Şimdi Ara

Online strateji oyunu (Travian tarzı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Travian gibi strateji kurabileceğimiz gerçek hayattaki arkadaşlarımızla klan kurup birbirimize asker atabileceğimiz ya da yağmalayabileceğimiz bir oyun var mı? Travian var fakat mobilde biraz karışık geldi bana. Yardımınızı bekliyorum.

Clash Of klans gibi rastgele saldırı değilde istediğimiz kişilere saldırı yapabileceğimiz oyunlar arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clash of Kings iyidir fakat iyi bir ittifak bulamazsan çok ezilirsin ve tadını alamazsın.yinede Pay2win oyunu ,adamlar binlerce lira harcıyor.
    Eskiden celtic tribes oynardım oyun emek ve zaman istiyor geliştikçe.Sürekli birşeyler aldırmaya çalışmayan Pay2win kuralına ters bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 2 Aralık 2016; 23:06:27 >
  • Upps

• quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

Clash of Kings iyidir fakat iyi bir ittifak bulamazsan çok ezilirsin ve tadını alamazsın.Fakat yinede Pay2win oyunu adamlar binlerce lira harcıyor.
    Eskiden celtic tribes oynardım oyun emek ve zaman istiyor geliştikçe.Sürekli birşeyler aldırmaya çalışmayan Pay2win kuralına ters bir oyundu.

IOS:https://itunes.apple.com/tr/app/celtic-tribes-building-mmo/id564769273?mt=8
    ANDROID:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xyrality.celtictribes.googleplay&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 2 Aralık 2016; 22:37:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    P2w olmayan mmorpg oyunu önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.