Şimdi Ara

ONLİNE OYUNLARDA 8. SIRADA BULUNAN RAPPELZ ONLİNE İÇİN BİR BAŞLIK AÇILSIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişini fazla bilmiorum ama yeni başladığım bir oyun ve KO HeroOnline Ultima ve WOW gibi oyunları alt sıralara atan bu oyun icin yeni bir başlık açılmasını istiyorum ve herkezi davet ediyorum..

Oyunun resmi sitesiwww.rappelz.com

Download boyutu yüksek ve mükemmel bi 3D çalışması yapılmış..

işte sizlere bu oyundan görüntüler

http://youtube.com/watch?v=9DMs9vyYeKg

http://youtube.com/watch?v=aSLysMzq9TA&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=AEODd-FvtFE&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=eg9HzrfjqB0&mode=related&search=

• Arkadaşım boşuna uğraşma bence ben okadar oyunu tanıtan yazı yazdım kimse yazı yazmadı
    Sen gel benim açtığım topice takılalım bu ay başı indirecem oyunu beraber oynarız

Herkese iyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. John Watson

Arkadaşım boşuna uğraşma bence ben okadar oyunu tanıtan yazı yazdım kimse yazı yazmadı
    Sen gel benim açtığım topice takılalım bu ay başı indirecem oyunu beraber oynarız

Herkese iyi oyunlar..
    Tamam Sen Gel Bahamut Server'ine adım IronMan ve ThEvilinMyWind le birlikte takılıyoruz bir arkadaşım daha var PersoneLJesus2 Knight oynuyorduk orda zarara girince :D buraya takılıyoruz artık Guild imizin adı LastOttoman oke beklerim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pike1

Tamam Sen Gel Bahamut Server'ine adım IronMan ve ThEvilinMyWind le birlikte takılıyoruz bir arkadaşım daha var PersoneLJesus2 Knight oynuyorduk orda zarara girince :D buraya takılıyoruz artık Guild imizin adı LastOttoman oke beklerim kardeş

Alıntıları Göster
    aybaşında bnde indircem güselel benzoda 1.2gb
  • arkadasım su sıralamayı nereden goruyoruz soylermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionsee

arkadasım su sıralamayı nereden goruyoruz soylermisin
    8.1 almış burdahttp://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?gameId=0&bhcp=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pike1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pike1

Ben oynamya başladım..Senin yazını görmemişim kusura bakma bende yeti serverında başladım oyuna bi kaç ark var onlarda bahamut serverına gelir takılırız orada çok gsl olur
    Şimdi charı bırakmak zor olucak yawf okdr job point biriktirmiştim
    Neyse ben yarın bahamut serverındayım..Oyundan görüşürüz...

Herkese iyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pike1

Ben oynamya başladım..Senin yazını görmemişim kusura bakma bende yeti serverında başladım oyuna bi kaç ark var onlarda bahamut serverına gelir takılırız orada çok gsl olur
    Şimdi charı bırakmak zor olucak yawf okdr job point biriktirmiştim
    Neyse ben yarın bahamut serverındayım..Oyundan görüşürüz...

Herkese iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    Hazır topic canlanmışken bende mini guide mi yayımlayım
    ..
    Öncelikle biraz ön bilgi olsun diye hazırladıgım mini guıde sizlerle paylaşmak istiyorum..İlk defa böyle bir şey yazacağım için yanlışlarım varsa mağzur görün

*Genel olarak bi 10 lvl oynadıgınız zaman oyunun ne kadar ayrıntılı ve degisik bi oyun oldugunu anlıyosunuz.

*Oyunda 3 Irk var ve her ırkın 3 tanede meslegi var

*Irklar farklı şehirlerde Oyuna başlıyolar fakat lvl kastıkları alanlar benim gördüğüm kadarıyla aynı.

*Oyunda 2 çeşit lvl sistemi var 1.ex lvl 2. job lvl öldürdügünüz yaratıklardan job lvl ve experience alıyosunuz

*Oyunda size yardımcı olan pet dediğimiz hayvanlarda mevcut ve bunlarda binek ve saldırı olarak 2 ye ayrılıyor.

Skillere değinecek olursak oyundaki hersey gibi skill sistemide actif ve pasif skiller olarak 2 ye ayrılmıs durumda her skili kullanmak için belli bi job pointi gözden cıkarmak gerekiyor ve bazı skiller baska sikilleri acmadan kullanılamıyor.

