Şimdi Ara

[PC] PES 2011 ONLINE MASTER LIG ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.767
Cevap
1
Favori
142.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnterle oynarken de cok seviyorum Milito'yu. Iaguinta ile o kadar etkili olabileceğimi sanmıyorum. Biraz da isim transferi yapmak istiyorum açıkçası. d4 ' e yükselicem yarın, daha sonra para biriktirip önce Milito sonra da Alex yerine bir OOS düşünüyorum. ( Stankovic, Joe Cole ya da Sneijder )
  • Forvet hattında milito, forlan, iquainta, robbie keane, henry, anelka, higuain, grafite ve aklıma gelmeyen birçok adam denedim Şu an Aguero var ve acayip memnunum. Forvetimi buldum sonunda. Ama tabiiki fiyatı pahalı.

Ben size önceki forvetimi önereyim: ASOMOAH.... Bu da süper adam; fiyatı uygun. Acayip goller atmıştım onunla. Şut yeteneği iyi değil gibi görünür ama çok güzel goller atar. Çok iyi kaçar. Tam bir golcü. Antrenör modda da acayip başarılı. Ne goller atmıştı... Aguero olmasaydı kesinlikle onla devam ederdim. Yukarıda saydığım adamların hepsinden daha çok gol atmıştı. İlk 2 maçında 5 gol atmıştım bu adamla Ama tabii benim oyun stilime uygun olmasıyla da alakası var. Ben hızlı olup ara pasla iyi buluşmasını önemsiyorum golcünün. Herkese tavsiye ederim bu adamı.

• Kesinlikle evinizi arabanızı satın , Defoe'ye yatırın.. Kartı 2 tane ama .. Müthiş bir golcü .. Tam bir gol makinesi diyebilirim .. 4-3-3 SĞF - SLF taktiğiyle oynayanlar varsa Defoe müthiş.
  • AL AÇIK'ta 140M € değeri olan privat3'yi eze eze yenmiş bulunmaktayım.. Her ne kadar penaltılarla olsa da normal sürede 3 direkten donen topum var .. Çeyrek finaldeyiz.. Hadi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: évaN

Kesinlikle evinizi arabanızı satın , Defoe'ye yatırın.. Kartı 2 tane ama .. Müthiş bir golcü .. Tam bir gol makinesi diyebilirim .. 4-3-3 SĞF - SLF taktiğiyle oynayanlar varsa Defoe müthiş.

Defoe hep soru işareti oldu kafamda dengesinin düşük olması nedeniyle.O yüzden hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Kesinlikle evinizi arabanızı satın , Defoe'ye yatırın.. Kartı 2 tane ama .. Müthiş bir golcü .. Tam bir gol makinesi diyebilirim .. 4-3-3 SĞF - SLF taktiğiyle oynayanlar varsa Defoe müthiş.

Defoe hep soru işareti oldu kafamda dengesinin düşük olması nedeniyle.O yüzden hiç denemedim.

Dengesi düşük olabilir ama , eğer 4-3-3 IF değil de KF sistemiyle oynuyorsan bir dene .. 20 30 maç göreceksin farkı..

Bu arada AL AÇIK'ta Yarı finaldeyim üst üste 2. kez.. 30 M € kadroyla üst üste 2 D1 oyuncusunu yendim.. Gerçekten çok heyecanlı hal alıyor turnuva..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi évaN -- 3 Ocak 2011; 18:49:35 >

• böyle şey olmaz olsun ya :S:S İnanamıyorum .. Böyle bir hile olamaz ya.. Rakıbımle ıletısım kesılmısmıs.. Oyundaydım son 3 dakıka bekleme suresınce.. Boyle iş mi olur ya...

[PC] PES 2011 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • bu kadar çok mu oluyor bağlantı sorunları arkadaşlar ? kaç maçtan kaçında oluyor mesela bağlantı sorunu?
  • quote:

böyle şey olmaz olsun ya :S:S İnanamıyorum .. Böyle bir hile olamaz ya.. Rakıbımle ıletısım kesılmısmıs.. Oyundaydım son 3 dakıka bekleme suresınce.. Boyle iş mi olur ya...

Olur olur

Sırf bu yüzden turnuvalara katılmıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 3 Ocak 2011; 19:12:33 >
  • Bağlantı sorunu değil hile bu genellikle. Valla klasmana göre değişiyor :)
    Ben de yeni geldim bu arada yeni gördüm bu konuyu beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peckle

Bağlantı sorunu değil hile bu genellikle. Valla klasmana göre değişiyor :)
    Ben de yeni geldim bu arada yeni gördüm bu konuyu beyler.

İyi iyi güzel oldu toplanabildik burada, sevindim.
  • ya bağlantı sorunum olduğu falan yok benim .. hiç yok hatta şerefsizin tekinin yaptığı hile yüzünden oluyor.
  • KADROM SON DURUM
     [PC] PES 2011 ONLINE MASTER LIG ANA KONU
  • aguero dan çok memnunum hem bilek hemde antrenör modu fakat değiştirmeye düşünüyorum sizce Eto yu mu olsam yoksa Ibrahimovic i mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

aguero dan çok memnunum hem bilek hemde antrenör modu fakat değiştirmeye düşünüyorum sizce Eto yu mu olsam yoksa Ibrahimovic i mi

memnun oldugun adamı neden değiştiriyosun ?Agüero çok iyi adam bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 3 Ocak 2011; 21:33:32 >
  • quote:

aguero dan çok memnunum hem bilek hemde antrenör modu fakat değiştirmeye düşünüyorum sizce Eto yu mu olsam yoksa Ibrahimovic i mi

Aguero mükemmel ben olsam değiştirmezdim, (kadromda var)

Normalde Inter ile oynuyorum ben OML dışında, ama Etoo pek beklediğim gibi değil bu sene, çok fazla geriye gelme sorunu var onda da
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah5525

quote:

memnun oldugun adamı neden değiştiriyosun ?Agüero çok iyi adam bence

bilmem o eski heyecanı kalmadı onu kadroda tutup başkasını alıcak parada olmadığı için değiştirsem mi diye düşünüyorum

neyse vazgeçtim onun yerine yedek bir defans alıcam hem kadroyu genişletmiş oluruz

• online master lig ile normal master lig arasındaki farkları belirten bir kaç maddelik bir yazı hazırlansa güzel olur aslında ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

online master lig ile normal master lig arasındaki farkları belirten bir kaç maddelik bir yazı hazırlansa güzel olur aslında ...

çok geniş bir rehber hazırlıcam ilk sayfaya.
  • beyler başıma az önce çok ilginç bir olay geldi hızlı maç yapıyordum 3-1 öndeyim dk 70. lerde bağlantı yavaşladı dedim tamam kopardı neyse ekran karardı birden 0 para yazdı fakat giriş ücretim olan 400 aldı alla alla noluyoruz dedim en son maç skorlarıma baktım 3-0 hükmen yenilmişim üstüne üstün +540 larda olan puanım 525 düştü

size hiç böyle bir şey oldu mu ? ana menüye de atmadı atsa neyse ama bu neydi ya hem paramdan hem puanımdan oldum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.