Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Evet arkadaşlar Pes 2014 nihayet PC için çıktı online server'da artık tam olarak açılacak yıllardır forumda Pes oynayanlar olarak PES ONLINE MASTER LIG konusu açıyoruz ve burada online moddaki bilgilerimizi paylaşıyoruz ,turnuvalar düzenliyoruz birlikte maçlar yapıyor ve sohbetler ediyoruz çok zevkli oluyor bu seneki PES ONLINE MASTER LIG konusunuda forumda açayım şimdiden dedim ..PES oyununa gönül vermiş olan herkesi bu konu altında toplayarak yine her seneki gibi çok güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları yaparız İNŞALLAH hilesiz hurdasız seviyeli ve bol keyifli zamanlar geçiririz PES oyununa gönül vermiş herkesi bekliyoruz..

MASTER LIG ONLINE oynayan arkadaşlar burada oyundaki ID'lerini belirtirlerse buraya yazıcam belli olur ilk sayfada kimlerin ONLINE olarak PES 2014 oynadığı, ben şimdiden kendi adımı yazıyorum her seneki gibi yine aynı olucak nasılsa

Oyun için çıkan resmi güncellemeleri bu adresten indirebilirsiniz arkadaşlar;

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

Buda sunucunun durumunu gösteren site sunucu açıkmı kapalımı bakımda mı bakmanıza yardımcı olur arkadaşlar;

http://www.konami.jp/we/online/2014/?tg=tr&pf=pc

PES 2014 Online Kullanıcı Adı ---------- Forumdaki Kullanıcı Adı
    ( ID)

1-YURDUYOK -------------------------- Renovatio90

2-MESSER------------------------------messerschimdt

3-spiner67------------------------------spiner_67

4- colombus54-------------------------colombus54

5-akipa---------------------------------akepa

6-ronaldoenes34-----------------------Efsane Schumi

7-ZoRVoLKaN---------------------------ZoRVoLKaN

8-mustafa------------------------------muzzy00

9-Rack1976----------------------------Rack1976

10-Erkan01----------------------------01erkan01

11-evindare25------------------------ evindare25

12-Annabaletta----------------------- Gameraing

13-SeNSuS---------------------------kkuirrsaalti

14-Ural-------------------------------envoytr

15-Erdem----------------------------19erdem05

16-GokHandsome ------------------gokhankarakiz

17-Golf_IV---------------------------gada06

PES 14 MASTER LİG ONLİNE TÜM DETAYLARI İLE BURADA OLACAKTIR .KONUYU YUKARIDA TUTMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ SEVGİLİ PES SEVER ARKADAŞLAR . TEŞEKKÜRLER .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 25 Şubat 2014; 16:23:36 >

• hocam yaz beni de oyun nickimi henüz düşünmedim bu sene..değiştiririm belki..geçen sene pes le başlayıp fifaya dönmüştüm.. bu sene bir şans daha veresim var pes e oyunu yarın alıp başlarız heralde diye düşünüyorum..
  • hadi hayırlısı ekle benide : akipa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akepa -- 23 Eylül 2013; 11:05:15 >
  • oyunu satın almak ile almamak arasında kararsızım. her kafadan ses çıkıyor. indirip deneyemedim de...
  • Oyunu test edeyim diye kurdum.
    Şimdiden v1.01 resmi güncellemesi çıkmış Ama ilaçlama problemi olduğu için ben ilk haliyle oynadım.

İlk oynayış izlenimim "FIFA OYNUYOR GİBİ" oldum. Eğer oyunun adı PES 2014 değil de FIFA 2014 olsaydı direk silme işine başlamıştım.
    Şimdilik dursun bakalım hafta sonu arkadaş grubuyla çevrimdışı ilk maçlarımızı yapar, ona göre bir karara varırız.

Oyuncu yüzlerine gelince [örn; Joaquin (Fiorentina) ve Türk Milli Takımı topçuları (Onur Kıvrak harici)] çok berbat özensizliğin daniskası diyebilirim. Atletico Madrid'deki Arda ile Türk Milli takımındaki Arda farklı mıdır bilmiyorum ama o dahi orijinaline benzemiyor.
    Halbuki PES 2011'de Emre'nin benini bile yapmışlardı

İnşallah çevrimiçi oynanırlık iyi olur.
    Hile mile ile uğraşmamak adınawww.pesfootball.com'da lige katılmayı unutmayın. Nasip olursa 2014 Ocak zamanı ben de katılacağım.

