Şimdi Ara

ONLİNE OYUNLARDA 8. SIRADA BULUNAN RAPPELZ ONLİNE İÇİN BİR BAŞLIK AÇILSIN LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet dun basladım bugun lvl 20 oldum ama para ve item yonunden cok sıkıntı cekıyorum onun dısında züperrrrrrrrrrrrrr bir oyun dıyebılırım party ile kasması cok guzel oluyor bu arada en iyi item dusuren mob lar hangısı cunku bu kuslardan felan bı halt dustugu yok bu arada beyler bole ayrı gayrı olmaz bırısı klan kursunda gırelım cunku ben bu oyunuj tuttum devam ederim sımdılık ok
    nick : delidana
    server : bahamut
    lvl : 20
  • anatema nerde bilen var mı?
    class transfer questi için lasım
  • BEN İNDİRDİN BAŞLADIM OYUNA AMA HİÇ BİLİGİM YOK MSN VEREYİMÖ EKLEYİN YARDIMLAŞALIM

crank_raul@hotmail.com
  • oyun international mı yoksa sadece kore server mı ?
  • ya ben yukledim arkadaslar ama giris yaptim ve start tan sonra bilg duruo ekran karario.yardim pls
  • arkadaslar oyun kore degıl ıngılızce yanı avrupa serveri classs transferi icin arkadasım class transfer job dıye baslayan birisi var ona gideceksin ok dostum her sehirde classtransfer kısısı mevcut bilgine ama en onemlısı quest i iyi oku bu arada arkadaslar ben spell singer oldum ama buff skıllı yok bu nasıl okcu yahu buffsız kasılmıyor bunun ılerleyen asamalarda buff skıllerıde acılacakmı bılgı lutfen bu arada yeni baslayan arkadaslar bu oyunda sadece lvl degıl aynı zamanda buyu de kasıyorsunuz oldurdugunuz yaratıklardan sızlere puan gelıyor bu puan ıle buyulerinizi gelıstırıyprsunuz ne kadar guclu yaratık oldurursenız o kadar bol gelıyor bu sayıdan itemlarinda dereceleri var ben merchantlarda 1. , 2. ve 3. seviye kıyafetler gordum ama 4. seviye ve ustu varmı bılmıyorum pelerın bu oyundada mevcut fakat sus degıl bır kıyafet cesıtlı ozellıkler verıyor sıze yıneupgrade olayına gelınce elinizde ne varsa herseyi upgrade edebiliyorsunuz hatta birakın yayı yayda kullandıgınız oklari bile upgrade edebiliyorsunuz anladıgım kadarıyla upgrade de sınır yok yalnız su varkı upgrade i blacksmıth denen zatı muhtereme yaptırıyoruz bu adam her upgrade de silahin sınıfına gore oldukca yuksek fıyat alıyor ve her upgrade de fıyatını arttırıyor yani soleki dıyelım lvl1 sılahı lvl2 yapacan kosuyorsun amcama verıyorsun bıraz nakıt hoop al sana lvl 2 sılah lvl2 yi 3 mu yapacan tekrar amcama gıdıyorsun ama o da ne herıf fıyatı o bicim katlamıs tamam ulan dıyorsun verıyorsun parayı silah lvl3 oluyor sonra lvl4 yapam dıyorsun olmuyor neden cunku herıf fıyatı yıne katlamıs senın malı ve ekonomık durum buna yetmıyor yani itemınız yanmıyor ama upgrade e paranızda yetmıyor hade kolay gele

nick:delidana

server: bahamut

lvl:22

• Ooooo forum canlanmıs bee
    Bende bahamutta açtım dm yim lvl 13 daha ( ezikk ) Bi tane türk gördüm baska bulamadım yawf Onun nicki yazayım : ThunderJet die bi arkadas kendi guildi var
    Nick: GReN ( isim bulamadım napim herseyi yazmislar )
    Class: D.M.
    LvL: 13 ( simdilik )
    Server : Bahamut
  • petler bankaya koyulmuo muuu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: X_Sheitan_X

petler bankaya koyulmuo muuu?

Koyuluyor..Anlatiim..İlk önce advanture guide yada tamer a gideceksin oradan creatur information gibi bir sey var ona tıklayınca senin petini gösterecek..Solunda kartı var ona iki kere tıklayın kaybolucak ve kullanamıcaksın..Confirme basıp çık sonra petini rahatça banakaya gidip koyabilirsin
  • oo gelenler cogalmis walla cok sevindim arkadaslar yalniz ricam ustte yazdıklarımı okuyun

BEN GUILD KURDUM TURK GUILDII

ADIDA LastOttoman

oyunda buldugum turkleır burdan gelen arkadasları aldım guılde sızlerıde bulunca alırım

oyunda bı arkadasım daha var gulde geldıgınızde ondan cok rahatlıkla bılgı alırsınız benı aksam bulursunuz
    9dan sonra gece12-1 e kadar hafta sonu full ısım yoksa

oyunda ılk para yonunden belkı sıkıntı cekrsınız ama ılerde bu gıder
    lak denılen bısı var bunu para karsılıgı satabıosunuz droplar falan gusel

25 lvl ve ustu yaratıkalrdan droplar baslar ama bazen daha dusuk lvl lı moblardan da gusel drop olur azcuk şans

nickim .. ThEviIinMyMind arkaslar ortadaki L harfi deil büyük ı ıgdırın ı sı

oyunda pem atmak ıcın en basa " işaretini koyun sonra nıck yazın sonra ne yazcaksanız
    copy paste de olur nıckı yazmakla ugrasmak ıstemıosanız yada yazıların gecdıgı bolumde nıcke 2-3 kes tıklayın dırek pm ye gecer.