*Önemli bi özellik olarak skillerin cooltimeları(yeniden kullanım süresi) gibi bide casting timeları(Uygulanma süresi) var. Büyülerin casting time leri 1 snyeyi asabiliyor.Skillerin kendi lvlleri var ve lvl atladıkca casting timelarıda artıyo.

*Benim uzun süredir gördüğüm en karmasık pet ve skill sistemine sahip oyun daha önce mmorpg oynamamıs arkadasların pek fazla bulaşmamalarını tavsiye ederim
    Her Irka her meslege göre pet-combo-skill kartları mevcut ve bu kartlar sayesinde cesitli attack kombinasyonları yaratabiliyosunuz.

*Oyundaki yaratıkların lvl ları var ve her yaratıgın 3-5 farklı versyonu var oyunda ilerledikce istediğiniz yaratıgı gerekli cardları kullanarak tame(evcilleştirme) edebiliyosunuz

*lvl 1-10 Rehberi

Oyuna ilk olarak yemyeşil bir adada don gömlek baslıyosunuz hemen yanınızdaki npc ye gidin ve ilk görevinizi alın sizden 3-4 tane lvl 1 yaratık öldürmenizi istiycek onları öldürdükden sonra gidin ve silahınızı alın daha sonra kendi lvlınıza es veya 1-2 lvl üstü yaratıkları keserek yolunuza devam edin.

Oyuna basladıgınızda yanınızdan vızır vızır geçen adamlar gorceksiniz lama tarzı hayvanlara binen bunlara fazla heveslenmeyin cünkü lvl 10 olmadan oyunda pet kullanamıyosunuz
    Yaratıkların yerini iyi bellemeye calısın cuku ilk lvllarda binek hayvanınız olmadıgı için uzun süreler yürüyosunuz.

jlevel ve ex lvlınız 10 oldugunuzda ana sehre gidin ve merdivenlerden cıkın ana meydanda job *** die bir adam var ordan class transfer yapıp mesleginizi seciyorsunuz
    Gerekli skilleri actıkdan sonra unit kartları alıp düşük lvl bi hayvan evcillestirip yanınıza alabilirsiniz.

Skiller :http://rappelz.alizarinhq.com/Classes/Deva/HolyWarrior/
    Bilgi :http://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=6542&sid=2971aad7bbeb90d97f884aca4fa358ef

DEVA:

1-) Holy Warrior: Defansı yuksek bir karakterdir..Fakat atack yönunden zayıftır...

2-) Cleric : Bildiğiniz cleric işte

3-) Breeder : Bu classın petler için bir çok büyüsü vardır..Dusuk atack ve defensa sahiptir..

GAİA:

1-) Fighter: Yüksek atack , düsük atack hızı ve defensı vardır.

2-) Kahuna: Buffer ve debuffer özelliğine sahiptir..Düsük can ve atack..

3-) Spell Singer: Daha cok okcu bir sınıftır..( tabi baska seylerde kullanabiliyor spear axe vs. )

ASURA:

1-) Dark Magician: Çok yüksek damageler vermekle birlikte düşük defense ve canıyla aksiyon isteyen oyuncular için birebirdir..

2-) Sorceror: Bu class da petler için büyüler vardır..Yüksek damage verebilirler..Eline aldığı kalkan sayesinde defensı iyi sayılır..

3-)Strider: Bıcak ve ya ok kullanabilir..Yüksek atak hızı,düşük atak gücü ve defensı vardır..

Evet arkadaslar benim bildiklerim bukadar..Eminim bu forumda benden daha çok şey bilen arklarımız vardır..Eğer onlarda buraya bildiklerini yazarlarsa bu forum daha güzel olabilir..

Not:Alıntıdır

• quote:

Hazır topic canlanmışken bende mini guide mi yayımlayım
    ..
    Öncelikle biraz ön bilgi olsun diye hazırladıgım mini guıde sizlerle paylaşmak istiyorum..İlk defa böyle bir şey yazacağım için yanlışlarım varsa mağzur görün

*Genel olarak bi 10 lvl oynadıgınız zaman oyunun ne kadar ayrıntılı ve degisik bi oyun oldugunu anlıyosunuz.