Oyunu alırken eczaneye gidip anti depresan hapları, aktarlardan melisa çayları stoklamayı unutmayın
    Herkese iyi oyunlar...

• Konumuz hayırlı olsun herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun illa ki güncellemelerle düzelecektir..özellikle ikili mücadeleler,oyuncu yüzleri için patch çıkartacaklardır..geçen sene hem pes hem fifa oynamış biri olarak söyleyebilirim ki pes in bu atılımla birlikte alacağı çok yol var fakat ana lig online daki turnuvalardan aldığım keyfi de fifa da bulamıyorum ne yazık ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar herkese MESSER nick 2013 deki gibi eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messerschimdt -- 20 Eylül 2013; 1:31:04 >
  • arkadaslar oyunu orjinal aldim ama online master lig menulerde yok..
    online baglanti dahi yok..
    nasil baglanicam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar oyunu orjinal aldim ama online master lig menulerde yok..
    nasil baglanicam ?

henüz oyunu almadığım için soruna cevaplayamıcam dostum. oyunu elden mi aldın ön sipariş mi ?
  • 1.01 veri paketini indirmelisiniz bunu kurduktan sonra oyunun içinden dlc güncellemesi yapacaksınız ki online menüler gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

nasil baglanicam ?

henüz oyunu almadığım için soruna cevaplayamıcam dostum. oyunu elden mi aldın ön sipariş mi ?

elden aldim..sabah d&r lara geldi..
  • quote:

quote:

quote:

nasil baglanicam ?

bende alayım iş çıkışı bugn artık

• reload dan indirdim biraz evvel oynadım ilk kez.Tarihin gelmiş geçmiş en kötü pesi diyebilirim.Adamlar kalas gibi beli dönmüyor sneijder gibi futbolcu amatör lig topçusu gibi top kontrol ediyor messi bile tekte top kontrolü yapamıyor.13 yıllık pes oyuncusu olarak benim için tam bir hayal kırıklığı.Pathc ile düzelir mi bilemiyoırum.
  • herkese selamlar.analig online turnuvalarında buluşmak dileğiyle.hilenin ve derin pas+ronaldo gollerinin minumuma indiği bir pes14 bekliyoruz yine,yeni,yeniden.(tabi her sene ki gibi umdugumuzu bulamayacağız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

Konumuz hayırlı olsun herkese

Sağol kardeşim..

Shafter nickli kardeşim oyunun 1.01 güncellemesini yapmalısın yukarıda konuda adresi verdim oyunu güncelleyince online modlar gelecektir..O paketi indir kur sonra oyunun içinden güncellemeyi yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Eylül 2013; 18:51:11 >
  • Konumuz güncellenmiştir arkadaşlar..

Oyun bugün elime geçti ve hemen yükleyip online master lige başladım..

Oyuna yine Castollo'lu Minandinho'lu efsane oyuncular ile başlıyoruz ..Oyun puanlama sistemine dönmüş oyunda para yok ben göremedim puan usülüne göre oyuncu alıyoruz .Messi 13835 , Neymar 11350, Ronaldo 13755 puan ..Maçlardaki sistem ise şöyle galibiyet 30 puan,beraberlik 15 puan ,mağlubiyette ise 6 puan alıyorsunuz..Düşünün artık oyuncu almak bu sene zor olacak bu duruma çok sevindim hemen 2 haftada müthiş kadrolar kolayca kuramayacağız bu çok iyi olmuş bence daha zevkli ve çekişmeli olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Eylül 2013; 18:46:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasil baglanicam ?

bende alayım iş çıkışı bugn artık

Al tabi kardeşim sensiz olurmu bekliyoruz zaten her sene kemik bir kadromuz var o kişiler burada belli herkes birbirini tanıyor bu sene o sayıda dahada artar inşAllah

• Oyuncu olarak Mphela ve Ocampos'a bakabilirsiniz ucuz ve iyi oyuncular arkadaşlar..

Xu yunglong'u ise kesin alın adam her bölgede oynuyor kale hariç tam bir joker bu adamı alanlar bana dua edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 23 Eylül 2013; 16:01:32 >
  • gun içinde gelmesini bekliyorum ama yorumlardan biraz ürktüm... insallah oynayabiliriz... nickim : spiner67 olacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.