Şimdi Ara

Online PSP Oyun Satın Almak!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Psp sahibiyim. Acaba sizin bana önerebileceğiniz PSP oyun satın alabileceğim güvenilir ve uygun olan siteler varmıdır?

• Orjinal Umd mi satın alacaksın?Öyle yapıcaksan forumda Umd takas konusu vardı satacak çok kişi çıkar.İso arıyorsan netten indir olmadı hako dan ve skaty den satın alırsın.Konsol cularda satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 16 Eylül 2009; 18:09:52 >
  • kredi kartın ve çat-pat denecek seviyede ingilizcen varsa bu iki siteye göz at, umd oyunları yurtdışından normal sayılabilecek fiyatlara alabilirsin.
    www.shopto.net
    www.sendit.com
    Emin ol bunlar ülkemizdeki oyun satışı yapan sitelere göre daha güvenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 16 Eylül 2009; 19:22:58 >
  • arkadaşlar parayla satın alacagım. vallahı ınternetten ındırıp hemde psp yı kırdırmak bana pek guvenılır gelmıyor. uygun fıyata guvenılır kredı kartıyla alabılecegım ınternet sıtelerı olmasını tercıh edıyorum sendit i kullanıyorum zaten.
  • Shopto var.
  • birde benim katkım olsun. araştırmalarım sonucu
    Lovefilm.com u buldummm...
  • peki bu sitelerden alışveriş yapınca kaç güne elimize ulaşıyor gümrükte falan sorun çıkıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyor tarzı sitelerdende alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

peki bu sitelerden alışveriş yapınca kaç güne elimize ulaşıyor gümrükte falan sorun çıkıyormu

Genelde gümrükte sorun olmaz. Sendit ile shopto kullandım. En fazla 10 güne elime ulaştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.