Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

arkadaşlar oyundaki tespit ettiğim en büyük saçmalık hücum oyuncusu deparla kaleci ile karsı karsıya kalacakken birden yavaşlayıp rakip defansın kendine yetişmesini bekliyor:)

beklemekten ziyade topla hareketlenen adamın hızında büyük düşüş oluo.buna bir ayar çekilmeli.. senden oyunun istediği yanına gelen defans adamını iterek uzaklaştırmak ayrıca..

valla dün yama çoğu şeyi düzeltmiş dedim ama erken konuştum sanırım oynadıkça yeni saçmalıklar çıkıyor ortaya.Biz pes 2013 ü beğenmezken pes 2013 ü arar olduk.

zerre kadar 13 ü aramıyorum dostumm... :)

volkan senin gözlerin kör olmuş pes aşkından hiçbirşeyi görmüyosun:D

Yahu dostum pes bu zamana kadar aynı oyun motoru üzerine değişiklikler yapılarak sunuldu bize.Aynı şeye daha ne kadar katabilirler ne kadar değiştirebilirler.Bunun için tamamen farklı bir oyun motoru ile yapılan bir oyun var.Eksikleri var mı ... Tabiki var. Düzeltilemez mi düzeltilir..Ama şuna emin olun Pes çağ atlayacak bir başlangıç yaptı...İlerki, yıllarda çok daha iyi oyunlar olacak...Oynayacağınız 2 futbol oyunu var bunu beğenmeyen diğerini oynar...Bu kadar basit.Ben oyundan çok memnunum.Sadece oyuncu dönüşleri biraz ağır oda düzelir.Önceki senelerde süratli kartı inanılmaz ilk oyuna katıldığında çok anormaldi oda bir patch ile düzeltildi....He şunu anlamış değilim tek canımı sıkan şey hile sorunu maalesef.. Ama biz lig yaparak bir nebze bundan kurtulmuş oluyoruz....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uzun zamandır master lig de oynuyorum ama biri bana şu aramızda düzenlenen liglere nasıl katılacağımızı anlatabilirmi?
    bu hile olayı ciddi sıkıntı bir durum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar uzun zamandır master lig de oynuyorum ama biri bana şu aramızda düzenlenen liglere nasıl katılacağımızı anlatabilirmi?

Alıntıları Göster
    BEYLER BENİDE EKLEYİN PES 2014 İD :ANNABALETTA

AMA BİŞİ DİYİM Mİ 5 MAÇ YAPTIM 2 Sİ HİLE 2013 DE DE AYNI ŞEYLERİ KONUSUYODUK 2014 DE DE ULAN KONAMI Bİ ELİNLE ........... BİŞEYİ DOĞRULTAMIYON
  • quote:

http://www.pesfootball.com/forum/online-ligler-&-turnuvalar/pc-pes2014-online-fair-play-ligi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 26 Eylül 2013; 15:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

http://www.pesfootball.com/forum/online-ligler-&-turnuvalar/pc-pes2014-online-fair-play-ligi.html

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3 hileci daha ben öndeyken bağlantıyı kopardı

1-Thodoris

2-Tatsou

3-Qamar88

• quote:

Orijinalden alıntı: Alanyalı-07

AMA BİŞİ DİYİM Mİ 5 MAÇ YAPTIM 2 Sİ HİLE 2013 DE DE AYNI ŞEYLERİ KONUSUYODUK 2014 DE DE ULAN KONAMI Bİ ELİNLE ........... BİŞEYİ DOĞRULTAMIYON

Anasayfa'ya ekledim senide kardeşim hoşgeldin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

kadro online ml'den mi :) gerçi yazmışsın ama hileciler ne alemde? ve bu engelleme olayı sadece dostluk maçlarında mı geçerli oluyor yoksa turnuvalarda da geçerli mi?

Tabiki OML'den FENERBAHÇE'yi kendim oluşturdum We United'ın üzerine yaptım ,formaları felan yaptım oynuyorum çok güzel oldu isteyen varsa verebilirim FENERBAHÇE yamasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Eylül 2013; 18:30:23 >
  • 6 gündür gece gündüz demeden oynuyorum kalçam ağrıdı artık oturmaktan ve oluşturduğum kadromun son hali arkadaşlar

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Eylül 2013; 18:37:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar, oyunda online maçlarda lag ,yavaşlama falan var mı?Ps3 versiyonunda çoğu maçlar ağır tempoda geçiyor, birçok maçta da kopmalar oldu..Ceza sahası içinde online maçlarda yavaşlama oluyor..Pc versiyonunda bunlar var mı?Ona göre alacağım..

