Şimdi Ara

Online Oyunlarda Yaşadığım Sorun ve Packet Loss [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Böyle bir konu yada benzer içerikli bir şey var mı bilmiyorum ama garip bir problem yaşıyorum. Almanya'ya yeni taşındım ve Vodafone 1 Gbps hızında internet bağlattım. Şimdi sorunum şöyle online oyunlarda statik olmayan sürelerde büyük bir gecikme yaşıyorum. İnternete 5ghz ile bağlanıyorum. Daha önce ethernet ile bir genişletici aracılığı işe bağlanıyordum, şimdi TP link ile bir usb-wifi alıcı aldım. (Bilgisayarım masaüstü) Çekim gücüm ve hızım iyi. Her iki cihazla ile sorunumda değişme olmadı. CMD üzerinden packet loss yaptığımda tam da yaşadığım sorunu görmüş oldum. Bunun nedeni donanımsal mı yoksa modemi değiştirmelerini istemelimiyim?Yardımınız ricasıyla. Şimdiden teşekkür ederim.

Kullandığım Modem: Vodafone Modell TG3442DE Kabel Router WLAN Router **24

Kullandığım Wifi Alıcılar: TP-Link Archer T4U - Vodafone SuperWLAN-Verstärker

Online Oyunlarda Yaşadığım Sorun ve Packet Loss [YARDIM]

• CMD'de tracert -d 1.1.1.1 çalıştırın. Hangi router adımlarından geçtiğinin listesi çıkar. Sonra 3-4 tane daha CMD açın.

Aynı anda ilk bir kaç adıma ve 1.1.1.1'e sürekli ping atın. 1.1.1.1'de yüksek gecikme olduğu zaman diğer pingleri kontrol edin.

Bazı adımlar ping'e kapalı olabilir ama yaklaşık olarak bir fikriniz olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.