*Oyunda 3 Irk var ve her ırkın 3 tanede meslegi var

*Irklar farklı şehirlerde Oyuna başlıyolar fakat lvl kastıkları alanlar benim gördüğüm kadarıyla aynı.

*Oyunda 2 çeşit lvl sistemi var 1.ex lvl 2. job lvl öldürdügünüz yaratıklardan job lvl ve experience alıyosunuz

*Oyunda size yardımcı olan pet dediğimiz hayvanlarda mevcut ve bunlarda binek ve saldırı olarak 2 ye ayrılıyor.

Skillere değinecek olursak oyundaki hersey gibi skill sistemide actif ve pasif skiller olarak 2 ye ayrılmıs durumda her skili kullanmak için belli bi job pointi gözden cıkarmak gerekiyor ve bazı skiller baska sikilleri acmadan kullanılamıyor.

*Önemli bi özellik olarak skillerin cooltimeları(yeniden kullanım süresi) gibi bide casting timeları(Uygulanma süresi) var. Büyülerin casting time leri 1 snyeyi asabiliyor.Skillerin kendi lvlleri var ve lvl atladıkca casting timelarıda artıyo.

*Benim uzun süredir gördüğüm en karmasık pet ve skill sistemine sahip oyun daha önce mmorpg oynamamıs arkadasların pek fazla bulaşmamalarını tavsiye ederim
    Her Irka her meslege göre pet-combo-skill kartları mevcut ve bu kartlar sayesinde cesitli attack kombinasyonları yaratabiliyosunuz.

*Oyundaki yaratıkların lvl ları var ve her yaratıgın 3-5 farklı versyonu var oyunda ilerledikce istediğiniz yaratıgı gerekli cardları kullanarak tame(evcilleştirme) edebiliyosunuz

*lvl 1-10 Rehberi

Oyuna ilk olarak yemyeşil bir adada don gömlek baslıyosunuz hemen yanınızdaki npc ye gidin ve ilk görevinizi alın sizden 3-4 tane lvl 1 yaratık öldürmenizi istiycek onları öldürdükden sonra gidin ve silahınızı alın daha sonra kendi lvlınıza es veya 1-2 lvl üstü yaratıkları keserek yolunuza devam edin.

Oyuna basladıgınızda yanınızdan vızır vızır geçen adamlar gorceksiniz lama tarzı hayvanlara binen bunlara fazla heveslenmeyin cünkü lvl 10 olmadan oyunda pet kullanamıyosunuz
    Yaratıkların yerini iyi bellemeye calısın cuku ilk lvllarda binek hayvanınız olmadıgı için uzun süreler yürüyosunuz.

jlevel ve ex lvlınız 10 oldugunuzda ana sehre gidin ve merdivenlerden cıkın ana meydanda job *** die bir adam var ordan class transfer yapıp mesleginizi seciyorsunuz
    Gerekli skilleri actıkdan sonra unit kartları alıp düşük lvl bi hayvan evcillestirip yanınıza alabilirsiniz.

Skiller :http://rappelz.alizarinhq.com/Classes/Deva/HolyWarrior/
    Bilgi :http://rappelz.gpotato.com/forum/viewtopic.php?t=6542&sid=2971aad7bbeb90d97f884aca4fa358ef

DEVA:

1-) Holy Warrior: Defansı yuksek bir karakterdir..Fakat atack yönunden zayıftır...

2-) Cleric : Bildiğiniz cleric işte

3-) Breeder : Bu classın petler için bir çok büyüsü vardır..Dusuk atack ve defensa sahiptir..

GAİA:

1-) Fighter: Yüksek atack , düsük atack hızı ve defensı vardır.

2-) Kahuna: Buffer ve debuffer özelliğine sahiptir..Düsük can ve atack..

3-) Spell Singer: Daha cok okcu bir sınıftır..( tabi baska seylerde kullanabiliyor spear axe vs. )

ASURA:

1-) Dark Magician: Çok yüksek damageler vermekle birlikte düşük defense ve canıyla aksiyon isteyen oyuncular için birebirdir..

2-) Sorceror: Bu class da petler için büyüler vardır..Yüksek damage verebilirler..Eline aldığı kalkan sayesinde defensı iyi sayılır..

3-)Strider: Bıcak ve ya ok kullanabilir..Yüksek atak hızı,düşük atak gücü ve defensı vardır..

