Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

BEYLER BEN OYUNUN KEY İNİ ALDIM BU SENEDE BÖYLE ARTIK ? İNTERNETTE BULAMIYORUM SON GÜNCELLEMENİN CRACKĞİNİ

Pm Kontrol..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

BEYLER BEN OYUNUN KEY İNİ ALDIM BU SENEDE BÖYLE ARTIK ? İNTERNETTE BULAMIYORUM SON GÜNCELLEMENİN CRACKĞİNİ

P.m atıorum kardeş siteyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

selam arkadaşlar,
    maç içerisinde oyun özellikle durduğunda ara ara köşede küçük bir kale ve içinde tafik işaretini andıran bir sembol mu desem bir görüntü çıkıyor. Bu ne anlama geldiğini bilen varmı?
    Acaba sohbet özelliği felan varmı?

o en direkt serbest vuruşlarda çıkıyor önemli bi şey değil
  • Arkadaşlar oyun ilk çıktığından beri belki oyunu yerlerden yerlere en çok vuran benimdir.Resmi güncelleme 1.01 i indirip kurduktan sonra oyunda belirttiğimiz sorunların %75 inin düzeldiğini gördüm.Oyun yamayla birlikte oynanabilirlik kazanmış. Kısacası oyunun yamayı kurmadan önceki haliyle yamayı kurduktan sonraki hali gece ile gündüz gibi farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılass

quote:

selam arkadaşlar,
    maç içerisinde oyun özellikle durduğunda ara ara köşede küçük bir kale ve içinde tafik işaretini andıran bir sembol mu desem bir görüntü çıkıyor. Bu ne anlama geldiğini bilen varmı?

o en direkt serbest vuruşlarda çıkıyor önemli bi şey değil

kardeş teşekkürler..nasıl tahmin edemedim .. hayır orta saha da bile çıkıyo..Bu Japonların kafada enteresan valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

Arkadaşlar oyun ilk çıktığından beri belki oyunu yerlerden yerlere en çok vuran benimdir.Resmi güncelleme 1.01 i indirip kurduktan sonra oyunda belirttiğimiz sorunların %75 inin düzeldiğini gördüm.Oyun yamayla birlikte oynanabilirlik kazanmış. Kısacası oyunun yamayı kurmadan önceki haliyle yamayı kurduktan sonraki hali gece ile gündüz gibi farklı.

hocam kaç maç yaptın bilmiyorum ama %75 iddaalı olmuş bence..50 maç civarı yaptım online da.. bence karambole oynanan bir oyun var şu an..% 50 bile fazla olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Arkadaşlar oyun ilk çıktığından beri belki oyunu yerlerden yerlere en çok vuran benimdir.Resmi güncelleme 1.01 i indirip kurduktan sonra oyunda belirttiğimiz sorunların %75 inin düzeldiğini gördüm.Oyun yamayla birlikte oynanabilirlik kazanmış. Kısacası oyunun yamayı kurmadan önceki haliyle yamayı kurduktan sonraki hali gece ile gündüz gibi farklı.

hocam kaç maç yaptın bilmiyorum ama %75 iddaalı olmuş bence..50 maç civarı yaptım online da.. bence karambole oynanan bir oyun var şu an..% 50 bile fazla olur bence

Ben daha online oynamadım orjinalini almadım henüz ben önce oynanabilirlik sutlar paslar düzgün gidiyor mu ona bakıyorum topu ayağında tutmada zorluklar vardı patchl ile düzeltilmeye çalışılmış.Ben %75 derken oyunun ilk çıktığı haline oranla dedim daha düzgün olmuş diye.Ama biraz abartılı olduysa %60 daha düzgün diyebilirim kesinlikle.

• quote:

quote:

quote:

Ben daha online oynamadım orjinalini almadım henüz ben önce oynanabilirlik sutlar paslar düzgün gidiyor mu ona bakıyorum topu ayağında tutmada zorluklar vardı patchl ile düzeltilmeye çalışılmış.Ben %75 derken oyunun ilk çıktığı haline oranla dedim daha düzgün olmuş diye.Ama biraz abartılı olduysa %60 daha düzgün diyebilirim kesinlikle.

