Şimdi Ara

Online Parça Alıcam...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tekford.com.tr adlı siteden online parça alıcam. Daha önce alış veriş yapmış olan var mı? Ne kadar güvenilir bir site? Telefon görüşmesi yaptım, istediğiniz paketteki parçaların hepsi orjinal parça dedi (7 lt yağ+yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi+mazot filtresi+karter tapası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeone -- 19 Aralık 2009; 13:11:32 >

• geçen hafta alışveriş yaptım güvenilir bir site. Hem orjinal hemde yan sanayi parça ve aksesuarlar var fiyatlarıda makul.
  • Teşekkür ederim, cevap gelmeyince sipariş verdim. Önce telefonla konuştum istediğiniz paketteki parçalar orjinal dedi siparişi verdim, 2 dk içinde onaylandı 1 saat sonra kargoya verildi, pazartesi elinize ulaşacak diye de mail geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeone

Teşekkür ederim, cevap gelmeyince sipariş verdim. Önce telefonla konuştum istediğiniz paketteki parçalar orjinal dedi siparişi verdim, 2 dk içinde onaylandı 1 saat sonra kargoya verildi, pazartesi elinize ulaşacak diye de mail geldi...

Hocam, geldi mi siparişlerin, memnun kaldınız mı?
  • Kusura bakmayın biraz cevap geç olacak, parça siparişini cumartesi öğlen vermiştim pazartesi sabahı kargoya geldi, geldiği kargo sanayideydi arabayla gidip kargoyu aldım (5 TL kargo ücreti ödedim mng) Yağ+Hava filtresi+polen filtresi+yağ filtresi orj orijinal (ford marka) mazot filtresi bosch markaydı usta mazot filtresi de markalı olması iyi dedi, eski mazot filtresi markasızdı.... 128 TL yağ değişim parçaları + 5 tl kargo + 20 tl işçilik toplam 153 TL ye mal oldu, servis ücreti 390 tl idi kdv dahil. Ama parça almadan önce orjinal mi yan sanayi mi diye sormakta fayda var zaten telefon açtığında beklemiyorsun direk görüşeceğin kişi telefonu açıp sorularını cevaplıyor.. Eskişehir'de ikamet eden bir tanığın gayet başarılı bir firma dedi... Ama parçaların orjinal olduğunu sipariş vermeden teyit edin dedi...
  • tekford iyidir eskisehirde simdi rakibi cıktı fiyatları daha uygunwww.otoservet.com buradan huseyin beyle irtibat kurabilirsiniz tekforddan yaklasık yuzde 20 civarı daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

tekford iyidir eskisehirde simdi rakibi cıktı fiyatları daha uygunwww.otoservet.com buradan huseyin beyle irtibat kurabilirsiniz tekforddan yaklasık yuzde 20 civarı daha uygun.

Eminmisiniz acaba? Siteye tıkladığımda yine tekford'un sitesi açılıyor galiba tekford bu işletmeyi de satın almış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tekford iyidir eskisehirde simdi rakibi cıktı fiyatları daha uygunwww.otoservet.com buradan huseyin beyle irtibat kurabilirsiniz tekforddan yaklasık yuzde 20 civarı daha uygun.

Eminmisiniz acaba? Siteye tıkladığımda yine tekford'un sitesi açılıyor galiba tekford bu işletmeyi de satın almış :)

link sonuna .tr eklerseniz oto servetin sitesi açılıyor.

https://www.otoservet.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

quote:

link sonuna .tr eklerseniz oto servetin sitesi açılıyor.

https://www.otoservet.com.tr

doğrusu buymuş ama tekford'ta uyanıklık yapmış, diğer site adını da almış karıştıran olursa bize gelsin diye...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.