Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buzdolabi

satılık orj kutulu pes 14.almak isteyen varsa msj atsın.60 tl.yada fifa 14 ile takas olur.

bunları çok duyarız bu oyunda bi pes zevkımız vardı içine ettiler
  • 1 Aylık satılık oyun. İlgilenen olursa pm atabilir.
  • bu konami tam bir mal arkadaş.. nezaket derecem AAA olmuş.. durduk yere üst üste 2 maç bağlayamadı rakibi.. 1g 1m saydı.. mal oğlu mal konami.
  • oyunda dikkatimi çeken ve oynayışı kolaylaştıran olaylardan bir kaçı oyuncudaki patlama gücü,,penetre,hız ve çeviklik oldu..
    2-3 dündür denediğim kanat ve forvet oyuncularından edindiğim tecrübeyle gördüm ki bu kriterler pes 2014 te hücum hattı için çok önemli..özellikle kanat oyuncularından hızlı fakat patlama gücü 70 civarı olan oyuncular denedim ve motivasyonu yüksek olmasına rağmen top taşımada sıkıntı yaşıyorlar.. ta ki ben arfa yı alana kadar.. kanat oyuncusu seçerken en önemli kriter hızın yanı sıra patlama gücü..bu özelliğin yüksek olması defans oyuncunun yanına yaklaştğında topu çok rahat önümüze atmamızı sağlıyor..önceki serilerde de oyuncu güçlerinde patlama gücü vardı fakat bu derece önem kazanmamıştı..defans sisteminin değişmesiyle oyuncu tercihlerinde en önemli kriterlerden biri olacak gibi duruyor..

• Hile olayı anlaşılan devam ediyor. Peki, maç kopmasından sonra hile yapanları kara listeye ekleme olanağı var mı ? Yoksa gene Pes 2013 de olduğu gibi maç tamamlamadan eklenmesi mümkün değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuzman

Hile olayı anlaşılan devam ediyor. Peki, maç kopmasından sonra hile yapanları kara listeye ekleme olanağı var mı ? Yoksa gene Pes 2013 de olduğu gibi maç tamamlamadan eklenmesi mümkün değil mi?

hile olayı devam ediyor olabilir belki..fakat ne düzeyde olduğunu bende bilmiyorum..100 maçtan fazla maç yaptım.. dün itibariyle nezaket derecem AAA oldu. sonra 2 maç başlamadan bağlantı hatası verdi ve AA ya geriledi..kara liste olayı şöyle oluyor..maç tamamlanamadı yazısından sonra ki ekrada maçın başındaki gibi eşleştirme tablosu çıkıyor..ve seçeneklerden biri de engelli listesine ekle..ben bu sene bu şekilde çözüldüğünü düşünüyorum kendimce..3-4 adamı ekledim onlarla bir daha karşılaşmadımda..kesinlikle hile konusunda 2013 le kıyaslanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Hile olayı anlaşılan devam ediyor. Peki, maç kopmasından sonra hile yapanları kara listeye ekleme olanağı var mı ? Yoksa gene Pes 2013 de olduğu gibi maç tamamlamadan eklenmesi mümkün değil mi?

hile olayı devam ediyor olabilir belki..fakat ne düzeyde olduğunu bende bilmiyorum..100 maçtan fazla maç yaptım.. dün itibariyle nezaket derecem AAA oldu. sonra 2 maç başlamadan bağlantı hatası verdi ve AA ya geriledi..kara liste olayı şöyle oluyor..maç tamamlanamadı yazısından sonra ki ekrada maçın başındaki gibi eşleştirme tablosu çıkıyor..ve seçeneklerden biri de engelli listesine ekle..ben bu sene bu şekilde çözüldüğünü düşünüyorum kendimce..3-4 adamı ekledim onlarla bir daha karşılaşmadımda..kesinlikle hile konusunda 2013 le kıyaslanmaz

muzzy dediğin gibi engelleme mümkünse süper, ama çok fazla hileci gelmediğini itiraf etmeliyim..ben de yüzün üzerinde maç yaptım hileli maç 2veya üç kere oldu ama hileden oldu dersem belki başklarının hakkını yemiş olurum.
    ayrıca belirteyim oyuna alıştıkça hoşuma gitmeye başladı..pozisyonlar simultane gerçekleşiyor.yani öyle ezber goller yok. sanırım biraz elimizin alışması gerekiyor.
    yanlız bir şeyi anlamadım..ML de birinci ligde oynarken diğer bir altdaki lige de girdim. tabi sıfırdan giriyorsun ve oyuncu fiyatları farklı..bazı oyuncuları satmak zorunda kaldım ama o ligde sattığım oyuncular birinci ligde ki kadrodan halen oluyor. Ama ben bu lig mantığını çok çözemed
    im.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

