Şimdi Ara

önlisans bölüm önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu çok doğru. Bilgisayar mühendisliğine gececegin puanla ODTÜ BOUN İTU de güzel muhendislikler kazanabilecekken bilgisayarda anca gazı aybu falan kazanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Uçakla ilgili 2 yıllık bölümler teknisyen olarak iyi maaş alıyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-737C13933

Bu çok doğru. Bilgisayar mühendisliğine gececegin puanla ODTÜ BOUN İTU de güzel muhendislikler kazanabilecekken bilgisayarda anca gazı aybu falan kazanırsın

hocam bilgisayar programcılığı ile makine arasında kaldım bugün ikisi arasında tercih yapmam gerekiyor umarım hayırlısına karar kılarım.

Merhaba. MYP ile Yatay Geçişten mi bahsediyorsunuz?

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Hocam myp ile yatayla programcılığa geçtim zaten o zaman sıralamam 400 bindi. Şimdi bulunduğum üniversiteden memnun değilim kötü bir özel üniversite diye bu yüzden burdan kurtulmak için tekrar yks ye girdim durum böyle maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konuya girmeden önce MYP ile Yatay Geçiş tam burslu mu oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 2 Ağustos 2024; 10:6:33 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 1 sene kaldım yüzde 50+25 yatay geçiş bursu ile az miktarda para ödedim ama okulun bomboş olduğunu fark ettikten sonra pişman oldum bu sene de sınava girdim çalışmadan 0 bakmayla böyle bir sonuç aldım

• hangi üniversitede bilgisayar programcılığı okuyorsun?

Anladım. Ege Üni Ege Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Otomotiv Teknolojisi bölümünün gelme ihtimali var.

• Doğuş üniversitesi diye İstanbulda özel bi üniversite hocam aşırı kötü bir yer eğitime dair hiçbir şey yok

• kaynak teknolojisi oku hemen gir bir kaynakçının yanına okurken aynı zamanda uluslararası sertifika programları var onlarıda al bu dünyada senden kralı olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.