Var kardeşim ama şöyle diyeyim 3 maçın 1'inde oluyor genelde ben sorunsuz oynuyorum lagsız kasmadan..Ama hileci olayı devam ediyor toplamda 5 maçım ben öndeyken hileciler yüzünden gitti kopardılar bağlantıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Eylül 2013; 18:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Arkadaşlar, oyunda online maçlarda lag ,yavaşlama falan var mı?Ps3 versiyonunda çoğu maçlar ağır tempoda geçiyor, birçok maçta da kopmalar oldu..Ceza sahası içinde online maçlarda yavaşlama oluyor..Pc versiyonunda bunlar var mı?Ona göre alacağım..

Var kardeşim ama şöyle diyeyim 3 maçın 1'inde oluyor genelde ben sorunsuz oynuyorum lagsız kasmadan..Ama hileci olayı devam ediyor toplamda 5 maçım ben öndeyken hileciler yüzünden gitti kopardılar bağlantıyı

Alıntıları Göster
    beyler taktikte oyuncuyu istediğiniz mevkiye kaydırmayı biliyomusunuz bilmeyen varsa anlatayım

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Birde galibiyetleri mağlubiyete,mağlubiyetleri galibiyete yazıyor 41 galibiyetim var istatistiklerden baktığımda mağlubiyet tarafında yazıyor ama maça girerken eşleştiğimiz rakibin istatistiklerine bakarken kendime de baktım orada doğru yazıyordu 41 galibiyet olarak bu KONAMİ neyin kafasını yaşıyorsa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 26 Eylül 2013; 18:40:46 >

• quote:

Birde galibiyetleri mağlubiyete,mağlubiyetleri galibiyete yazıyor 41 galibiyetim var istatistiklerden baktığımda mağlubiyet tarafında yazıyor ama maça girerken eşleştiğimiz rakibin istatistiklerine bakarken kendime de baktım orada doğru yazıyordu 41 galibiyet olarak bu KONAMİ neyin kafasını yaşıyorsa artık

bizim serverda türklerde bişey var heralde benimde öyle.. ayrıca hilecileri engelledin mi ? ben 3 kişiyi engelledim..bir daha da karşılaşmadım.. takipte olalım hocam..bakalım bir daha karşılaşcakmıyız aynı adamlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

bizim serverda türklerde bişey var heralde benimde öyle.. ayrıca hilecileri engelledin mi ? ben 3 kişiyi engelledim..bir daha da karşılaşmadım.. takipte olalım hocam..bakalım bir daha karşılaşcakmıyız aynı adamlarla

Alıntıları Göster
    oynadıkça alışmaya başladım oyuna ilk sinir olmuştum bu ne biçim oyun diye ama alışıyor zamanla insan birde zaman zaman yavaşlıyor oyun anlamsız şekilde tam şut çekecekken yada pas verecekken yavaşlayıveriyor. onada bi çözüm bulsalar iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: _caglayan_

oynadıkça alışmaya başladım oyuna ilk sinir olmuştum bu ne biçim oyun diye ama alışıyor zamanla insan birde zaman zaman yavaşlıyor oyun anlamsız şekilde tam şut çekecekken yada pas verecekken yavaşlayıveriyor. onada bi çözüm bulsalar iyi olacak

Alıntıları Göster
    server 2 akşamdır berbat durumda.. oyun zaten ağır, lagla beraber çekilmez hal aldı..
  • quote:

quote:

eywallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerain

quote:

quote:

eywallah

Alıntıları Göster
    Bizim iş yerinden bi abi FIFA 14 almış orijinal 107 TL...
    Hemen aldım elinden gamepadi oturtum oyunun başına biraz oynadım ve geri verdim gamepadi

Zaten konu ilk açıldığında PES 2014'ü ilk oynayışım için de yazmıştım adı FIFA olsaydı silerdim oyunu diye (çünkü bana FIFA vari bir oyunu anımsatmıştı). Ama fark ettim ki iyice PES'e alışmışım adının PES olması yetiyormuş oynamam için.
    Hele konu biraz daha ilerlesin şu hile olayı iyice bi belli olsun da ona göre orijinal PES'imizi alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

beyler taktikte oyuncuyu istediğiniz mevkiye kaydırmayı biliyomusunuz bilmeyen varsa anlatayım

nasıl yani dostum tam olarak anlatırsan sevınırım...
  • quote:

quote:

Pes 13 teki gibi mevki kaydırma vardıya onu diyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Pes 13 teki gibi mevki kaydırma vardıya onu diyorum :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dün akşam oynarken farkettim ki ciddi anlamda oynarken zevk alamıyorum..pes 13 te yenilsem bile zevk alırken şimdi durum hiç de öyle değil. kaldıki dün akşam sadece ilk maçta yenldim. sonrasın altı maçı üst üste kazandım..bu arada bir maçın bağlatısı koptığuğu için kazandım.
    ama zevk almıyorum oynarken zaten Muzzy nin de dediği gibi oyun içinde bir hızlı bir yavaş aktivasyonlar var. Bazen pas a basıyorsun adam ısrarla butonun dolduğunu gördüğün halde devam ediyo top sürmeye. daha bunun gibi birsürü abuk sabuk şeyler oluyor. Gol attığında o eski zevki de vermiyor oyun. Öyle pozisyonlar kaçıp öyle abuk pozisyonlar gol oluyor ki hepiniz görüyorsunuzdur. Sıkıldım dün akşam erkenden kapatıp pc yi uyudum..eskiden mecburen sabah erken kalkacağım için yatarken bile pozisyonları düşünürdüm ve yarın yapacağım maçların hayalini kurardım şimdi ise çok farklı. Hatta şöyle diyebilirim Pes 2014 sadece Pes 2013 mirasını kullanıyor. Bu gidişle de düzelmediği takdirde miras
    biter..