quote:

quote:

muzzy dediğin gibi engelleme mümkünse süper, ama çok fazla hileci gelmediğini itiraf etmeliyim..ben de yüzün üzerinde maç yaptım hileli maç 2veya üç kere oldu ama hileden oldu dersem belki başklarının hakkını yemiş olurum.
    ayrıca belirteyim oyuna alıştıkça hoşuma gitmeye başladı..pozisyonlar simultane gerçekleşiyor.yani öyle ezber goller yok. sanırım biraz elimizin alışması gerekiyor.
    yanlız bir şeyi anlamadım..ML de birinci ligde oynarken diğer bir altdaki lige de girdim. tabi sıfırdan giriyorsun ve oyuncu fiyatları farklı..bazı oyuncuları satmak zorunda kaldım ama o ligde sattığım oyuncular birinci ligde ki kadrodan halen oluyor. Ama ben bu lig mantığını çok çözemed
    im.

liglerin birbirine etkisi yok..birbirinden bağımsızlar.. pes teki bu yenilik bana fifa da ultimate team de kurulan farklı lig kadrolarını anımsattı..biraz oyuna yenilik katmak istemişler..4 farklı kadro kurabilirsin demek oluyor oyundaki 4 farklı lig.. elindeki mevcut kadroda geçiş yaptığın ligteki seviyendeki oyuncular kalıyor bildiğim kadarıyla..ve paranda aynen kalıyor..ve ona göre düzgün transferlerle farklı bir kadro yaratabiliyorsun..ayrıca oyun dediğin gibi alışılıyor oynadıkça ve hile yok denecek kadar az denk geldi bana da..hatta günahını almayalım dediğin gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kkuirrsaalti

Oynadığımdan hiç bişi anlamıyorum ben açıkcası. Hiç bir kombinasyon organizasyon yapamıyorum. Oyunun şu halinden zevk alan var mı bilemiyorum ama 13 de çıktığında çok kötüydü zamanla 14 de düzelir de oynadığımız oyundan zevk alırız. Daha önce nicki mi yazmıştım ama eklememişsin Renovatio90 Nick SeNSuS

Kardeşim kusura bakma geçen sene hileciler yüzünden bir ara oyunu bırakmıştım zaten 1000 puanada ulaşmıştım OML'de o yüzden galibiyet alınca puan felan vermiyordu sarmamaya başlamıştı o arada yazamamışımdır şimdi kaydettim senide hoşgeldin istersen Pes 13 sayfasınada ekliyim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......

Nerdesin sen ya Pc'yi bırakıp niye Ps3'e geçtin kardeşim kemik kadromuz vardı burda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Birde galibiyetleri mağlubiyete,mağlubiyetleri galibiyete yazıyor 41 galibiyetim var istatistiklerden baktığımda mağlubiyet tarafında yazıyor ama maça girerken eşleştiğimiz rakibin istatistiklerine bakarken kendime de baktım orada doğru yazıyordu 41 galibiyet olarak bu KONAMİ neyin kafasını yaşıyorsa artık

bizim serverda türklerde bişey var heralde benimde öyle.. ayrıca hilecileri engelledin mi ? ben 3 kişiyi engelledim..bir daha da karşılaşmadım.. takipte olalım hocam..bakalım bir daha karşılaşcakmıyız aynı adamlarla

Bende engelledim bir daha karşılaşmadım kardeşim ama bitmiyorlar ki ezikler 3 hileci daha ben önceyken bağlantıyı kopardı nickleri;

1-Andrii

2-Jucelio10

3-BURAK89

Özellikle BURAK89 nickli eziğe buradan sesleniyorum oynamayı bilmiyorsan ki bilmiyorsun oynama oyunu yada adam! gibi oyna yenilince çocuk gibi hileye baş vurma ne ezikler var ya ne anlıyorlar bağlantıyı koparınca anlamıyorum..

BURAK89 nickli eziğe 3-1 çakıyorum dk 85 bağlantıyı koparıyor Allah'ından bul EZİK!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

Bizim iş yerinden bi abi FIFA 14 almış orijinal 107 TL...
    Hemen aldım elinden gamepadi oturtum oyunun başına biraz oynadım ve geri verdim gamepadi

Zaten konu ilk açıldığında PES 2014'ü ilk oynayışım için de yazmıştım adı FIFA olsaydı silerdim oyunu diye (çünkü bana FIFA vari bir oyunu anımsatmıştı). Ama fark ettim ki iyice PES'e alışmışım adının PES olması yetiyormuş oynamam için.
    Hele konu biraz daha ilerlesin şu hile olayı iyice bi belli olsun da ona göre orijinal PES'imizi alalım.

