Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunda pas atarken barı dolduruyorum fakat pas atmıyor..tekrar yön vermem ya da başka bir şey yapmam gerekiyor pas atması için.. sizlerde de var mı böle bi sorun ?
  • oyunu aldığıma şimdilik pişmanım açıkçası.umarım zamanla değişir fikrim.her sene ilk günlerde alışmakta zorlanılırdı ama eğlenirdim en azından oynarken.bu seferki pes tat vermiyor gibi.ne paslar ne oyuncu dönüş,koşuşları herşeyiyle farklı bir pes14 var sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

oyunu aldığıma şimdilik pişmanım açıkçası.umarım zamanla değişir fikrim.her sene ilk günlerde alışmakta zorlanılırdı ama eğlenirdim en azından oynarken.bu seferki pes tat vermiyor gibi.ne paslar ne oyuncu dönüş,koşuşları herşeyiyle farklı bir pes14 var sanki.

10 maçlık galibiyet serim olmasına ve son maçımı 8-0 kazanmama rağmen sana katılıyorum abi..özellikle ceza sahası içinde olanlar beni oyundan soğutmaya başladı.. oyunda kafa vuruşlarının iyi olması dışında beni şaşırtan bişey olmadı açıkçası..
  • saka gibi..2006 dan beri hep top 10 icinde oldugum oyunu oynayamiyorum..
    tam da kiz arkadas yapilacak zaman miydi bu ya.. sevinsem mi uzulsem mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzdolabi

oyunu aldığıma şimdilik pişmanım açıkçası.umarım zamanla değişir fikrim.her sene ilk günlerde alışmakta zorlanılırdı ama eğlenirdim en azından oynarken.bu seferki pes tat vermiyor gibi.ne paslar ne oyuncu dönüş,koşuşları herşeyiyle farklı bir pes14 var sanki.

üstad sende böyle diyosan daha ne deyim ben iyice sogudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

saka gibi..2006 dan beri hep top 10 icinde oldugum oyunu oynayamiyorum..
    tam da kiz arkadas yapilacak zaman miydi bu ya.. sevinsem mi uzulsem mi..

Pek fazla duygu değişimi yaşamana gerek yok.

PES'i de seviyorsun kız arkadaşını da, zamanla PES'e de sinir olacaktın kız arkadaşına da, an gelecek o kadar bunalacaksın ki oynamıyorum PES mes diyeceksin aynısı kız arkadaşın için de (art niyetli olmayın teşbihte hata olmaz) geçerli olacak.

Yani hayatında pek bir şey değişmiş olmayacak

Ama en önemlisi, PES'de ilk 10'a falan giriyordun kız arkadaşının gönlünde (İNŞALLAH ADINIZA HAYIRLISI OLUR) her daim 1. OLACAKSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 22 Eylül 2013; 9:25:29 >

• arkadaşlar 2000 yılından beri pes delisiyim iki maç yapıp hemen anladım oyundaki eksiklikleri ve yazdım hemen.Daha önceki serilerde 20-30 mac yapmadan tam anlamıyla eksiklikleri çıkaramıyordum bu seride 2 maçta anladım eksiklikleri.Oyuncular kalas gibi hiçbiri dönemiyor top kontrol etme çok kötü hızlanan adam ışınlanır gibi ceza sahasına giriyor bu oynanabilirlikle orijinal oyun almayacağım gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenksa

arkadaşlar 2000 yılından beri pes delisiyim iki maç yapıp hemen anladım oyundaki eksiklikleri ve yazdım hemen.Daha önceki serilerde 20-30 mac yapmadan tam anlamıyla eksiklikleri çıkaramıyordum bu seride 2 maçta anladım eksiklikleri.Oyuncular kalas gibi hiçbiri dönemiyor top kontrol etme çok kötü hızlanan adam ışınlanır gibi ceza sahasına giriyor bu oynanabilirlikle orijinal oyun almayacağım gibi görünüyor.

