Şimdi Ara

Online Plexy Alma / Lazer Kestirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netten plexy alabileceğimiz veya lazer kesim yaptırabileceğimiz bi yer var mı? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• http://www.izmirlazerkesim.com/ burayla irtibata geç sana yapıp kargoyla yolluyabilirler bizim evin alt sokağı zaten bi hafta olmuo bn yaptırdım yan kapak çokta iyi oldu valla makinanın işlemesi 5 dakka sürmedi ...
  • kardeşim netten önce bulunduğun şehirde mutlaka lazer kesim yapan reklamcılar vardır. oralara bir sor sonra boşa paralar ödemek zorunda kalırsın.
  • Şu anda denizli de bulunuyorum ne kadar netten aradıysam da yapan bir yer bulamadım bi kaç yere baktım yoktu yine aramaya devam edicem ama pek umidim yok burda olabileceğine o yüzden online olarak yaptırmak istiyorum.
  • Daha başka yer bilen var mı özellikle 1-2 mm gibi ince plexy bulabileceğim.
  • 1-2 mm i lazer keserken eğe biliomuş yani normal kesim değil yani mesela plexiye motifli delik vs yaparken ısınıomuş 3 mm den aşşasını bence kullanma kasana yapcaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

1-2 mm i lazer keserken eğe biliomuş yani normal kesim değil yani mesela plexiye motifli delik vs yaparken ısınıomuş 3 mm den aşşasını bence kullanma kasana yapcaksan

o zaman 1-2 mm lik kısma dremel le kesicem demek ama yinede alcak yer lazım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.malzemem.com dan plexi temin edebilirsin denizlidede illaki bi tabela işi yapan vardır barlara cafelere vs plexi levha yapan yer mutlaka bulursun onlarda cnc bulunur plexini alırsın ölçüp biçersin adama sölersin keser boşuna kargo masrafına girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: respire91

www.malzemem.com dan plexi temin edebilirsin denizlidede illaki bi tabela işi yapan vardır barlara cafelere vs plexi levha yapan yer mutlaka bulursun onlarda cnc bulunur plexini alırsın ölçüp biçersin adama sölersin keser boşuna kargo masrafına girme

tam araştıramadım ama araştırcam o siteyi gördüm 3 mm den başlıyor ama fiyatlar iyimi kötümü emin değilim piyasasını bilmediğim için.
  • bence çok uygun fiyat 36x34 cm 2mm 20 tl oda komşu ama kargo ne tutar bilemem ...
  • quote:

bence çok uygun fiyat 36x34 cm 2mm 20 tl oda komşu ama kargo ne tutar bilemem ...

Arkadaşlar forum üyelerini lütfen yanlış bilgilendirmiyelim .36x34 cm plexi 0.12 M2 eder 3 mm plexinin M2 fiyatı max 50 lira. buna göre istediğiniz plexi 6 lira tutar. fakat kimse bu rakam için uğraşıp size kargo ile yollamaz .Pm den ulaşın size yardımcı olurum.
  • Ben bunun fiyatı budur demiyorum ben bu fiyata aldım diyorum yani hatta üstünede 1-2 motif kestirdim lazerde 40 dedi 35 e kapattım ben pahalı aldığımı biliyorum ama daha ucuz yapanı bulamadığımdan daha doğrusu başka plexi satan yer bulamadım yanlış anlaşılma olmasın kusuruma bakma ben saygısızlığı sevmem ama sen bni direk ezmişsin yani saygılar ...
  • quote:

.Ben bunun fiyatı budur demiyorum ben bu fiyata aldım diyorum yani hatta üstünede 1-2 motif kestirdim lazerde 40 dedi 35 e kapattım ben pahalı aldığımı biliyorum ama daha ucuz yapanı bulamadığımdan daha doğrusu başka plexi satan yer bulamadım yanlış anlaşılma olmasın kusuruma bakma ben saygısızlığı sevmem ama sen bni direk ezmişsin yani saygılar ...

Alaksı yok dostum. Söylediğim, okuyanlar plexi fiyatı olarak o rakamı kabullenecekler ,bunu önlemekti.Kaldıki benim verdiğim fiyat lazer kesim fiyatı değil düz yatar daire ile kesim fiyatıdır.işin içine lazer kesim ve desen girince fiyat değişecektir . Benim maksadımı daha düzgün şekilde ifade etmem gerekirdi . saygılar.
  • bence çok uygun derken arkadaşın verdiği siteyi kast ettim biraz devrik cümle kurmuşum
    bi yer buldumhttp://kaplanlazer.com/ denizlidemiş saç falan kesiolar ama plexide kesiolardır bence yakınındaysa biuğra derim

KAPLAN LAZER İLETİŞİM BİLGİLERİ
    Telefon:+90 (258) 265 22 13
    Adres: 1.Cİ SANAYİ SİTESİ 155 SOKAK NO:35 (ÇINAR KARAKOLU ALTI) ESKİ CEMKAP FABRIKASI MERKEZ / DENİZLİ
  • quote:

bence çok uygun derken arkadaşın verdiği siteyi kast ettim biraz devrik cümle kurmuşum
    bi yer buldumhttp://kaplanlazer.com/ denizlidemiş saç falan kesiolar ama plexide kesiolardır bence yakınındaysa biuğra derim

KAPLAN LAZER İLETİŞİM BİLGİLERİ
    Telefon:+90 (258) 265 22 13
    Adres: 1.Cİ SANAYİ SİTESİ 155 SOKAK NO:35 (ÇINAR KARAKOLU ALTI) ESKİ CEMKAP FABRIKASI MERKEZ / DENİZLİ

saç işleyen lazerde plexi işlenmez dostum .farklı makinelerdir.
  • @Nephertiti
    hocam ben de baktm denizli'de yok adam gibi bir yer.
    mecburen denizli dışından gelmesi lazım...

Amfibi'ye kapağı yollayıp o bütün işlemleri yapıp geri yolluyor. onun işleri de güzel.

haf932 modlamıştım kapağı yapamadım plexi bulamayınca....
    http://forum.donanimhaber.com/m_44768828/tm.htm
  • Valla istanbul da tanıdık vardı ordan getirdim plexiyi Denizli de lazer kesim de buldum sanayide Kaplan lazer baya büyük bir yer istersen bakabilirsin çizimlerinle gidersen fiyat bilgisini hemen alabilirsin. istersen bende yardımcı olurum.
  • Yaz aylarında yardımcı olursanız iyi olur. Yeni bir kasa modu düşünüyorum.
  • Ankara'da yapan yer neresi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.