Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rack1976

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

arkadaşlar dün akşam oynarken farkettim ki ciddi anlamda oynarken zevk alamıyorum..pes 13 te yenilsem bile zevk alırken şimdi durum hiç de öyle değil. kaldıki dün akşam sadece ilk maçta yenldim. sonrasın altı maçı üst üste kazandım..bu arada bir maçın bağlatısı koptığuğu için kazandım.
    ama zevk almıyorum oynarken zaten Muzzy nin de dediği gibi oyun içinde bir hızlı bir yavaş aktivasyonlar var. Bazen pas a basıyorsun adam ısrarla butonun dolduğunu gördüğün halde devam ediyo top sürmeye. daha bunun gibi birsürü abuk sabuk şeyler oluyor. Gol attığında o eski zevki de vermiyor oyun. Öyle pozisyonlar kaçıp öyle abuk pozisyonlar gol oluyor ki hepiniz görüyorsunuzdur. Sıkıldım dün akşam erkenden kapatıp pc yi uyudum..eskiden mecburen sabah erken kalkacağım için yatarken bile pozisyonları düşünürdüm ve yarın yapacağım maçların hayalini kurardım şimdi ise çok farklı. Hatta şöyle diyebilirim Pes 2014 sadece Pes 2013 mirasını kullanıyor. Bu gidişle de düzelmediği takdirde miras
    biter..

Gerçekten de öyle oldu pes 14 çıksın oynayalım dedik ilk oyunu açtığımda çok hevesliydim neyse birkaç gün geçti hatalar çıkmaya başladı yavaş yavaş pyunda bizim dışımızda olan çok şey var paslar şutlar savunmanın topu izlemesi falan şu çalımlarda ayrı bir dert L1 e basılı tutarak yapsaydık işte tüm hareketleri sağ analogla oda çok saçma sapan bir şey olmuş sağ analoğu yukarı çek sol analoğu çapraza it kim uğraşicak onla maç içinde seri olman lazım adam eksiltmek için o şekilde çalım atmak biraz şansa kalıo adam isterse yapıo aynı şut ve pastaki gibi şuta basıosun adam 3-4 adım tekliyor sonra şut çekio

biraz önce işyerinde sohbet ettiğim arkadaş şöyle dedi
    " abi bizim orda play statiıon cafe var. dün akşam gittik bakalım Pes 2014 nasılmış diye.oturduk oynayalım diye resmen hayal kırıklığı yaşadık ve yarrım saat bile sürmedi bıraktık. Cafeye ödeme yaparken adam şöyle diyordu. Bu Pes 14 bizi mahvetti. Pes 14 çıkacak diye millet eskisi gibi pes 13 oynamadığından iş yapamıyorduk. Şimdi Pes 14 ü çıkardılar gelenler sizin gibi 1 saat bile kalmadan kalkıyorlar. Valla yandım mahfoldum.."
    Aynen bunları söylemiş cafe sahibi. Bir oyunun bir ps cafeyi bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.
    Görünen o ki Pes serisi kendini bitiriyor.
    Aynen dediğin gibi viperstriker kim oynayacak her iki analogla bu kadar çok..Oyunu basitleştirmek yerine bu kadar komplike büyük hata.. Oyuna ve oyuncuya hükmedemiyorsun. ipad de ki real futbol tarzı olmuş oyu
    n..

yıllardır oynanırlık olarak belli çizgisi olan bir oyunda bu kadar köklü değişiklikler yapmayı kimse kolay hazmetmez.. yalnız bir şeyden adım gibi eminim oyun gerçekçilik adına çok büyük yol aldı..çok sabırsız davranıyoruz belki ama bir yandan da haklıyız.. hepimiz 80-90 lira para verip alıyoruz oyunu ps da keza fazlasını veriyor..bir oyun bu kadar mı sil baştan yapılır ?konaminin bu soruya cevap vermesi lazım bence..

