Şimdi Ara

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
6
Favori
42.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürkmene gerek yok oyun her anlamda değiştiği için insanlar alışamıyor o yüzden öyle yorumlar yapıyorlar ilk pc sürümünü indirip oynadığımda bana da o kadar farklı gelmişti ki ama yaklaşık 50 maç yaptım ve o farklı gelme olayı bitti artık alıştım ve alıştıktan sonra farkediyorsunuz Pes'in o kendine has havasını..

Eğer kargo bekliyorsan oyun bugün gelmez herhalde kardeşim yarın elinde olur diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ürkmene gerek yok oyun her anlamda değiştiği için insanlar alışamıyor o yüzden öyle yorumlar yapıyorlar ilk pc sürümünü indirip oynadığımda bana da o kadar farklı gelmişti ki ama yaklaşık 50 maç yaptım ve o farklı gelme olayı bitti artık alıştım ve alıştıktan sonra farkediyorsunuz Pes'in o kendine has havasını..

Eğer kargo bekliyorsan oyun bugün gelmez herhalde kardeşim yarın elinde olur diye düşünüyorum..

ENTER ladıktan sonra oyun kargo ile geldi şimdi kurmaya başladım hadi hayırlısı...
  • beyler sizden bir şey isteyeceğim konamı ya nereden üye oluyoruz link atar mısınız lütfen
  • quote:

(PC) - PES 2014 ONLINE MASTER LIG ANA KONU - (PC)

Evet arkadaşlar Pes 2014 nihayet PC için çıktı online server'da artık tam olarak açılacak yıllardır forumda Pes oynayanlar olarak PES ONLINE MASTER LIG konusu açıyoruz ve burada online moddaki bilgilerimizi paylaşıyoruz ,turnuvalar düzenliyoruz birlikte maçlar yapıyor ve sohbetler ediyoruz çok zevkli oluyor bu seneki PES ONLINE MASTER LIG konusunuda forumda açayım şimdiden dedim ..PES oyununa gönül vermiş olan herkesi bu konu altında toplayarak yine her seneki gibi çok güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları yaparız İNŞALLAH hilesiz hurdasız seviyeli ve bol keyifli zamanlar geçiririz PES oyununa gönül vermiş herkesi bekliyoruz..

MASTER LIG ONLINE oynayan arkadaşlar burada oyundaki ID'lerini belirtirlerse buraya yazıcam belli olur ilk sayfada kimlerin ONLINE olarak PES 2014 oynadığı, ben şimdiden kendi adımı yazıyorum her seneki gibi yine aynı olucak nasılsa

Oyun için çıkan resmi güncellemeleri bu adresten indirebilirsiniz arkadaşlar;

http://pes14web.winning-eleven.net/pes14w_pc/patch_deliver/

Buda sunucunun durumunu gösteren site sunucu açıkmı kapalımı bakımda mı bakmanıza yardımcı olur arkadaşlar;

http://www.konami.jp/we/online/2014/?tg=tr&pf=pc

PES 2014 Online Kullanıcı Adı ---------- Forumdaki Kullanıcı Adı
    ( ID)

1-YURDUYOK -------------------------- Renovatio90

2-MESSER------------------------------messerschimdt

3-spiner67------------------------------spiner_67

PES 14 MASTER LİG ONLİNE TÜM DETAYLARI İLE BURADA OLACAKTIR .KONUYU YUKARIDA TUTMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ SEVGİLİ PES SEVER ARKADAŞLAR . TEŞEKKÜRLER .

hocam benide yazarmısın KONAMİ ID: ronaldoenes34

• oyunu aldım akşam üstü bende.. kurdum güncellemeyi yapıyorum.. sabahlar olmasın arkadaşlar
  • arkadaşlar ne yaptıysam konami id alamadım.. kullanılamaz diyor ne yazdıysam.. var mı bi öneriniz ?

edit: aldım sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy00 -- 20 Eylül 2013; 20:20:48 >
  • Selam beyler,

Oyunu kurdum, güncellemeleri yaptım ama ne yaptıysam olmadı online maç yapamıyorum hiç bir şekilde.

