Şimdi Ara

Online Pokemon Oyunu PokemonCraft - Gerçek MMORPG - Türk Yapımı - 102 Farklı Harita (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
44.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Şu anda level atlamak çok kolay değil.Bence böyle kalırsa çok güzel olur.Diğer yaptığın oyunda çok zordu diye oynamamıştı zaten birçok kişi.

Tüm arkadaşlarıma öneriyorum pokemon craft'ı.Böyle kalırsa çok zevk alarak oynarız diye düşünüyorum.

bana kolay gibi geliyor level atlamak
    orjinal oyun ile ayni seviyede
    zorlastirmayi dusunuyorum biraz

30 40 saat zaman harcayan birisi 100 lvl e gelebilir

fakat bunu daha sonra oyun buyuyunce kullanicilarin taleplerine gore sekillendircem

bu arada onay kodu kaldirildi

Çok sık npc çıkmıyor karşımıza orjinal oyundaki gibi.O yüzden pekde kolay olmuyor açıkcası.Zor da değil ama.Gayet güzel.
    Herneyse tekrardan teşekkür ediyorum gayet güzel bir çalışma.Tebrikler.

Çok üzgünüm başını ağrıttım belki yanlız bu seferde marketten birşey almaya çalışınca(pokeball ile denedim sadece) runtime hatası veriyor.

Hatta paramı almış çantamda birşey yok.Birkaç kez denedim runtime error çıkınca.2800 küsürden 848e inmiş.Geri alma gibi bir şansım yok mu paramı?En azından aldığım topları?

nickin ney ekliyeyim sana para

birde oyuna tum versiyonlardaki tum pokemonlar eklenecek
    hepsinin alt yapisi hazir sadece oturup haritalari eklemem lazim merak etmeyin

• Ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun loodyeyes şifre gerekiyorsa atayım pm den.

Tekrar teşekkürler ilginiz için.
  • Bir sorun buldum galiba.pallet 1 e geldiğim zaman haritanın uzunluğu yüzünden yukarıdaki menülere erişemiyorum bunun bi çözümü varmıdır?

resim aldım .

Online Pokemon Oyunu PokemonCraft  - Gerçek MMORPG - Türk Yapımı - 102 Farklı Harita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 5 Ağustos 2009; 17:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@§tFi®£

Bir sorun buldum galiba.pallet 1 e geldiğim zaman haritanın uzunluğu yüzünden yukarıdaki menülere erişemiyorum bunun bi çözümü varmıdır?

resim aldım .

Online Pokemon Oyunu PokemonCraft  - Gerçek MMORPG - Türk Yapımı - 102 Farklı Harita

oyle bir cikmamasi lazim aslinda
    hangi tarayiciyi kullaniyorsun

firefox 3+ veya explorer 7+ kullan

her tarayici icin kod yazacak vaktimiz yok henuz

• En Sonuncu IE yi kullanıyorum.(versiyonu bilmiyorum)İstersen Mozilla ve Opera da Var Onları Kullanabilirim.
  • quote:

Ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun loodyeyes şifre gerekiyorsa atayım pm den.

5000 para ekledim

siz yeterki hatalari bulup bana soyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@§tFi®£

En Sonuncu IE yi kullanıyorum.(versiyonu bilmiyorum)İstersen Mozilla ve Opera da Var Onları Kullanabilirim.

ben internet explorer 8 ile kullaniyorum daha hic cikmadi hata karsima
    ayrica firefox 3 + ilede hic karsilasmadim

firefox 3+ kullanabilirsin

ama ie 7 de de cikacagini zannetmiyorum ie 6 da bile duzgun gozukuyor

bu arada son ufak bir update daha yapacagim savas sayilari ile alakali

savas sayilari sifirlanacak
  • quote:

quote:

Ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun loodyeyes şifre gerekiyorsa atayım pm den.

5000 para ekledim

siz yeterki hatalari bulup bana soyleyin

Aman tanrım inanamıyorum çok cömertsiniz gerçekten çok teşekkürler

Ayrıca gym lerde savaş yapılabiliyor mu? Ben yapamadımda.
    Birde npclerdeki pokemonlar fazla güçlü oluyor.Yenilince gidiyorum geri.Mt moon u dolaşmıştım iki saat çıkmak için ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 5 Ağustos 2009; 19:04:08 >

• furkan ellerine sağlık vallahi oyun harika olmuş pokemon bölümüne yeni girdiğim için şimdi gördüm.Oyun haritada dolanırken bende biraz yavaş ilerliyor adam ama beta sürümden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Ama yinede oyunu takdir ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: /!\MHERTY/!\

furkan ellerine sağlık vallahi oyun harika olmuş pokemon bölümüne yeni girdiğim için şimdi gördüm.Oyun haritada dolanırken bende biraz yavaş ilerliyor adam ama beta sürümden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Ama yinede oyunu takdir ettim

ya zaten o haritadaki yavaslik en buyuk problemim su anda
    nasil cozucem bilemiyorum hosttan kaynaklaniyor gibime geliyor
    saglam bir host a gecmek lazim
    bakacaz ama

gym ile savas eklenmedi

birde karakteriniz olunce en son girdiginiz pokemon center a geri isinliyor (problem vardi daha once beta 1.0.6 da duzelttim)

yani mt moonda olunce magaranin disindaki pokemon center a girmisseniz oraya isinlanacaksiniz

• Birde en iyilerde biriyle savaştım.18 level charmeleon 'a 18 level pidgeotto savaştırmayı istedim.

