Şimdi Ara

[PC] PES 2011 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.767
Cevap
1
Favori
142.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [PC] PES 2011 ONLINE MASTER LIG ANA KONU

Bu topiği Pes 2011 Online Master Lig üzerine paylaşımlarınızı, sorunlarınızı, sorunlara çözümlerinizi, paylaşabileceğiniz bir alan olarak kullanabilirsiniz.Başlıktanda anlaşılacağı üzere topik PC kullanıcılarına hitap etmektedir.Lakin diğer platformlarla çok büyük bir farkı olmadığı için fark olmadığını düşünen diğer PS3 ve Xbox platformlarını kullanan arkadaşlara da açıktır.Bütün önemli paylaşımlar ilk sayfadan yapılacaktır.Konuyu elimizden geldiğince güncel tutacağız herkese iyi oyunlar.

PES 2011 OML OYUNCU REHBERİ

1.5 aydır siz ve ps3 teki arkadaşlarla geçirdiğimiz vakitlerde elde edilen güzel bilgiler ve tavsiyelerin bir derlemesi olarak bu rehberi hazırladım.Şu adam niye yok bu niye yok siteminde bulunmayalım.İstek üzerine tarafımdan ileride keşfedilen veya listede beğenilmeyen oyuncular eklenip, çıkarılıcaktır.Bunun için sizden ricam aldığınız oyuncuları yorumlamanız.Bu şekilde rehber daha doğru tespitlerle daha doğru bilgiler verecektir.Listedeki bilgi ve sınıflandırmalar ile ilgili her türlü görüşünüz önemli, liste ona göre şekillendirilecektir.Bu liste hepimizin bilgileri doğrultusunda hazırlanmıştır.

Kaleci

Sol Bek

Sağ Bek

Stoper

Defansif Orta Saha

Orta Alan

Ofansif Orta Saha

Sağ ve Sol Kanat Forvetler

İkinci Forvet ve Santrafor

Form ve Sakatlık Seviyesinin Futbolcu Değerleri Üzerindeki Etkisi

Alınacak oyuncunun sakatlık ve form durumunun ne kadar önemli olduğunu ve dikkate alınması gerektiğini gösteren tablo.

Not:Bu değerli bilgi için @pausanias a teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 5 Ocak 2011; 22:03:10 >

• Daha önce PS3 konusuna yazıyorduk,
    PS3 konusunda PC kullanıcılarının daha aktif ve baskın olması bazı arkadasların hosuna gıtmedı ve nahoş konusmalar yasandı.
    Durum boyle olunca da bızde kımsenın EZILMEYECEGI herkesın kendı konusunda özgürce gorus ve yardım alabılecegı bu konuyu açmaya karar verdık.
    Umarım PC kullanıcı arkadaslarıma Onlıne Master Lıg ağırlıklı PES2011 adına ne olursa elımızden geldıgınce dılımızın dondugunce yardımcı olacagız.

Lutfen konuya dagil olan arkadaslarımız (henuz duzenleyemeyenler yada bılmeyenler) IMZA larına;

KONAMI ID
    TAKIM
    KLASMAN
    TAKIM BUTCESI (isteğe bağlı)
    GUNCEL TAKIM KADROSU (isteğe bağlı)

belirtmeleridir.

Iyı forumlar arkadaslar.
  • Dostlar konu hayırlı olsun
  • bu konu daha önce açılmıştı sanki
  • Evet açılmıştı.@sliceoflife arkadaşımız açmıştı fakat sonra ps3 konusunda sular durulmuştu.Daha sonra tekrar tartışmalar yaşanınca isteyen pc kullanıcılarının kullanması için bu topiği açtım.Niye eskisinden devam etmediniz sorusu akla geliyor.Sebebi @sliceoflife arkadaşımız ps3 e geçtiği için konuyla ilgilenemeyeceğini düşündük, yapılacak paylaşımları ilk sayfadan koymak için bu topiği açtık.PC Bilek mod için her mevki için oyuncu rehberi hazırlıyorum.Yarıladım rehberi eğer sorun çıkmazsa yarın yayınlıcam.
  • online master ligde oyuncu overall leri değişiyor mu ? ordaki sistem nasıl ?
  • her oyuncunun belli bir maliyeti var bu maliyet oyuncuların alım satımına göre değişkenlik gösteriyor.Overall lar değişmiyor.Turnuva ve hızlı maçlardan kazandığın paralarla transfer yapabiliyorsun.Oyunun bir diğer modu da antrenör mod.Bu modda da kadronu oluşturup sahaya çıkarıyorsun fakat yapay zeka takımını oynatıyor iki tarafında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm pek bi fark yok normaliyle o zaman, ben de şöyle düşündüm ; oyuncuların en çok satın alınan ya da ilk 11 de vs. kullanılanlarına belli bi istatistikle analiz yapılıp her hafta falan overaller değiştirilebilir diye düşünmüştüm
  • Konu hayırlı olsun, biraz uzak kaldık pesten de forumdan da bu sırada da kıyamet kopmuş herhalde yine.
    Daha bir konuyu bile paylaşamıyoruz ya pes doğrusu.
    Bundan sonra burdan devam ederiz bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

