Şimdi Ara

Playstation 3 Oyun Önerileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pek oyun meraklısı biri değildim can sıkıntısından geçenlerde ps3 aldım yanında hediye oyun verdiler beş para etmez. Sektörü bilmediğim içinde hangi firmanın oyunları hangi seri iyidir vs bilgim sıfır.Ps3 ü aldığım yerdeki görevliden tavsiye istedim bir kaç oyun verdi.Bunlardan biri far cry 3 ve lost of us bu iki oyuna bittim.Şahane olmuş. İki oyunuda 2 3 günde bitirdim(Tatildeydim 16 saat oynadım hergün:) . Velhasıl gelelim soruya

Hanımlar ve beyler biraz öncede dedıgım gıbı ps3 geçmişim yok bu yüzden oynamadığım her oyun benim için yenidir eskide olsa.Bana bol aksiyonlu açık dünya olursa sevinirim ama illa açık dünya olmasına gerekte yok far cry ve lost of us tarzı oyunlar önerebilirmisiniz? Bu arada ps3 u yenı aldım sayılır ps4 e boşa para vermek ıstemıyorum arasında çok fark varmı ?

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için. Sağlıcakla Kalın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acik dunya degil ama uncharted serisini kesinlikle oynamalisin. Last of us tipinde bolum tasarimlari. Ayni sekilde god of war serisi,bunlar sony'nin konsol sattiran en onemli oyun markalaridir kesin oynamalisin zaten memnun kalirsin. Acik dunya icin ise bu isin ustasi rockstar'in red dead redemption oyununu oneririm. Vahsi batida geciyor cok keyifli bi oyundur. Ayrica infamous seriside ayni tarzda bir oyundur ve yine sony markasinin urunudur.

• Aşırı fark denilemez; lakin fark var elbette. Yeni çıkan oyunlar da yavaş yavaş kesilecek Ps3'ten. Bunlar sıkıntı değil ise Ps3 almak elbette sorun değil. Bir dolu güzel oyunu var. Ör. Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-2-3, Kill Zone 2-3, Heavy Rain, Beyond Two Souls, God Of War 3, Journey. Ek olarak indirimde idi, oynamadı isen Alice Mad. Returns. (17tl psn'de) Ve elbette HD Collection serileri. (Metal Gear Solid 2-3, Silent Hill 2-3..vs) Dövüş seviyorsan da Tekken Tag Tournement 2 falan bakabilirsin.
  • batman arkham asylum ile arkham city ve diablo 3 tavsiye ederim.
  • Demon's Souls, Dark Souls 1-2, The Elder Scrolls V: Skyrim, Dragon Age 1-2, Witcher 1-2, Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty Modern Warfare 1-2-3, Call of Duty Black Ops 1-2, Resident Evil 1-2-3-4 gibi oyunlari onerebilirim simdilik. Ps3, Ps4 farki grafiksel olarak var epey elbette, ancak grafiklerin oyunlar uzerinde pek bir degeri bulunmuyor benim gozumde. Su an Ps4'un artilari ps3 e gore yuksek frame degerleri ve Bloodborne'dur. Sirf su oyun bile ps4 aldirir. 1-2 sene icinde 4 e gecersin muhtemelen zaten. Her neyse uzatmayalim bunlar tavsiye oyunlarim, forumdaki kardeslik konusuna bakarsan da cogu oyunu 5 ila 20 tl arasina oynayabilirsin. Kolay gelsin, tatilin keyfini cikarmaya bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acık dünya oyunuistiyosan ve görev,uçak tank silah cs hepsi karışık ve oyuncu sayısı çok olan oyun var o da gta v grafiğine hayran kalırsın zaten

• GOW SERİSİNİ ÖNERİRİM.
  • Arkadaşlar kapsamlı şekilde açıklamış. I am alive. Bunu da ekle

• Bütün arkadaşlara ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Burayı bu yüzden seviyorum herkes bildiği konuda yardımcı olmaya çalışıyor banane demiyor.Şimdiden başladım tavsiye ettiklerinizden birine. Epey zaman alacak gibi hepsi ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.