Bildirim
Online Pokemon Oyunu Varmı ?..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MYesil091
Selam arkadaslar... Uzun süredir pokemon oyunlarına bakıyorum.. Fakat istediğim türden bir oyun bulamadım.. Yarıdımcı olursanız sevinirim..
Aradığım oyun; knight online bizmu online metin2 tarzında.. PC ye yükleye bileceğim ve o oyunlardaki gibi takip edebileceğim bi tarz .. Varmı acaba ????
arkadaşım sana önerim Pokemon World Online oyna hem üyelik alımları şu an açık .üye olamıyorsan link :
http://forum.donanimhaber.com/m_46136183/tm.htm bu adreste resimli anlatı yapmış arkadaşımız .
Bu arada ben oynuyorum oyundaki nick im :
55voldemort55
-
Şuana kadar Metin2 veya Knight Online tarzında Pokémon oyunu çıkmadı.Client bazlı oyun olarak; 55voldemort55'un dediği gibi Pokémon World Online'ı veya Pokémon Cyrus'u denemeni tavsiye ederim. -
client bazli knight online gibi bulman zor cunki nintendo o tarz tutacak oyunları kapattırıyor -
Pokemon Vortex
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X