Şimdi Ara

önlisans bölüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler selamlar tyt de maalesef 629 bin gibi saçma sıralama yaptım bana sağlık dışında bu sene yazabileceğim önü açık iş bulma potansiyeli olan bir bölüm önerebilir misiniz rica etsem

mezuna kal demeyin lütfen öyle bir imkanım kesinlikle yok

• Valla reis önü açık meslek derken kimse 2 sene sonra ne olacak bilemez zor bulursun ama büro yönetimi ve sekreterlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü, tıbbi goruntuleme, teknikleri, elektrik bölümü 2 yıllık gibi bölümlerde şansını dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 25 Temmuz 2024; 21:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesisatçı ol kanka deli para var.

2 yıllık okusan anca a101'de iş bulursun.

3-5 sene birinin yanında çıraklık yap sonra kendini yerini aç, paraya para demezsin.

illa okuyacağım diyorsan emlakçılık oku 2 yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Temmuz 2024; 21:26:31 >
  • Yükseklik korkun yok ise;
    İklimlendirme ve soğutma teknolojisi bölümünü bitirerek, meslek sahibi olarak
    Hem Klima teknikeri, hemde İklimlendirme ve soğutma teknikeri olarak mezun olursun.
    Yükseklik korkun varsa şayet;
    Diğer elektrik, sıhhi tesisat vs. geçerli ve aranan teknikerlik bölümlerini seçebilirsin.
    Devlet memuru yada Devlet İşçisi olarak hem bir kariyerin olur, hemde fena olmayan bir maaş alırsın.
    Özel sektör de ise, kolaylıkla iş bulursun.
    Kendini geliştirirsen, diplomam ile markaların özel servisleri olabilir yada kendine ait bir işyeri açabilirsin.
    Hakkında hayırlısı olsun.

• mazi09 M kullanıcısına yanıt

hocam değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. önlisans bölümleri arasında otomotiv teknolojisine biraz daha sıcak bakıyorum otomobillere çok ilgiliyim bu bölüm haakında söyleyecekleriniz var mı

• Rica ederim hocam.

Otomotiv teknolojisini bilmiyorum.

Ancak sonuç olarak mesleki bir bölüm ve severek yapacağınız bir iş'te daha verimli ve mutlu olabilirsiniz.

• Hocam halihazırda özel bir üniversitede bilgisayar programcılığı okuyorum bilgisayar programcılığından devam etmeyi de düşünüyorum ama farklı bölümlere de açığım. Cevabınız için de teşekkürler dikkatte alacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyelere açığım hala

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Sağlık isteseydin radyoloji teknikerliği onerebilirdim ama onu da sen istemiyorsun galiba

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sağlık bölümleri bana göre değil teknik bölümler düşünüyorum oradan dgs yaparım iyi ihtimal olarak sınava da hiç çalışamadan girdim ondan bu sonucu aldım

• Emlak yönetimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçakla ilgili 2 yıllık bölümler İyi diye biliyorum, teknisyen olarak çalışıyorlar

• icepeak kullanıcısına yanıt

hocam programcılık 1. sınıftayım oradan devam mı etsem üniversite değiştirip

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Programciliktan herhangi bir meslek edinemezsin. Max kpss ye girersin

• icepeak kullanıcısına yanıt
    Neden hocam siz ne önerirsiniz bu arada ? Fikirleriniz varsa almak isterim

• GEMİ MAKİNELERİ İŞLETMECİLİĞİ hocam buna bakmanı öneririm. Genelde gemiye çıkıyor +5 yıl sonra yükselip güzel imkanlara erişebilirsin. Araştırmanı öneririm.

• Makine, Elektronik Teknolojisi, Mekatronik gibi Önlisans bölüm oku.

Dikey Geçiş ile de kendi şehrinde 4 yıllığa tamamlamaya çalışırsın; bu 2 yıllıklardan geçme hakkın olacak 4 yıllık bölümlerin puanları Dikey Geçişte çok yüksek değil

Bilgisayar Programcılığından Bilgisayar Mühendisliğine geçmeye çalışırsan heder olursun yazık olur puanına

YTÜ Makine kazanabileceğin DGS puanıyla İstanbulda adı sanı bilinmez Bilgisayar Mühendisliği kazanırsın

Ha DGS hayalim yok Önlisans okuyacam sadece dersen, merak etme kanka hepsinden işsiz kalırsın maalesef...

• Aşçılık. Yemek sektörü asla bitmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.