Şimdi Ara

ONLINE SERVER DURUMLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------
    @DeliMaster
    ßu Site Cok Agır ßence ServeLer Falan kapanadıgında :D ßu Site Çöker
    --------------------------------------------------------------------------------

Eğer Ayrıntıları Okuma Zahmetinde Bulunsaydın Sitenin Acilma Süresinin Serverlardaki Lag Süresi İle Doğru Orantılı Oldugunu Görebilirdin.. Serverlarda NeKadar Lag Varsa Site O Kadar Gec Aciliyor.. Zaten Calısma Prensibide Bu.. Servera Ping Atior.. Gelen Cevabı Sitede Belirtiyor...
  • sen yinede saol krdş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLC

Arkadaslar... Forumda Gunde 254524684684 Tane Yok Cypher Acıkmı Yok Diesde Herkesmi DC Oldu Gibisinden Konular Aciliyor.. Ve Bence Gayet Gereksiz Konu Kirliliğinden Baska Birsey Değil..

http://www.codehex.net/uskoserver

Adresinden Tum Serverlar O Anki Aktiflik Durumunu Ve Lag Durumunu Ogrenebilirsiniz.. Eğer Serverdan 30 Sn İcinde Cevap Gelmesse Serverın Karşısında Offline Yazar.. Bu Serverin Kesin Olarak Offline Oldugu Anlamına Gelmez.. Ama Minimum 30 Saniye Lag Oldugunu Yada %80 Offline Oldugunu Gosterir.. Eger Oynadiginiz Serverin Lag Degeri 0.077 Civarında İse Oynadığınız Server Cok İyi Durumda Demektir.. Oyuna Girmeden Once Bir Gözatarsaniz.. Serverlardaki Lag Durumu Ve Online Offline Durumu Hakkında Ön Bilgi Sahibi Edinmiş Olursunuz...

Not: Serverlerin şu anki tutarsızlığı sayfanın yüklenme süresini direk etkilemektedir. Bu nedenle sayfa çok uzun sürede açılabileceği gibi, mucize olur da hepsi 0.77 saniyede cevap verirse sayfa 0.77x27 saniyede bile açılabilir..

Saygılarımla..

www.TheEmperior.com Sitesinden Alintidir..

müthiŞ bir biLgii çok tşkLer..

• quote:

14 Ağustos 2006; 9:57:09

@DeliMaster
    ßu Site Cok Agır ßence ServeLer Falan kapanadıgında :D ßu Site Çöker

Eğer Ayrıntıları Okuma Zahmetinde Bulunsaydın Sitenin Acilma Süresinin Serverlardaki Lag Süresi İle Doğru Orantılı Oldugunu Görebilirdin.. Serverlarda NeKadar Lag Varsa Site O Kadar Gec Aciliyor.. Zaten Calısma Prensibide Bu.. Servera Ping Atior.. Gelen Cevabı Sitede Belirtiyor...

serverLar kapaLı oLduunda hiç açıLmıyo gaLba bu site

• lag ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gok_han_fb

quote:

Arkadaslar... Forumda Gunde 254524684684 Tane Yok Cypher Acıkmı Yok Diesde Herkesmi DC Oldu Gibisinden Konular Aciliyor.. Ve Bence Gayet Gereksiz Konu Kirliliğinden Baska Birsey Değil..

http://www.codehex.net/uskoserver

Adresinden Tum Serverlar O Anki Aktiflik Durumunu Ve Lag Durumunu Ogrenebilirsiniz.. Eğer Serverdan 30 Sn İcinde Cevap Gelmesse Serverın Karşısında Offline Yazar.. Bu Serverin Kesin Olarak Offline Oldugu Anlamına Gelmez.. Ama Minimum 30 Saniye Lag Oldugunu Yada %80 Offline Oldugunu Gosterir.. Eger Oynadiginiz Serverin Lag Degeri 0.077 Civarında İse Oynadığınız Server Cok İyi Durumda Demektir.. Oyuna Girmeden Once Bir Gözatarsaniz.. Serverlardaki Lag Durumu Ve Online Offline Durumu Hakkında Ön Bilgi Sahibi Edinmiş Olursunuz...