• bu arada oyunda rahat maç çıkarmanın en önemli yolu rakip atak yaparken pres yapmak..diğer bir tabirle elinizi R1 ve pas tuşundan hiç çekmemek.. belki bazı arkadaşlar sadece oyuncudan top almak için kullanıo olabilir.. ayrıca bu kombinasyona şut tuşunu da eklerseniz.. rakibi çok rahat sıkıştıryorsunuz..bu şekildeki oyun stratejisiyle rahat galibiyet serileri yakalarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar dün akşam oynarken farkettim ki ciddi anlamda oynarken zevk alamıyorum..pes 13 te yenilsem bile zevk alırken şimdi durum hiç de öyle değil. kaldıki dün akşam sadece ilk maçta yenldim. sonrasın altı maçı üst üste kazandım..bu arada bir maçın bağlatısı koptığuğu için kazandım.
    ama zevk almıyorum oynarken zaten Muzzy nin de dediği gibi oyun içinde bir hızlı bir yavaş aktivasyonlar var. Bazen pas a basıyorsun adam ısrarla butonun dolduğunu gördüğün halde devam ediyo top sürmeye. daha bunun gibi birsürü abuk sabuk şeyler oluyor. Gol attığında o eski zevki de vermiyor oyun. Öyle pozisyonlar kaçıp öyle abuk pozisyonlar gol oluyor ki hepiniz görüyorsunuzdur. Sıkıldım dün akşam erkenden kapatıp pc yi uyudum..eskiden mecburen sabah erken kalkacağım için yatarken bile pozisyonları düşünürdüm ve yarın yapacağım maçların hayalini kurardım şimdi ise çok farklı. Hatta şöyle diyebilirim Pes 2014 sadece Pes 2013 mirasını kullanıyor. Bu gidişle de düzelmediği takdirde miras
    biter..

Gerçekten de öyle oldu pes 14 çıksın oynayalım dedik ilk oyunu açtığımda çok hevesliydim neyse birkaç gün geçti hatalar çıkmaya başladı yavaş yavaş pyunda bizim dışımızda olan çok şey var paslar şutlar savunmanın topu izlemesi falan şu çalımlarda ayrı bir dert L1 e basılı tutarak yapsaydık işte tüm hareketleri sağ analogla oda çok saçma sapan bir şey olmuş sağ analoğu yukarı çek sol analoğu çapraza it kim uğraşicak onla maç içinde seri olman lazım adam eksiltmek için o şekilde çalım atmak biraz şansa kalıo adam isterse yapıo aynı şut ve pastaki gibi şuta basıosun adam 3-4 adım tekliyor sonra şut çekio

" abi bizim orda play statiıon cafe var. dün akşam gittik bakalım Pes 2014 nasılmış diye.oturduk oynayalım diye resmen hayal kırıklığı yaşadık ve yarrım saat bile sürmedi bıraktık. Cafeye ödeme yaparken adam şöyle diyordu. Bu Pes 14 bizi mahvetti. Pes 14 çıkacak diye millet eskisi gibi pes 13 oynamadığından iş yapamıyorduk. Şimdi Pes 14 ü çıkardılar gelenler sizin gibi 1 saat bile kalmadan kalkıyorlar. Valla yandım mahfoldum.."
    Aynen bunları söylemiş cafe sahibi. Bir oyunun bir ps cafeyi bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.
    Aynen dediğin gibi viperstriker kim oynayacak her iki analogla bu kadar çok..Oyunu basitleştirmek yerine bu kadar komplike büyük hata.. Oyuna ve oyuncuya hükmedemiyorsun. ipad de ki real futbol tarzı olmuş oyu
    n..

yıllardır oynanırlık olarak belli çizgisi olan bir oyunda bu kadar köklü değişiklikler yapmayı kimse kolay hazmetmez.. yalnız bir şeyden adım gibi eminim oyun gerçekçilik adına çok büyük yol aldı..çok sabırsız davranıyoruz belki ama bir yandan da haklıyız.. hepimiz 80-90 lira para verip alıyoruz oyunu ps da keza fazlasını veriyor..bir oyun bu kadar mı sil baştan yapılır ?konaminin bu soruya cevap vermesi lazım bence..