Konu hayırlı olsun, biraz uzak kaldık pesten de forumdan da bu sırada da kıyamet kopmuş herhalde yine.
    Daha bir konuyu bile paylaşamıyoruz ya pes doğrusu.
    Bundan sonra burdan devam ederiz bizde

bencede burdan devam edilsin . bir sorum olcak dün turnuvaya katıldım 100 kişi vardı ve dakikkalarca beklememe ragmen karşıma rakip gelmedi . sonra gitti tabi turnuva ucreti . bende çıktım hızlı maç yapayım dedim ordada aynı sorun devam ediyordu . bazen bole oluyor mekanizma benim giriş yaptıgımın farkındamı degil nedir anlamadım...
  • hayırlı olsun
  • 501 yapıp salı gününe kadar oynamıcam para kazanamıyorum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3rd3m13

501 yapıp salı gününe kadar oynamıcam para kazanamıyorum resmen

aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum,peki 4 den 3 e yukselirsem kazandıgım parada artar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

bencede burdan devam edilsin . bir sorum olcak dün turnuvaya katıldım 100 kişi vardı ve dakikkalarca beklememe ragmen karşıma rakip gelmedi . sonra gitti tabi turnuva ucreti . bende çıktım hızlı maç yapayım dedim ordada aynı sorun devam ediyordu . bazen bole oluyor mekanizma benim giriş yaptıgımın farkındamı degil nedir anlamadım...

Dün böyle bir sorun vardı sanırım ben de turnuvaya katıldım 11 kişi vardı ama yarım saat boyunca kimse maç yapamadı
    herkeste 0 maç yazıyordu sonra düzeldi kısmen, serverlala alakalı bir durum.

Bu arada kaleci arayan arkadaşlar varsa K.Cristensen diye bir kalecim var 1.8 M civarı 75 overallı mükemmel adam
    D4 ten beri oynatıyorum D2 deyim değiştirmeyi de pek düşünmüyorum.
    Hatta bir arkadaşla oynadım D1 de 1.ydi sanırım bir ara Mr-Fresh, forumda da yazmıştı galiba, o da kalecin çok iyi demişti
    onun kalecisi Cesar dı ve yedekte de Cassillas vardı hatta

• şaka gibi ya güne ne güzel başlamıştık puan 550 2 kere kupayı aldım şimdi nedense 2 kere ana menüye atı diye en az 3Mil kaybetim birde puanım 510 düştü pff son güne bırakmak istemiyordum şu puan işini hileciler yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah5525

quote:

Orijinalden alıntı: 3rd3m13

501 yapıp salı gününe kadar oynamıcam para kazanamıyorum resmen

aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum,peki 4 den 3 e yukselirsem kazandıgım parada artar mı ?

tabi misal şimdi d4 te 80 bin falan alıyoduk d3 te 100 bini buluyor bazen geciyor gecen hafta d3 teydim :)
  • D2 ye çıktım oynayamadım fazla oynadığım zamanlarda da baya zor geldi kadroma.Bu hafta D3 e düşeyim de D2 ye çıkmak sorun değil.
  • Hayırlı olsun burası .bende pc/ps3 tartismasinin ortasında kalan biri olarak iyi oldu burası diyebilirim.pausanias yazmayacağım bir daha dediginda üzülmüştüm neyse ki burada toplanabildik.organizatörlerin emegine saglık.bir taraftanda orda ki sağlam bıkac arkadasla paylaşımımız az olacak ona üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiesling -- 4 Ocak 2011; 11:45:28 >
  • Beyler niangı yollamayı düşünüyorum bana kimi önerirsiniz 3-3,5 m ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah5525

Beyler niangı yollamayı düşünüyorum bana kimi önerirsiniz 3-3,5 m ye

ben Aguero yu alana kadar R.Keanne ile oynadım gayet memnundum istersen bir bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.