Hile falan da devam ediomuş abi bide ben iki kişilik oynadım iyice uyuz oldum pes 13 teki arapaslar yine devam edecek bence. Pc ye karşı oynayınca fark edilmio bunlar bende arkadaşla kaç gündür oynuom ilk hoşuma gitmişti şimdi tövbe ettim oyunda hala tam olarak kademe ve derinlik yok defans kafasına göre takılıo falan bakalım oyunu almayacam bu sene geçen yıl pes 13 için para biriktirmiştim o kadar oyunun yüzünü açmadım

• Benim için hep PES 6 ve PES 2011 en iyi oyun olarak devam ediyor.
  • defans yapmakta zorlanan ya da bilmeyen arkadaşlara önerim, sol analogla atak yerken defans çizgisini ayarlayabiliyorsunuz.. bunu yaptığınız zaman defans arkasına top yemiyorsunuz..ayrıca L1+ sağ analogla beraber istediğiniz oyuncuya geçirebilirsiniz defansta..bu da demek oluyor ki havadan ara pas la oyun eskisi kadar kolay değil..ayrıca 3-4 kez maçım hükümsüz sayıldı.. karşımdakiler hileci demiyorum çünkü profillerine baktım ve adamların galibiyet mağlubiyet sayıları eşit nerdeyse..bu konami de adam interneti çekse maçı hükümsüz sayıyor..anlamadım bu işi.ama en azından maçı hükümsüz saysa bile adamı maç sonunda engelli listesine alabiliyoruz.. belki bu sene engelli listesi bir işe yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

arkadaşlar 2000 yılından beri pes delisiyim iki maç yapıp hemen anladım oyundaki eksiklikleri ve yazdım hemen.Daha önceki serilerde 20-30 mac yapmadan tam anlamıyla eksiklikleri çıkaramıyordum bu seride 2 maçta anladım eksiklikleri.Oyuncular kalas gibi hiçbiri dönemiyor top kontrol etme çok kötü hızlanan adam ışınlanır gibi ceza sahasına giriyor bu oynanabilirlikle orijinal oyun almayacağım gibi görünüyor.

Hile falan da devam ediomuş abi bide ben iki kişilik oynadım iyice uyuz oldum pes 13 teki arapaslar yine devam edecek bence. Pc ye karşı oynayınca fark edilmio bunlar bende arkadaşla kaç gündür oynuom ilk hoşuma gitmişti şimdi tövbe ettim oyunda hala tam olarak kademe ve derinlik yok defans kafasına göre takılıo falan bakalım oyunu almayacam bu sene geçen yıl pes 13 için para biriktirmiştim o kadar oyunun yüzünü açmadım

Abicim adamlar okadar kalaslaşmışki topu kontrol edip kaçan adama pas atana kadar mevsim geçiyor oynanabilirlik sıfıra inmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Abicim adamlar okadar kalaslaşmışki topu kontrol edip kaçan adama pas atana kadar mevsim geçiyor oynanabilirlik sıfıra inmiş.

Şutlarda öyle abi ceza sahasına girmeden basıom adam penaltı noktasında ancak çekio şut :)

• pes 13teki hilelerden dolayı fifa 13e geçmiştim, yeni seri pes'i deneyeyim dedim ama yok, oyun berbat ötesi. şey kafalı japon askerleri yine becerememişler:) bu sene hem pes'i hem fifa'yı orijinal almayı düşünüyordum vazgeçtim, zaten fifa on numara fifa'ya devam... pes 2014 fifa serisinin eline su bile dökemez.
  • selamlar.. Ekleyin dostum ZoRVoLKaN
  • ekleyin beyler : akipa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akepa -- 23 Eylül 2013; 11:05:32 >
  •  (PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Ard arda 6 galibiyet aldım,ama resimde gördüğünüz gibi mağlubiyete işlemiş,sizdede böylemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Ard arda 6 galibiyet aldım,ama resimde gördüğünüz gibi mağlubiyete işlemiş,sizdede böylemi :)

aynen hocam bende de öyle :) bi işi de tam yapsalar şaşarım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

düzeltirler ya bi patch a bakar zaten yan hakemlerde yok.. eklenir yani....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

düzeltirler ya bi patch a bakar zaten yan hakemlerde yok.. eklenir yani....

inşallah düzelir.. konu çok pasif millet kadro falan paylaşmıo oyun tavsiyesi yok.. almadı mı herkes daha oyunu acaba :) bu arada 40 civarı maç yaptım..ilk 20 de falanım kıta liginde.. ve 4 maç falan tamamlayamadım..onlarda da karşı tarafın suçu olmadığını düşünüyorum..şimdilik oyuncuların tepkisizliği dışında herşey iyi gidiyor :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.