Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evindare25

Bu gün aldım kurdum 12 13 14 hepsini online oynuyorum..
    Bu oyuna daha alışamadım. Benide listeye ekleyebilrsiniz.

evindare25------------ evindare25

Bu arada şu hile olayı hemen başlamış. Maç sonlarına doğru kaçmalar yine hat safhada.. Bu olaya bir çözüm bulmaları lazım. Nasıl bulunur bilmem ama en kısa zamanda bulunsun..

birde burda yazayım Arkadaşlar bu online maç sonunda çıkan qr kodunu nasıl okutacağız. Herhangi bir qr okuyucuyla mı okutmamız lazım yoksa bir ayarı falan var mı?

hayırlı olsn dostum hoşgeldin.. ben 40 maç civarı yaptım.. 3-4 maç tamamlayamamışımdır.onlarda hile olduğunu düşünmedim pek.. adamların galibiyetinden fazla mağlubiyeti vardı..sen emin misin hile olduuna

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Bu arada şu hile olayı hemen başlamış. Maç sonlarına doğru kaçmalar yine hat safhada.. Bu olaya bir çözüm bulmaları lazım. Nasıl bulunur bilmem ama en kısa zamanda bulunsun..

birde burda yazayım Arkadaşlar bu online maç sonunda çıkan qr kodunu nasıl okutacağız. Herhangi bir qr okuyucuyla mı okutmamız lazım yoksa bir ayarı falan var mı?

hayırlı olsn dostum hoşgeldin.. ben 40 maç civarı yaptım.. 3-4 maç tamamlayamamışımdır.onlarda hile olduğunu düşünmedim pek.. adamların galibiyetinden fazla mağlubiyeti vardı..sen emin misin hile olduuna

unutmayalım ama kazanılan maçlar mağlubiyete yazıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

quote:

unutmayalım ama kazanılan maçlar mağlubiyete yazıyor....

herkeste öle değildir abi ya.. öle olsa bile zaten adamın 12 galibiyeti 13 malubiyeti falan var örneğimde..

• Guzel saglam adam tavsiyeleriniz varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tşk ederim. son dakikalarda bağlantı kalitesi belirgin biçimde düştü yazısı çıkıyor. oda genelde net limitter tarzı uygulamalar ile oluyor. Neyse her ne olursa olsun önemli olan oyunun tadını çıkarmak. bu arada mypesi nasıl ayarlacağım konusunda bir bilgin var mı?

• YARIN OYUNU ALIYORUM. GÜNCELLEMEYLE GEÇ PAS VERME SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ :))) EN SİNİR OLDUĞUM NOKTAYDI.

AMAAA YARDIM BEKLİYORUM. SORULARIM VAR...
  • quote:

quote:

quote:

Tşk ederim. son dakikalarda bağlantı kalitesi belirgin biçimde düştü yazısı çıkıyor. oda genelde net limitter tarzı uygulamalar ile oluyor. Neyse her ne olursa olsun önemli olan oyunun tadını çıkarmak. bu arada mypesi nasıl ayarlacağım konusunda bir bilgin var mı?

mypes olayını bende bilmiorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

YARIN OYUNU ALIYORUM. GÜNCELLEMEYLE GEÇ PAS VERME SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ :))) EN SİNİR OLDUĞUM NOKTAYDI.

nerden duydun hocam pas verme sorununun kesin çözüldüğünü ? az önce o yüzden maç kaybettim
  • aynı kişiyle oda değişmeden 2 maç üst üste yapamıyorsunuz,inanılmaz kasıyor

2.maç yapmak isterseniz yeniden oda kurup başlıyorsunuz

3.kez yapmak istedik yine oda kurup başladık.maçın yarısında yine kasmaya başladı

KONAMİ buna çözüm bulmalı
  • selam arkadaşlar,
    maç içerisinde oyun özellikle durduğunda ara ara köşede küçük bir kale ve içinde tafik işaretini andıran bir sembol mu desem bir görüntü çıkıyor. Bu ne anlama geldiğini bilen varmı?
    Acaba sohbet özelliği felan varmı?
  • S A BEN GELDİM D R IN SİTESİNDEN SİPARİŞ VERİCEM FAKAT NASIL OYUN İNTERNETTEN İNDİRDİM OFLİNE Bİ DENEDİM FAKAT ANALİG BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN NASIL HİLE MİLE OLAYI DEVAMMI ? HA BU ARADA ARA PASI NASIL VERIYOSUNUZ ALLAH İÇİN?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

YARIN OYUNU ALIYORUM. GÜNCELLEMEYLE GEÇ PAS VERME SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ :))) EN SİNİR OLDUĞUM NOKTAYDI.

nerden duydun hocam pas verme sorununun kesin çözüldüğünü ? az önce o yüzden maç kaybettim

duyum değil. guncelleme yaptiktan sonra sorun olmadi. ki en çok bu yuzden şikayet ediyordum oyundan.

• hile olayı devam ediyor 2-0 öne geçtim tak bağlantıyı kopardı
  • arkadaşlar maalesef hile devam..ayarlar ile ilgili muhakkak türkçe spiker de ayarları gösteriyor. bakın derim

http://www.turkcespiker.com/pes-2014-pas-ara-pasi-ve-destek-ayarlari-rehber-videosu
  • Yav beyler bal modu oynayan varmi ben kendimi forvet kanat oyuncusu olarak yaptim. Her mac devans oynuyorum. Bir sezon geride kaldi mevkime bakiyorum forvet kanat ama hala defanstayim anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: akepa

hile olayı devam ediyor 2-0 öne geçtim tak bağlantıyı kopardı

hocam maç sonu engelleyin belki bişey çıkar.. ben ilk gün bağlantım kopan maçlarda engelledim elemanları.. daha da karşılaşmadım aynı elemanlarla..bakalım bu sene etkili olacak mı bu olay ayrıca ps3 te bağlantı sorunlarından bahsediyorlar..pc de de oluyo sanırım arada. dünde galibiyet serim varken maça başlamadan koptu adama verdi galibiyeti.. inşallah düzeltirler bir şeyleri..
  • Oyunu bugün almak istiyorum ama şu hile devam ediyor mesajlarını görünce alamıyorum

*Bu arada ikinci el bölümünde bi arkadaş oyununu satıyor. Bu arkadaşın hesap bilgilerini alsam kendi mail adresimle değiştirebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Eylül 2013; 13:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Oyunu bugün almak istiyorum ama şu hile devam ediyor mesajlarını görünce alamıyorum

bence alma dostum.. konami elle tutulur değişiklikler yaparsa alırsın..güncellemeleri ve hile ilgili bir adım atarsa zaten haberin olur burdan..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Oyunu bugün almak istiyorum ama şu hile devam ediyor mesajlarını görünce alamıyorum

bence alma dostum.. konami elle tutulur değişiklikler yaparsa alırsın..güncellemeleri ve hile ilgili bir adım atarsa zaten haberin olur burdan..

İlk defa oynanabilirlik açısından bu kadar beğendiğim bi Pes çıktı, onu da yarım yamalak çıkardılar şansa bak. Biraz daha beklemek en iyisi sanırım..
  • BEYLER BEN OYUNUN KEY İNİ ALDIM BU SENEDE BÖYLE ARTIK ? İNTERNETTE BULAMIYORUM SON GÜNCELLEMENİN CRACKĞİNİ

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.