Şimdi Ara

Online sınavda soruların cevaplarını nasıl öğrenirim?[yazılımcı agalar el atın ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
9.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba herkese iyi forumlar üniversitede okuyorum bildiğiniz gibi online zaten bende yazılımdan koddan çok çok az anlarım aklıma takıldı sormak istedim bilenleriniz vardır sınav sorularını cevapladıktan sonra bitir diyoruz ve tak diye puanlarımız karşımıza çıkıyor yani bu demek oluyor ki sitede soruların cevapları dosyalardan birine gömülü yazılımdan anlayan agalar bi el atsın baksın bulabilirmiyiz cevapları bi şekilde bi dosyanın içinde illaki siteye bakmak isteyeniniz varsa https://uzem.neu.edu.tr linki bırakıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Online Sınavlarda Cevapları Görme Hilesi

Online sınavlar, öğrencilerin bilgilerini test etmek için yaygın olarak kullanılan yöntemlerdir. Ancak bazı öğrenciler, online sınav cevapları görme yollarını ararlar. Bu makalede, online sınav sorularının doğru cevaplarını bulmanın taktiklerini inceleyeceğiz.

Online Sınavda Cevapları Görme Hilesi Var mı?

Online sınav cevapları görme veya online sınav sorularını önceden görme gibi hileler mevcut olsa da, bunların kullanılması etik değildir ve ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, bu tür yöntemleri kullanmaktan kaçınmanızı öneririz.

Yasal ve Etik Yollarla Cevapları Bulma

Etik olmayan yöntemler yerine, online sınavlarda cevapları görme için yasal ve etik yollar kullanabilirsin:

• Materyalleri Önceden İnceleyin: Sınava girmeden önce, müfredat ve ders notlarını kapsamlı bir şekilde inceleyin. Bu, sınav sorularını daha iyi anlamanı sağlayacaktır.
    • Soruları Dikkatlice Okuyun: Sınav sırasında her soruyu dikkatlice okuyun. Anahtar kelimeleri belirleyin ve cevabı bulmak için soruyu analiz edin.
    • Tüm Seçenekleri Göz Önünde Bulundurun: Cevap seçmeden önce tüm seçenekleri göz önünde bulundurun. Tahmin yapmaktan kaçının ve her bir seçeneğin mantıksal sonucunu düşünün.
    • Eleme Yöntemini Kullanın: Açıkça yanlış olan veya soruyla ilgili olmayan seçenekleri eleyin. Bu, doğru cevabı bulma şansını artıracaktır.
    • Bilgiyi Hatırlayın: Ders sırasında öğrendiğiniz bilgileri hatırlamaya çalışın. Bu, soruların cevaplarını bulmanıza yardımcı olacaktır.
    • Yardım İsteyin: Sıkışırsanız, öğretmeninize veya bir sınıf arkadaşınıza yardım isteyin.
    • Sonuçlara Saygı Duyun: Sınavdan aldığınız sonuçlar, çalışmalarınızın ve bilginizin bir yansımasıdır. Dürüst ve etik yollarla çalışarak, gerçek potansiyelinizi gösterebilirsiniz.

Sonuç

Online sınav cevapları görme hileleri etik dışı ve sonuçları zararlı olabilir. Bunun yerine, materyalleri önceden inceleyerek, soruları dikkatlice okuyarak ve eleme yöntemini kullanarak yasal ve etik yollarla cevapları bulmayı tercih edin. Dürüstlük ve sıkı çalışma, sınavlarda başarılı olmanın en iyi yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • orası tam olarak öyle olmayabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.