Evet arkadaslar benim bildiklerim bukadar..Eminim bu forumda benden daha çok şey bilen arklarımız vardır..Eğer onlarda buraya bildiklerini yazarlarsa bu forum daha güzel olabilir..

Not:Alıntıdır

Alıntıları Göster
    Slm arkadaslar su anda lvl 30 olmak uzereyim jlv ide 27 yaptim bakalim 30 da ne cikcak fighter skillinde :)

bahamutta türk arkadaşlarimizi bekliyoruz yardim ve dayanısma son seviyede :) arkadasim nicki biras yalnıs yazmıs :D
    nickim : ThEviIinMyMind pm aticaksanız oyunda copy paste yapın
    Server :Bahamut
    guild : LastOttoman

• quote:

Orijinalden alıntı: asitutkum

Slm arkadaslar su anda lvl 30 olmak uzereyim jlv ide 27 yaptim bakalim 30 da ne cikcak fighter skillinde :)

bahamutta türk arkadaşlarimizi bekliyoruz yardim ve dayanısma son seviyede :) arkadasim nicki biras yalnıs yazmıs :D
    nickim : ThEviIinMyMind pm aticaksanız oyunda copy paste yapın
    Server :Bahamut
    guild : LastOttoman

Alıntıları Göster
    Açılın benn geliyorummm İçimde çok gsl olcakmış gibi bir his var
    Bende Dark Mage açıcam...İsmimi oyuna girdikten sonra yazarım şuan aklıma bisi gelmiyor

İyi oyunlar..

• quote:

Açılın benn geliyorummm İçimde çok gsl olcakmış gibi bir his var
    Bende Dark Mage açıcam...İsmimi oyuna girdikten sonra yazarım şuan aklıma bisi gelmiyor

İyi oyunlar..

Alıntıları Göster
    eft arkadaslar oyun arayisi olan herkesi bekliyorumm indirdiginize pisman olmazsiniz :)

• quote:

eft arkadaslar oyun arayisi olan herkesi bekliyorumm indirdiginize pisman olmazsiniz :)

Alıntıları Göster
    beyler size birkaç sorum var :

1.Ne kadar zamanda lvl 30 olunuyor?

2.Eğer Sorcerer Açarsak Petlerimiz dahamı güçü olur? yoksa Breeder açarsakmı?

3.Ben Oyunu Pet üstüne oynamak istiyorum o yüzden bu pet sorularını sordum...

4.Tekrar ne kadar zamanda lvl 30 olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

Alıntıları Göster
    evet arkadaslar bende ındırdım oyunu ama baslamadan once acıklasanız kasmak ne kadar zor veya kolay bide sizce en guzel char hangısı yanı kasması felan kolay olan hangisi birde drop olayi nasil itemlar cokmu zor dusuyor vede fiyatlar ko daki gibi ucukmu yani oyuncular elde edılmesı ımkansız rakamlarlalamı ıtem satıyorlar bilgi lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 17 Mart 2007; 14:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

evet arkadaslar bende ındırdım oyunu ama baslamadan once acıklasanız kasmak ne kadar zor veya kolay bide sizce en guzel char hangısı yanı kasması felan kolay olan hangisi birde drop olayi nasil itemlar cokmu zor dusuyor vede fiyatlar ko daki gibi ucukmu yani oyuncular elde edılmesı ımkansız rakamlarlalamı ıtem satıyorlar bilgi lutfen

Alıntıları Göster
    Pyscho inceledim sorcorer daha çok pet ağırlıklı fakat breeder da özel saldırı skilleri daha fazla. Fakat spellsinger da da pet skilleri var ve iki elli kılıç kullanıp %100 critical vuran vuruş yapabiliyor ben ya spellsinger yada holyzımbırtıdan olmayı planlıyorum fakat 200 mb civarı ( sanırım ) bi patch yapior inşallah hemen biter %6 da daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 17 Mart 2007; 15:35:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imPsYcHo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

1 . arkadasim 3 . gunde 30 oldu calısmıo kendisi :D ben 2 . hafta aksamlari sadece 1-3 saat hafta sonuda 5-6 saat oynayarak 34 oldum kasmak cok kolay ozellıkle pt bulursanız hem ıtem hemde exp yoynunden sıkıntı yasamazsınız
    yalnız bılmenız gereken ıtemlerın pıyasası.

