Şimdi Ara

Online Pokemon Oyunu Varmı ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar... Uzun süredir pokemon oyunlarına bakıyorum.. Fakat istediğim türden bir oyun bulamadım.. Yarıdımcı olursanız sevinirim..
    Aradığım oyun; knight online bizmu online metin2 tarzında.. PC ye yükleye bileceğim ve o oyunlardaki gibi takip edebileceğim bi tarz .. Varmı acaba ????

• quote:

Orijinalden alıntı: MYesil091

Selam arkadaslar... Uzun süredir pokemon oyunlarına bakıyorum.. Fakat istediğim türden bir oyun bulamadım.. Yarıdımcı olursanız sevinirim..
    Aradığım oyun; knight online bizmu online metin2 tarzında.. PC ye yükleye bileceğim ve o oyunlardaki gibi takip edebileceğim bi tarz .. Varmı acaba ????

arkadaşım sana önerim Pokemon World Online oyna hem üyelik alımları şu an açık .üye olamıyorsan link :

http://forum.donanimhaber.com/m_46136183/tm.htm bu adreste resimli anlatı yapmış arkadaşımız .

Bu arada ben oynuyorum oyundaki nick im :

55voldemort55

• Şuana kadar Metin2 veya Knight Online tarzında Pokémon oyunu çıkmadı.Client bazlı oyun olarak; 55voldemort55'un dediği gibi Pokémon World Online'ı veya Pokémon Cyrus'u denemeni tavsiye ederim.
  • client bazli knight online gibi bulman zor cunki nintendo o tarz tutacak oyunları kapattırıyor
  • Pokemon Vortex
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.