şunu söyliyim hocam o zaman oyunun offline kısmı için %75 doru kesinlikle.. bende online için konuştum çünkü.. ah online ı bi görsen.. içler acısı

• quote:

selam arkadaşlar,

o kombinasyon ayarları görüntüsü.
  • Dizüstü ile oynadığımdan kamera açısı bana çok uzak geliyor. Kamera açısı MLO'da değişmiyor mu arkadaşlar?
  • evindare25 ana sayfaya ekledim senide kardeş hoş geldin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

YARIN OYUNU ALIYORUM. GÜNCELLEMEYLE GEÇ PAS VERME SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ :))) EN SİNİR OLDUĞUM NOKTAYDI.

AMAAA YARDIM BEKLİYORUM. SORULARIM VAR...

Malesef birşeyin değiştiği yok hatalar aynen devam ediyor o kadar çok bug varki oyun resmen karambole oynanıyor ..

Çok acil serverlara bakım ve oyuna yama değil! yamalar çıkması gerekiyor bugün sinirden delirdim ya gamepad'i kırıyordum resmen ama yinede vazgeçemiyorum oyundan oynuyorum oyun çok güzel ama bu kadar mı hata olur ya bu kadar mı saçmalıklar olur bir oyunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 24 Eylül 2013; 21:12:03 >
  • KONAMI'DEN AÇIKLAMA ;

Members of the Eurogamer forum brought this to our attention and reported the issue as affecting both Xbox 360 and PS3 versions of the football game.
    Konami is aware of the issue; PES Euro community manager Adam Bhatti confirmed there were "major issues" with the data pack and said "we're still working on it" in reference to a fix. He doesn't have an ETA.

Konami sorunun farkındadır; PES Euro topluluk yöneticisi Adam Bhatti "büyük sorunlar" olduğunu doğruladı ve düzeltme referans olarak "hala üzerinde çalışıyoruz" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 24 Eylül 2013; 21:09:39 >

• Hastasıyım bu PES serilerinin herşeye rağmen bırakamıyorum bugün sinirden delire delire oynadım ve kadromun son hali bu arkadaşlar

Oyuncu arayan arkadaşlar kadroma bakarak bu oyuncuları arasınlar baksınlar beğendiklerinizi alırsınız hepsi ucuz ve iyi oyuncular ..

Kalecim ise tam bir Vakabayaşi

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 24 Eylül 2013; 21:26:44 >

• Hileciler de devam ediyor ben öndeyken bağlantıyı koparan 2 kişi Buyrun arkadaşlar engelli listesine ekleyin;

1-Nixxx

2-Ivanx_1986
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şunu söyliyim hocam o zaman oyunun offline kısmı için %75 doru kesinlikle.. bende online için konuştum çünkü.. ah online ı bi görsen.. içler acısı

Orjinal oyun için forumu takip ediyorum ve online için forumdaki referanslar şimdiye kadar hiç iyi değil sanırım Konami bana orijinal oyun aldırtmayacak..Oyuncu kıvraklıklarında ve sutlarda sorunlar halen devam ediyor adamların dönüşleri kalas gibi şuta pazartesi basıyorsun salı vuruyor.Ama ilk çıktığında yamasız hali hakkaten rezaletti oynanacak gibi değildi en azından patch ile oynanabilir hale getirmişler.

• kadro online ml'den mi :) gerçi yazmışsın ama hileciler ne alemde? ve bu engelleme olayı sadece dostluk maçlarında mı geçerli oluyor yoksa turnuvalarda da geçerli mi?
  • Arkadaşlar kamera açısını değiştirebiliyor muyuz online oynarken?
  • Mypes i kullanan yokmu pes14. Bunu bir türlü ayarlayamadim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.