kardeş sil baştan yapması sorun değil ama çok açık var defans yanından geçen adamı izliyor sadece paslar şutlar çok geç tepki verio dedeiğim gibi hareket yapmak için L1 tuşunu basılı tutup sağ anlogla hareketleri yapsak eyvallah ama iki analogla birlikte zor olduğu gibi çok meşakkatli oluo antremanda aynı tuşa 4 kere basıyorum sonra hareketi yapıo adamlar bişeyler yapmaya çalışmış uğraşmış ama olmamış tam olarak L2 tuşunu manuel pas şut yapmışlar eeee o tuşa basmadan zaten ayarlardan bunu yapabiyoruz pas yardımını sıfırlayıp manuel paslarda atabilirz veya temel ileri yada elle diye ayarlayabilirz bunu neden birde tuş koymuşlarki oraya otuşa başka kombinasyonlarda yüklenebilirdi farklı pas atma şekkilleri gibi yada o tuşa basılı tutup sağ anlogla hareket yapabilirdik bence otuşu öldrmüşler öyle iki senedir var bu mevzu ve ben hiç kullanmadım o tuşu kullanan varmı bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

quote:

quote:

biter..

n..

kardeş sil baştan yapması sorun değil ama çok açık var defans yanından geçen adamı izliyor sadece paslar şutlar çok geç tepki verio dedeiğim gibi hareket yapmak için L1 tuşunu basılı tutup sağ anlogla hareketleri yapsak eyvallah ama iki analogla birlikte zor olduğu gibi çok meşakkatli oluo antremanda aynı tuşa 4 kere basıyorum sonra hareketi yapıo adamlar bişeyler yapmaya çalışmış uğraşmış ama olmamış tam olarak L2 tuşunu manuel pas şut yapmışlar eeee o tuşa basmadan zaten ayarlardan bunu yapabiyoruz pas yardımını sıfırlayıp manuel paslarda atabilirz veya temel ileri yada elle diye ayarlayabilirz bunu neden birde tuş koymuşlarki oraya otuşa başka kombinasyonlarda yüklenebilirdi farklı pas atma şekkilleri gibi yada o tuşa basılı tutup sağ anlogla hareket yapabilirdik bence otuşu öldrmüşler öyle iki senedir var bu mevzu ve ben hiç kullanmadım o tuşu kullanan varmı bilmiyorum

hareket yapma olayı dediğin gibi çok saçma.. aynı zamanda analogla oynamayan adam nasıl yapacak o hareketleri ben anlamadım zaten.. o açıdan bakarsak oyundan bende çok zevk almıyorum..

• Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''bağlantı test sunucusuna bağlanılamıyor. sunucu cok yogun veya bakım calısması için kapatılmıs olabılır. iletişim güvenlık duvarı yazılmınız veya router tarafından da kısıtlanmıs olabılır.''
    bu sorunu yaşıyorum ilk 2 gün yoktu giriyordum ,şimdi ise bağlanamıyorum,güvenlik duvarını kapattım yine olmadı,yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......

Bakalım alışabilecekmiyim biraz deneme fırsatım oldu ama oyun oynanış olarak sarmadığı için kurcalamadım bide arkadaşla oynarken 1 mt arkadan gelen adama ofsayt diyo bu durumla karşılaşanınız varmı

• arkadaşlar pes 2013 orjınal keyımı kaybettım.cd ı mevcut.
    nasıl nerden ogrenırım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoribas

''bağlantı test sunucusuna bağlanılamıyor. sunucu cok yogun veya bakım calısması için kapatılmıs olabılır. iletişim güvenlık duvarı yazılmınız veya router tarafından da kısıtlanmıs olabılır.''
    bu sorunu yaşıyorum ilk 2 gün yoktu giriyordum ,şimdi ise bağlanamıyorum,güvenlik duvarını kapattım yine olmadı,yardımcı olursanız sevinirim

Yok mu yardımcı olacak??90 lira verdik oynayamıyoruz!
  • Oynadığımdan hiç bişi anlamıyorum ben açıkcası. Hiç bir kombinasyon organizasyon yapamıyorum. Oyunun şu halinden zevk alan var mı bilemiyorum ama 13 de çıktığında çok kötüydü zamanla 14 de düzelir de oynadığımız oyundan zevk alırız. Daha önce nicki mi yazmıştım ama eklememişsin Renovatio90 Nick SeNSuS
  •  (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Özel mesajlarıma bi bakim dedim de geçen yıl da görmemişsin benim nicki Önümüzdeki yıl ben nickimi söylemeden ilk sıraya yazarsın artık

• quote:

quote:

''bağlantı test sunucusuna bağlanılamıyor. sunucu cok yogun veya bakım calısması için kapatılmıs olabılır. iletişim güvenlık duvarı yazılmınız veya router tarafından da kısıtlanmıs olabılır.''