Kardeşim malesef hile olayı yine devam ediyor ama bu sene farklı olan şey şu size hile yapanı engellediğinizde bir daha karşılaşmıyorsunuz..

PES 14'ü al gel sende hep beraber yine eğleniriz inşAllah..

• quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

cep telefonuma fifa 14 indirdim onunla takiliyorum iyi kötü online modu var idare ediyoruz siz nasilsiniz arkadaşlar memnun musunuz hile olmasa genede alacaktim pes 14 ama hile duzelmeden asla bulasmam artik hadi hepinize kolay gelsin nickim innuendo7785 ekleyen olursa maç yapariz mobilden fifa 14

Bende dün gördüm bugün indiricem tablete Fifa 14'ü öylesine bir bakıcam dokunmatik güzel olmuş felan diyorlar nasıl kardeşim iyimi oyun online'ı varsa arkadaşa vericem o takılıcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 30 Eylül 2013; 17:09:13 >

• Hilecilere rağmen kadromun son hali arkadaşlar;

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Kasada 2064 puan var ama bilerek oyuncu almıyorum L1'de puan kasıyorum biriksin puan iyice toptan alıcam oyuncuları

• Hareket yapma konusunda yardımcı olur bu videolar arkadaşlar;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GMIp6IRj4-0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DBwsoQjmsFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 30 Eylül 2013; 17:13:37 >
  • quote:

Hilecilere rağmen kadromun son hali arkadaşlar;

Kasada 2064 puan var ama bilerek oyuncu almıyorum L1'de puan kasıyorum biriksin puan iyice toptan alıcam oyuncuları

abi cesar peixoto nasıl bir adamdır yahu başlangıç kadrolarında muhakkak olmalı..lacina traore de çok sağlam.. akşam kadromu paylaşayım bende..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Selam hepinize arkadaslar... gecen sene oyunu birakmak zorunda kalmistim online sacmaliklardan dolayi... bu senede ps3e gecis yaptim pes 14 ile ... online modda gene sacmaliklar devam ediyor malesef...bu senede optimizasyon ile ilgili saha ici problemler var,buglar var, ceza sahasi icinde slow motion hareket eden oyuncular var bunlar duzelmeden kesinlikke pes 13 den aldigimiz hazzi hicbirsekile alamayacaz gibi gozukuyor online modda.... bir kac arkadasin yorumunu okudum hepsine katiliyorum bir tanesi haric oda skill sistemi... su ana kadar gorebileceginiz en efektif ve en kullanisli skill sistemi.. ogrenmek biraz zaman aliyor ama mantigini cozunce analog kombinasyonlarini ezberlemek zorunda degilsiniz dpad ile bile oynasaniz oyunu istediginiz yone dogru o calimi atabiliyorsunuz... pesin eski serilerinde ozel calim atmak ezbere dayaliydi ve ben sadece bu hareketleri ekranin sagina dogru hucum ederken yapabiliyordum simdi her yone calim atabiliyorum ozellikle paslasmalalarda ve ozel hareketlerde bu kadar ozgur hissettigim bir futbol oyunu daha once oynamamistim ozel calimlarin mantigi soyle isliyor omcelikle ilk hareket her zaman icin sag analogla yapiliyor ikinci hareket ise sol analogu yada yon tuslari kullanarak oyuncumuzun gidecegi yonu belirliyoruz istediginiz kombinasyonu uygulamaniz her iki kaleye atak yaparken mumkun ......

Nerdesin sen ya Pc'yi bırakıp niye Ps3'e geçtin kardeşim kemik kadromuz vardı burda

Selam dostum nasilsin gene gelirim ziyarete pc sayfasina valla bu sene boyle oldu hatta sende epey erken birakmistin oyunu nasil buldun pes 14 bu senede 1000 puan yapilabilecek bir oyun mu ne dersin gerci biz goremeyiz o puanlari 600 700 arasi dolasiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kadromun son hali

• quote:

kadromun son hali

Ya muzzy ben şunu anlamadım şimdi lig değiştirince bişeyler oluyor da ne oluyor tam olarak neye göre hangi oyuncular kalıyor kim gidiyor o nasıl belli oluyor ? ben lig 1 de senin kadron gibi bir kadrodayım bir aralar ilk baladıgımda lig 3 de baslamıstım 1 e gecince hem param yukseldı hemde 1 2 oyuncum silindi ben tam anlayamadım lig olayını lige göre oyuncuların fiyatları değişiyor bu tmmda gerisi ne

• Benide ekleyin URAL nickim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.