Şimdi Ara

ONLINE SERVER DURUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar... Forumda Gunde 254524684684 Tane Yok Cypher Acıkmı Yok Diesde Herkesmi DC Oldu Gibisinden Konular Aciliyor.. Ve Bence Gayet Gereksiz Konu Kirliliğinden Baska Birsey Değil..

http://www.codehex.net/uskoserver

Adresinden Tum Serverlar O Anki Aktiflik Durumunu Ve Lag Durumunu Ogrenebilirsiniz.. Eğer Serverdan 30 Sn İcinde Cevap Gelmesse Serverın Karşısında Offline Yazar.. Bu Serverin Kesin Olarak Offline Oldugu Anlamına Gelmez.. Ama Minimum 30 Saniye Lag Oldugunu Yada %80 Offline Oldugunu Gosterir.. Eger Oynadiginiz Serverin Lag Degeri 0.077 Civarında İse Oynadığınız Server Cok İyi Durumda Demektir.. Oyuna Girmeden Once Bir Gözatarsaniz.. Serverlardaki Lag Durumu Ve Online Offline Durumu Hakkında Ön Bilgi Sahibi Edinmiş Olursunuz...

Not: Serverlerin şu anki tutarsızlığı sayfanın yüklenme süresini direk etkilemektedir. Bu nedenle sayfa çok uzun sürede açılabileceği gibi, mucize olur da hepsi 0.77 saniyede cevap verirse sayfa 0.77x27 saniyede bile açılabilir..

Saygılarımla..

www.TheEmperior.com Sitesinden Alintidir..

• saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameoweR31

saol
    Yeni bir site. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

Yeni bir site. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    iii oldu bunu bildiğimzz saol.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©z_T!Me®

iii oldu bunu bildiğimzz saol.......

Alıntıları Göster
    Arkadaslar.. Yazılımı Tamamı İle Clan Asistim Demia ya Aittir.. Zaten Alıntı Yaptigim Yerde Kendi Clan Sitem.. Yani Tamamiyle Kendi Yaptigimiz Bir Kod.. Ve %100 Calisiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLC

Arkadaslar.. Yazılımı Tamamı İle Clan Asistim Demia ya Aittir.. Zaten Alıntı Yaptigim Yerde Kendi Clan Sitem.. Yani Tamamiyle Kendi Yaptigimiz Bir Kod.. Ve %100 Calisiyor..

Alıntıları Göster
    valla bu topici görmesem ben topic açacaktım böyle bi site bilen varmı diye saolasın
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende link açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

bende link açılmadı

Alıntıları Göster
    işime yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

işime yarayacak

Alıntıları Göster
    Acılmasının Uzun Surme Sebebi Her Serverin Tek Tek Tepki Süresini Ölcmesidir... Yani Bir Süre Beklediginde Acılacaktir..
  • quote:

Acılmasının Uzun Surme Sebebi Her Serverin Tek Tek Tepki Süresini Ölcmesidir... Yani Bir Süre Beklediginde Acılacaktir..

Alıntıları Göster
    teşekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

teşekkur ederim

Alıntıları Göster
    sırf topic up olsun diye bi şeyler yazıyorum şu anda en üstteki topic ''bilmemne karus oldu '' halbuki böyle yararlı bi topic aşağılarda inanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DupeWipe

sırf topic up olsun diye bi şeyler yazıyorum şu anda en üstteki topic ''bilmemne karus oldu '' halbuki böyle yararlı bi topic aşağılarda inanamıyorum

Alıntıları Göster
    =) Yonetici Arkadaslar Konuyu Sabitlerse Hem Herkesin Aklındaki Acaba Server Acımı Sorusunun Cevap Bulacagina Hemde Serverlar Kapalımı Of Yine DC Oldum Tarzında Gelen 3546354 Topic ten Kurtulacagımızı Umuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DupeWipe

Alıntıları Göster
    saol baba tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster_seko

saol baba tşk

Alıntıları Göster
    güzel paylaşım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertian

güzel paylaşım teşekkürler

Alıntıları Göster
    saol kardeş çoook iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhahahaha

saol kardeş çoook iyi oldu

Alıntıları Göster
    paylaşım için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGe

paylaşım için saol

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoM_X

Alıntıları Göster
    saolasın..

diğerinden hayır yok artık hep offline gösteriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOfactor

saolasın..

diğerinden hayır yok artık hep offline gösteriyo.

Alıntıları Göster
    ßu Site Cok Agır ßence ServeLer Falan kapanadıgında :D ßu Site Çöker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLimaster -- 14 Ağustos 2006; 9:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLimaster

ßu Site Cok Agır ßence ServeLer Falan kapanadıgında :D ßu Site Çöker

Alıntıları Göster
    supperb paylasşım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.