Not: Serverlerin şu anki tutarsızlığı sayfanın yüklenme süresini direk etkilemektedir. Bu nedenle sayfa çok uzun sürede açılabileceği gibi, mucize olur da hepsi 0.77 saniyede cevap verirse sayfa 0.77x27 saniyede bile açılabilir..

Saygılarımla..

www.TheEmperior.com Sitesinden Alintidir..

müthiŞ bir biLgii çok tşkLer..

hiç de müthiş diil. ben eski server kontrol sayfamı istiyorum yaaa

• güzel bir topiccc
  • ayıp ama bu başka sit4den alıntı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurcuruk

lag ne demek

Lag oyundaki yineleme hızının aksamında oLuşan süre kaybıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: japko_kralı

ayıp ama bu başka sit4den alıntı!!!

arkadaŞ zaten aLıntı die ekLemiŞ .. bunda ayıp ne war ?
  • açıldı sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 14 Ağustos 2006; 15:57:32 >
  • açıldı çok güzelmiş teşekkürler. fakat serverler açık da gözükse failed login hatası veriyor ve girilemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 14 Ağustos 2006; 15:58:07 >
  • neden üst üste yasmak yerine editlemiyorsunuz yasdıklarınısı arkadaslar _??
    serverlerde genel sorun oldugunda bu siteler acılmıyor ama yogunluktan genede sagol arkadsaım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc0576

neden üst üste yasmak yerine editlemiyorsunuz yasdıklarınısı arkadaslar _??
    serverlerde genel sorun oldugunda bu siteler acılmıyor ama yogunluktan genede sagol arkadsaım

benden uzun yaşıyacaksın ... +1
  • hata oldu yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 14 Ağustos 2006; 16:26:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: japko_kralı

ayıp ama bu başka sit4den alıntı!!!

Alıntı Yaptıgım Site Benim Kendi Clan Sitem Bu Bir.. Belirtilen ServerStatus Sayfası Tamamen Bize Aittir.. Clan Asistim Demia Tarafından Hazırlanmıstır.. Sayfada Sağ Taraftada Demia @ TheEmperior Yazısını Goruceksin Bu İki.. Şimdi Benim Anlamadigim Konu Tum Hakları Bize [ TheEmperior Clan Yönetimi ] Ait Olan Bir Sayfayi Burada Yayinlamamin Neresi Ayip.. Simdi Ben Soyluyorum Ayip Be Kardesim Laf Olsun Diye Konusma Lütfen..

@birdy

Serverlar Acık Gorunsede Failed Hatasi Veriyor.. Bu Serverin Stabil Calısmamasından Kaynaklanan Bir Durum.. Mesela Serverlar Acıkken Oyuna giriyorsunuz.. Bir Süre Sonra Oyuna Girmek İsteyen Arkadasiniz Ne Yaparsa Yapsin Login Failed Hatası İle Karsılasıyor ama Siz Oyundasınız.. Hic Bir Problemle Karsılasmadan Oyununuzu Oynuyorsunuz.. Bilmem Anlatabildimmi.. Server Stabilizasyon Calismalari Sona Erdikten Sonra %100 Sonuc Alabileceksiniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

hiç de müthiş diil. ben eski server kontrol sayfamı istiyorum yaaa

Eski Kontrol Sayfası Yakında Tekrar Online Olucaktır.. Yalnız Sunu Unutmussun Orjinal Kontrol Sayfasında Serverların Yogunluk Oranını Gösteriyor.. Bu İse Tamamen Farklı Serverlardaki Lag Durumunu Gösteriyor..

• Yonetici Arkadaslardan ßir Mahsuru Yoksa Konuyu Sabitlemelerini İstiyorum..
  • UP..
  • çeşke yazıları ingilizce yazmasaymış:/ Ama aşağıya Türk bayrağı koyması çok güzel bişey.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.