bu hatayı alıyorum.
  • benim adımı da ekleyebilirsin hocam pes ID: mustafa oyunculardan dolayı mıdır serverdan mıdır anlamadım bi ağırlık var..ama çok rahatsız etmedi beni.sistem güzel olmuşa benziyor.. turnuvalar ne zaman gelecek acaba..
  • herkes deli gibi oyun oynuyor kimse yazmıyor foruma :) yan hakemlerin olmaması ilginç olmuş..oyuncu dönüşleri acaip ağır buna da çözüm bulunmalı bence..
  • arkadaşlar oyunu boşuna aldık yine.. ıraklis94 nickli eleman 4 tane yiyince kastırdı.. tavsiyem çok atmayın..
  • oyunu kurdum ancak online maç yapamadım.biriyle eşleştiğim anda ''diğer kullanıcılarla iletişim kesildi'' uyarısı geliyor.var mı bunun çözümü yada aynı şey başına gelen.port açmadım ama gerek var mı ki
  • kastırıp kaçma yine var yani :D online analigde rakip ile sesli yada yazılı sohbet mümkünmü ? pes 2013e bakarak daha iyi olan özelliğini söyleyebilirmisiniz.

oyunu indirip kurdum.şuan oynanış için alışmadan bişey söyleyemeyeceğim.

hoşuma giden yenilikler ;

+ kafa vuruşları gerçekçi olmuş.
    +kaleciler topu tuttuklarında iki saat beklemiyor kontra ataklara uyan bir hızla haraket ediyor.
    +karşı takım korner kullandıktan sonra çok hızlı bir şekilde atağa çıkabiliyorsunuz.
    +yine defansın ara toplarında çok hızlı müdahaleleri var.

- yapay zekası gerçekten kötü.top kontrolünden sonra oyuncunun topu bulması 1 2 saniye sürüyor çoğunlukla.
    - oyuncuların görünüşleri hiç benzemiyor.hata vücüt yapıları bile çok çok kötü orantısız bikere.

dediğim gibi oynanış için birşey diyemeyeceğim ancak 6 7 gün denedikten sonra alınabilirmi yada değilmi karar vereceğim.

şuanki ilk oynayıştan sonraki izlenimim 3,5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightdrive -- 21 Eylül 2013; 0:40:00 >

• 2014te turnuva filan yok sanirim 1. Seviyeyim ondan mi acaba yoksa eklenmemis mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki eksikler gün yüzüne çıkmaya başlıyor yavaş yavaş.. ver kaç olayı abartılmış sanki biraz.. konami yine hileye özendirmiş ve galibiyet serileri önemli..
  • hala hile devam ediyormuş kusura bakmasin kimse artik yeter hile ile ugrasacagima offline takilirim HALA HİLE DEVAM EDİYOR YOK BÖYLE BISI alan arkadaslara hayirli olsun hileyi bile bile alamam

• quote:

Orijinalden alıntı: the show must go on

hala hile devam ediyormuş kusura bakmasin kimse artik yeter hile ile ugrasacagima offline takilirim HALA HİLE DEVAM EDİYOR YOK BÖYLE BISI alan arkadaslara hayirli olsun hileyi bile bile alamam

Bende ön sipariş vermedim takip edeyim devam ediyor ise almayayım dedim demek devam ediyomuş geçen yılki gibi paramızı çöpe atmayalım

• quote:

PES 2014 Online Kullanıcı Adı ---------- Forumdaki Kullanıcı Adı
    ( ID)

.

4- colombus54-------------------------colombus54
  • JauneRouge kullanıcısına yanıt
    modem ayarlarınızı değiştirmelisiniz
    kaldı ki eğer ttnetin eski zyxel modmi falansa bazılarına firmvare atılıp oluyormuş benimkisine olmadı
    bende gittim modem aldım

bu arada ttnetden de modem geldi fibernetden yeni aldığım airties 5453 satılıktır :D 2013 oynanmış modem dir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

modem ayarlarınızı değiştirmelisiniz
    kaldı ki eğer ttnetin eski zyxel modmi falansa bazılarına firmvare atılıp oluyormuş benimkisine olmadı
    bende gittim modem aldım

bu arada ttnetden de modem geldi fibernetden yeni aldığım airties 5453 satılıktır :D 2013 oynanmış modem dir :)

Pes2013'ü sorunsuz oynuyordum. Bu arada uydunet kullanıyorum.

En son çare sistemde kurulu olan Windows8'e kurdum oyunu o şekilde girebildim. Garip :)
  • Oyundaki nick - BugsBunny cd-key aldım orjinal ne dlc kurabiliyorum ne patch 1.01 in crack i ni yapabildim valla sinirden titriyorum şu dlc yi download edebiliceğim bi yer var mı direk konaminin site falan göremedim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.