• quote:

arkadaşlar dün akşam oynarken farkettim ki ciddi anlamda oynarken zevk alamıyorum..pes 13 te yenilsem bile zevk alırken şimdi durum hiç de öyle değil. kaldıki dün akşam sadece ilk maçta yenldim. sonrasın altı maçı üst üste kazandım..bu arada bir maçın bağlatısı koptığuğu için kazandım.
    ama zevk almıyorum oynarken zaten Muzzy nin de dediği gibi oyun içinde bir hızlı bir yavaş aktivasyonlar var. Bazen pas a basıyorsun adam ısrarla butonun dolduğunu gördüğün halde devam ediyo top sürmeye. daha bunun gibi birsürü abuk sabuk şeyler oluyor. Gol attığında o eski zevki de vermiyor oyun. Öyle pozisyonlar kaçıp öyle abuk pozisyonlar gol oluyor ki hepiniz görüyorsunuzdur. Sıkıldım dün akşam erkenden kapatıp pc yi uyudum..eskiden mecburen sabah erken kalkacağım için yatarken bile pozisyonları düşünürdüm ve yarın yapacağım maçların hayalini kurardım şimdi ise çok farklı. Hatta şöyle diyebilirim Pes 2014 sadece Pes 2013 mirasını kullanıyor. Bu gidişle de düzelmediği takdirde miras
    biter..

Gerçekten de öyle oldu pes 14 çıksın oynayalım dedik ilk oyunu açtığımda çok hevesliydim neyse birkaç gün geçti hatalar çıkmaya başladı yavaş yavaş pyunda bizim dışımızda olan çok şey var paslar şutlar savunmanın topu izlemesi falan şu çalımlarda ayrı bir dert L1 e basılı tutarak yapsaydık işte tüm hareketleri sağ analogla oda çok saçma sapan bir şey olmuş sağ analoğu yukarı çek sol analoğu çapraza it kim uğraşicak onla maç içinde seri olman lazım adam eksiltmek için o şekilde çalım atmak biraz şansa kalıo adam isterse yapıo aynı şut ve pastaki gibi şuta basıosun adam 3-4 adım tekliyor sonra şut çekio

• quote:

quote:

biter..

Gerçekten de öyle oldu pes 14 çıksın oynayalım dedik ilk oyunu açtığımda çok hevesliydim neyse birkaç gün geçti hatalar çıkmaya başladı yavaş yavaş pyunda bizim dışımızda olan çok şey var paslar şutlar savunmanın topu izlemesi falan şu çalımlarda ayrı bir dert L1 e basılı tutarak yapsaydık işte tüm hareketleri sağ analogla oda çok saçma sapan bir şey olmuş sağ analoğu yukarı çek sol analoğu çapraza it kim uğraşicak onla maç içinde seri olman lazım adam eksiltmek için o şekilde çalım atmak biraz şansa kalıo adam isterse yapıo aynı şut ve pastaki gibi şuta basıosun adam 3-4 adım tekliyor sonra şut çekio

biraz önce işyerinde sohbet ettiğim arkadaş şöyle dedi
    " abi bizim orda play statiıon cafe var. dün akşam gittik bakalım Pes 2014 nasılmış diye.oturduk oynayalım diye resmen hayal kırıklığı yaşadık ve yarrım saat bile sürmedi bıraktık. Cafeye ödeme yaparken adam şöyle diyordu. Bu Pes 14 bizi mahvetti. Pes 14 çıkacak diye millet eskisi gibi pes 13 oynamadığından iş yapamıyorduk. Şimdi Pes 14 ü çıkardılar gelenler sizin gibi 1 saat bile kalmadan kalkıyorlar. Valla yandım mahfoldum.."
    Aynen bunları söylemiş cafe sahibi. Bir oyunun bir ps cafeyi bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.
    Görünen o ki Pes serisi kendini bitiriyor.
    Aynen dediğin gibi viperstriker kim oynayacak her iki analogla bu kadar çok..Oyunu basitleştirmek yerine bu kadar komplike büyük hata.. Oyuna ve oyuncuya hükmedemiyorsun. ipad de ki real futbol tarzı olmuş oyu
    n..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.