondan online oyunlara giremiyorum torrent oyun,film indiremiyorum sinir hastası oldum. Sıkıntının internette olduğundan eminim daha dün başka bir internetten giriş yaptım ve herşey sorunsuzdu. İNterneti bağlatalı 4 gün oldu uyduner 25 mbps 50 gb akk çok iyi videoları hızlıca izliyebiliyorum sitelere çok iyi girebiliyorum ama işte online oyunlara girişte sıkıntı var. Az önce uyduneti aradağımda ise hiçbir sıkıntı olmadığını eksiz çalıştığını söylediler giremediğimi söylediğimde ise tablete ve telfonlara erişim sağlayamadıklarını, pcden ise sunucuya bağlanma hatası dediğimde ise öyle bişey olmayacağını yurt dışı dnsleri kullandığından olabileceğini söylediler. Arkadaşlar böyle bir saçmalık olur mu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kberk006 -- 5 Temmuz 2015; 14:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kberk006

Pc'den tabletten telefondan online oyunlara giremiyorum torrent oyun,film indiremiyorum sinir hastası oldum. Sıkıntının internette olduğundan eminim daha dün başka bir internetten giriş yaptım ve herşey sorunsuzdu. İNterneti bağlatalı 4 gün oldu uyduner 25 mbps 50 gb akk çok iyi videoları hızlıca izliyebiliyorum sitelere çok iyi girebiliyorum ama işte online oyunlara girişte sıkıntı var. Az önce uyduneti aradağımda ise hiçbir sıkıntı olmadığını eksiz çalıştığını söylediler giremediğimi söylediğimde ise tablete ve telfonlara erişim sağlayamadıklarını, pcden ise sunucuya bağlanma hatası dediğimde ise öyle bişey olmayacağını yurt dışı dnsleri kullandığından olabileceğini söylediler. Arkadaşlar böyle bir saçmalık olur mu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kardeşim online oyunlara girişte nasıl problemle karşılaşıyorsun ki. Tam olarak açarsan konuyu yardımcı olmak isterim.

• Sorunu hallettim modem rest atınca 2-3 kere düzeldi. Yİnede teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.