Yok mu yardımcı olacak??90 lira verdik oynayamıyoruz!

dns ayarların değişik ise otomatiiğe getir düzelebilir.
  • sa arkadaşlar PES2014 = kendi kendini bitiren oyun yazık. ben yaklasık 4 yıldır orjinal oyun kullanıyorum hiç bu kadar üzülmemiştim verdiğim paraya. pes2014 ten zevk almıyorum yazık çok yazık. adamlar ölmüş eşek gibi hareket ediyor. valla defans oyuncularını süpermen gibi yapmışlar geride kalırsa hücum oyuncusu sesini duyup kaçacak şekilde topu bırakacakmış gibi hareket ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_kursun55

sa arkadaşlar PES2014 = kendi kendini bitiren oyun yazık. ben yaklasık 4 yıldır orjinal oyun kullanıyorum hiç bu kadar üzülmemiştim verdiğim paraya. pes2014 ten zevk almıyorum yazık çok yazık. adamlar ölmüş eşek gibi hareket ediyor. valla defans oyuncularını süpermen gibi yapmışlar geride kalırsa hücum oyuncusu sesini duyup kaçacak şekilde topu bırakacakmış gibi hareket ediyor.

konami ronaldo messi vs hızlı oyuncuların uçup gitmesini engellemek için bu tarz bi defans sistemine geçmiş galba.. ama olayı fazla abartmış..bu seferde dediğin gibi defans oyuncuları süpermen olmuş.. bakalım güncellemelerle düzelecek mi ..
  • Arkadaşlar çok uğraştım oyunu kazanabilmek için çok şans tanıdım:) ama bırakın oyunu orjinal almayı cracklisini bile bilgisayarımdan kaldırdım.Konamii bu oyunu hazır olmadan sırf oyunu çıkartmak olsun diye çıkartmış.Böyle oyun çıkaracagına pes 2013 ü güncelleyip yamalayıp 1 sene daha idare edip direk pes 2015 diye çıkar daha iyi.Bişeyi yapıyorsan adam gibi yap yapamıyosan hiç yapma... (bu arada yanlışlıkla pes 2013 formunada yazmısım aynı şeyi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

Arkadaşlar çok uğraştım oyunu kazanabilmek için çok şans tanıdım:) ama bırakın oyunu orjinal almayı cracklisini bile bilgisayarımdan kaldırdım.Konamii bu oyunu hazır olmadan sırf oyunu çıkartmak olsun diye çıkartmış.Böyle oyun çıkaracagına pes 2013 ü güncelleyip yamalayıp 1 sene daha idare edip direk pes 2015 diye çıkar daha iyi.Bişeyi yapıyorsan adam gibi yap yapamıyosan hiç yapma... (bu arada yanlışlıkla pes 2013 formunada yazmısım aynı şeyi:)

• cep telefonuma fifa 14 indirdim onunla takiliyorum iyi kötü online modu var idare ediyoruz siz nasilsiniz arkadaşlar memnun musunuz hile olmasa genede alacaktim pes 14 ama hile duzelmeden asla bulasmam artik hadi hepinize kolay gelsin nickim innuendo7785 ekleyen olursa maç yapariz mobilden fifa 14

• bu oyundan memnun olandan şüphelenirim. birader biz peskolik neden olduk o grafik ve oyun motoru yüzünden sen kanıtlanmış piyasada söz sahibi bi motoru neden değiştirirsin anlamadım. eski fifa serisi oyunlara benzemiş bizi fifadan soğutan grafik oynanabilirliik şuan peste fazlasıyla var. fifa pese benzemeye başladı pes fifaya bi gariplik var bu işte.
  • Hüseyin_45 Hilecidir beyler dikkatli olun adam kone kalou almış ama maçtan kaçtı hemen ezik 3-0 öndeydim böle bebeler yüzünden daha yeni başladık nezaket derecem B oldu
  • satılık orj kutulu pes 14.almak isteyen varsa msj atsın.60 tl.yada fifa 14 ile takas olur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.