O ember ben quick attack kullandım.İkisi de 40 vuruyor.
    Statlar aynı neredeyse.Çok fark yok yani.
    Ama o 20 küsür vurdu ben 5-10 arası
    Neden olabilir acaba?
  • quote:

Birde en iyilerde biriyle savaştım.18 level charmeleon 'a 18 level pidgeotto savaştırmayı istedim.

O ember ben quick attack kullandım.İkisi de 40 vuruyor.
    Statlar aynı neredeyse.Çok fark yok yani.
    Ama o 20 küsür vurdu ben 5-10 arası
    Neden olabilir acaba?

muhtemelen tur farkidir
  • Ya birde Allah aşkına bir çözüm bulamaz mısın şu npc sorununa?Mt.Moon dan daha öteye gitmek imkansız neredeyse.Hiçbir oyuncu yapamaz yani.Npcler yüzünden kaldık orada gidemiyoruz.Bir tanesi 6 tanemi birden götürüyor.İsteyen savaşsa isteyen pokemonlar gibi savaşmadan gitse daha iyi olmaz mı?

Birde evrimleşme için taşlar konulacak mı markete?
  • quote:

Ya birde Allah aşkına bir çözüm bulamaz mısın şu npc sorununa?Mt.Moon dan daha öteye gitmek imkansız neredeyse.Hiçbir oyuncu yapamaz yani.Npcler yüzünden kaldık orada gidemiyoruz.Bir tanesi 6 tanemi birden götürüyor.İsteyen savaşsa isteyen pokemonlar gibi savaşmadan gitse daha iyi olmaz mı?

sadece orayı kinataki geçti 31 lv pokemonu var onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

Ya birde Allah aşkına bir çözüm bulamaz mısın şu npc sorununa?Mt.Moon dan daha öteye gitmek imkansız neredeyse.Hiçbir oyuncu yapamaz yani.Npcler yüzünden kaldık orada gidemiyoruz.Bir tanesi 6 tanemi birden götürüyor.İsteyen savaşsa isteyen pokemonlar gibi savaşmadan gitse daha iyi olmaz mı?

sadece orayı kinataki geçti 31 lv pokemonu var onun.

Su ise elektriğe karşı yenmesi büyük bir şansmış.Hiç elektrik vurmamış olması lazım rakibin.Ayrıca kinataki aşmış zaten onu saymıyorum bile.Herkes öyle değilki

• quote:

onlara cozum bulacam
    npc resimleri ve yerlerini duzenlicem

yarin son finalim var bir gecsinde

birde bu oyun orjinal gba oyunundakinin aynisi

biriniz gba oyununu acip oradaki npc lerin yerlerini benim icin resim cekebilir mi ?

veya internetten bulabilir mi npc leri ayni yerlere koyarim bende

birde orjinal gba oyunundaki karakter resimleri lazim
    yonettiginiz karakterlerin resimleri ama arka plani seffaf olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 6 Ağustos 2009; 12:59:57 >

• beyler oyuna 1000 para karsiliginda isinlanma eklemeyi dusunuyorum
    pokemon center dan nasil fikir ?

pokemon center dan baska pokemon center a isinlanabileceksiniz ?
  • quote:

beyler oyuna 1000 para karsiliginda isinlanma eklemeyi dusunuyorum

Çok hoş olur bence.Yürümek zorunda kalmayız.

Yanlız sadece ziyaret ettiğimiz yerlere mi yoksa her yere mi ışınlanabileceğiz?

Birde bir seferlik mi alacağız ışınlanma özelliğini? Yoksa her istediğimizde 1000er 1000er mi?
  • quote:

quote:

beyler oyuna 1000 para karsiliginda isinlanma eklemeyi dusunuyorum

Çok hoş olur bence.Yürümek zorunda kalmayız.

Yanlız sadece ziyaret ettiğimiz yerlere mi yoksa her yere mi ışınlanabileceğiz?

Birde bir seferlik mi alacağız ışınlanma özelliğini? Yoksa her istediğimizde 1000er 1000er mi?

tabiki her sefer
    bu ziyaret ettigin yer olayini dusunmemistim ama mantikli oyle yaparim

• Pokemon Crater tekl geçerim arkadaşlar 4ever pokemon crater :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.