• günde 18 saat pc deyim şimdi oldugu gibi bazı günler sırf mmorg oyunlarına ayırdıgım bile oluyor ( kişisel favorim tabikide silkroad ) günde 18 saat oynuyarak kaç günde max lvl chara sahip olabilirim ?
  • Son setup çıkmadan önce oynuyordum Loki'ydi galiba server... LvL 13-14 gibi bir Strider'ım vardı adadan yeni çkmıştım ki Pc göçü verdi silinmediyse halen oradadır Bu hafta sonu indirip tekrar başlamayı düşünüyorm bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 20 Mart 2007; 14:54:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmanyakX

günde 18 saat pc deyim şimdi oldugu gibi bazı günler sırf mmorg oyunlarına ayırdıgım bile oluyor ( kişisel favorim tabikide silkroad ) günde 18 saat oynuyarak kaç günde max lvl chara sahip olabilirim ?

walla gunde o kadar oynuosan 1-2 aya max lvl olur snrm .:D abartmisda oalbilirim ama 60 lvl 1 ayda cok rahat olursun ki oda bu yeni serverda cok ii bi lvl
  • evet lvl 26 oldum bu arada saolsun taylandli bir oyuncu bir kac sey ogretti mesela pet yakalamak gıbı bu sayede ıkı tane petim oldu birisi su an icin bankada o poultry ben pantherayi kullanıyorum lvl12 oldu ama hala cozemedıgım cok sey var bu arada bugun guzel droplar aldım bır tane yuzuk 1 tane kupe vede smıte hammer ıle harpoon dustu ozellikle harpoon iron scar gorevinde dustu iron scar kestim harpoon dustu ilginç cunku normalde quest oldugu ıcın ıtem dusmez dedıler am dustu neyse en azından yuzuk ve kupem oldu cok sukur parasızlık canıma yetti elımde cardlar var satamıyorum yada cok pahalıya koyuyorum ınanın anlamadım bu gece tezgah kurdum sabaha allah kerım bakalım
  • gpotato nun başka bir oyunu oynamadım fikrim yok ama fly for fun a 1.5 yılımı verdim ve şu an guildce geçebileceğimiz başa bir oyun aramaktayız.FlyFF ın b.ku çıktı gmler çok boşladılar vs. herkes sıkıldı ve oynanbilirliği bir yerden sonra çok kötü.105 den 106 olmak için baya zaman ve emek harcamak gerekiyor.sır bu yüzden flyff ı bırakıp rappelz e geçen birkaç arkadaşım var.

Arkadaşlar bu oyunun oynanabilirliği, sistem gereksinimleri, level atlama hızı, gm lerin oyunla alakaları olup olmadığı hakkında da bilgi verebilirmisiniz.
  • arkadasim bu oyunu ben p4 2,4 ghz 512 mgb ram 128 vga ile low sevıyede oynayabılıyorum ama buna rgmen zevk alıyorum bunun uzerınde ıse ozellıkle ekran kartın vede ram ın cok zevk alırsın ınan bana
    oyun cok eglencelı sıkmıo gerek guestlerıyle gerekse lvl kasmasıyla pt bul yeter .Stamina die bı olay var expi ıkı katına cıkarı belli bir muhdet bunuda guestlerden temın edebılıosun yada kendılıgınden doluo townda %100 town dısında % 30 recover hızıyla .

pet sistemi var gusel bişi .
  • Arkadaşlar ben oyunda Asura- Strider lvl 15 oldum.. bow kullanıyorum ama bow skillerini kullanamıyorum..skilleri açtım fakat bow la ilgili active skilleri kullanamıyorum...normal atac vuruşları yaparak ilerliyorum..yine bow kullanan lvl 14 lik birisini gördüm adam çatır çatır bow skillerini kullanıp benim 2 katım damage yapıyor..yabancı olduğu için sorup öğrenemedim...
    Şimdi ben yanlış bir char mı açtım?..skillerine baktım bow skilide var.....
    Bow kullanan yeni bir char açacam....Buna uygun hangi ırk ve char açmam gerekiyor?...lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi......

Haa bu arada bu binek pet leri nasıl yakalamam gerekiyor....Bunu da detaylı anlatabilirmisiniz?...( bir görevde bana binek pet verdi ama süreliydi süre sonunda yok oldu...yeni bir binek pet e süresiz nasıl sahip olabilirim?)...
    tekrar yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler....

• arkadasim jlv 20 de passivede bowla ılgılı skiller cıkcıak onları acdıkdan sonra bow kullanabılırsın
    binek hayvan satın alabılırsın advanture guide olmasi lasım npc nın adı. 5 saatlıkdır
  • bu oyunu bi ara oynamıştım ama o kadar da iyi deil bence .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.