ne sorceer la nede breederla oynadım :) ama sana tavsıyem karakterın uzerıne oyna cunku pet 30 olana kadar adam gıbı skıll acılmıo ama madme petle takılcan her ıkısınıde ac 20 ol zaten fazla tutmaz 1 gunde karar verırsın
    ben ılk basladıgımda her karakterden acdım ole akrar verdım
    fighterla oynuyorum cunku damgesı yuksek warrıor hastasıyım :D ama hantal .
    striderle de oynadım dual bıcak kullandım cok gusel cok seri dalıo oda cok eglenceli
    dark mage cok fazla damge yapıo mob keserken rahat olursunuz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

1 . arkadasim 3 . gunde 30 oldu calısmıo kendisi :D ben 2 . hafta aksamlari sadece 1-3 saat hafta sonuda 5-6 saat oynayarak 34 oldum kasmak cok kolay ozellıkle pt bulursanız hem ıtem hemde exp yoynunden sıkıntı yasamazsınız
    yalnız bılmenız gereken ıtemlerın pıyasası.

ne sorceer la nede breederla oynadım :) ama sana tavsıyem karakterın uzerıne oyna cunku pet 30 olana kadar adam gıbı skıll acılmıo ama madme petle takılcan her ıkısınıde ac 20 ol zaten fazla tutmaz 1 gunde karar verırsın
    ben ılk basladıgımda her karakterden acdım ole akrar verdım
    fighterla oynuyorum cunku damgesı yuksek warrıor hastasıyım :D ama hantal .
    striderle de oynadım dual bıcak kullandım cok gusel cok seri dalıo oda cok eglenceli
    dark mage cok fazla damge yapıo mob keserken rahat olursunuz

Alıntıları Göster
    servr yeni fiyatlar ko yla alakasi yok cunku onun gbii itemler yok :P
    bazi upgrade itemleri pahali tabi ama drop oldugu icin ko daki gibi imkansiz deil cok daha kolay drop olmasii
    en ii char oynıyarak begendigin chardır hepsıyle oyna karar ver acelen yok nede olsa :)
    bahamut ta oynamayı unutmayın

guild LastOttoman
    nick ThEviIinMyMind

• quote:

servr yeni fiyatlar ko yla alakasi yok cunku onun gbii itemler yok :P
    bazi upgrade itemleri pahali tabi ama drop oldugu icin ko daki gibi imkansiz deil cok daha kolay drop olmasii
    en ii char oynıyarak begendigin chardır hepsıyle oyna karar ver acelen yok nede olsa :)
    bahamut ta oynamayı unutmayın

guild LastOttoman
    nick ThEviIinMyMind

Alıntıları Göster
    ok ben behamuttayim nickim delidana aslinda madcow alacaktım ama bırısı almıs neyse delidana oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: vethakan

ok ben behamuttayim nickim delidana aslinda madcow alacaktım ama bırısı almıs neyse delidana oyunda

Alıntıları Göster
    Hoş oyuna benziyor ama kayıt sayfasını bulamadım oyunun ingilizce sitesihttp://rappelz.gpotato.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 17 Mart 2007; 20:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Hoş oyuna benziyor ama kayıt sayfasını bulamadım oyunun ingilizce sitesihttp://rappelz.gpotato.com/

Alıntıları Göster
    ben bi ara oynuodum (oyun ilk çıktıgında) sıkılıp bıraktım. Şİmdi canım oynamak istedi.
    tekrar indirdim(bıraktıgım zaman oyunu silmiştim) ben görmeyeli bi sürü şey degişmiş.
    (bug ve lag azalmış en başta)
    tekrar başliim dedim
    edit:bahamuttayım nick belli deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Sheitan_X -- 18 Mart 2007; 20:36:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X_Sheitan_X

ben bi ara oynuodum (oyun ilk çıktıgında) sıkılıp bıraktım. Şİmdi canım oynamak istedi.
    tekrar indirdim(bıraktıgım zaman oyunu silmiştim) ben görmeyeli bi sürü şey degişmiş.
    (bug ve lag azalmış en başta)
    tekrar başliim dedim
    edit:bahamuttayım nick belli deil

Alıntıları Göster
    arkadaslar oyunda beni bulun her turlu yardim ve yataklik yapılır :D

ThEviIinMyMind

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.