Şimdi Ara

ÖNLİSANS KPSS ANKARA KURS TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, biliyorum bu tür konular bin defa açılmıştır fakat kafam allak bullak oldu. Başlangıçta dgs için niyetlendim sonra kpss aklımı çeldi. Şimdi harıl harıl dershane arayışındayım. Meslek lisesi çıkışlı olduğum için temelden başlayıp hem hızlı hemde anlayarak noktasına kadar öğrenerek gideceğim. Bu şekilde ilgilenen yardımcı olan dershane tavsiyesi istiyorum sizlerden.
    Hala kayıtları devam eden kurs var ama 50 tane kurs var hepsini bir tutamam sizlerin bildiği daha önce tecrübeniz olan yardımcı olabileceğiniz yerler var mı ?
    Hiç vakit kaybetmeden kaydolup başlayacağım çünkü. Teşekkürler şimdiden.

• merabalar,
    beide kurs arıyorum aynı durumdayız:) bikaç dersaneyle görüştüm ben, pegem kuzey akademi ve ihtiyaç akademiyle. ihtiyaç çok kalabalık bi dersane pegem de sınıf çok kalabalıkmış:( kuzey akademide ders saatleri çoktu söylediklerine göre birde yaklaşıma gidip görüşücem hem fiyatı uygun olmalı hemde başarılı bir yer arıyorum.
  • sevdagunerler S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende ilgilenebilecekleri bir yer arıyorum. Şuan kulagima calinan bir yer yok. Genelde artik tamamen ticari amacli bakiyorlar diyorlar boyle olunca durum iyice icinden cikilmaz bir hal alıyor.
    Icinize sinen bir yer olursa bende bilgilenmek isterim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hatirlatma babında yeniden yazalım. Hic mi fikriniz yok ankara icin dershane onerisi ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdagunerler S kullanıcısına yanıt
    Ben görüştüm hepsiyle ve kararımı kıldım sizin de bilginiz olsun. Kuzey akademi ders saati çok olabilir ama hiç güven vermedi tamamen şov yaptılar bence, ihtiyaç akademi de ilgisiz geldi, pegem mayıs ayının sonlarına doğru başlayacakmış, yediiklim ve yaklaşım arasında kaldım tavsiyeler üzerine yaklaşımda karar kıldım. Bence sizde bir görüşün derim yaklaşımla. Fiyatı da makul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Ben görüştüm hepsiyle ve kararımı kıldım sizin de bilginiz olsun. Kuzey akademi ders saati çok olabilir ama hiç güven vermedi tamamen şov yaptılar bence, ihtiyaç akademi de ilgisiz geldi, pegem mayıs ayının sonlarına doğru başlayacakmış, yediiklim ve yaklaşım arasında kaldım tavsiyeler üzerine yaklaşımda karar kıldım. Bence sizde bir görüşün derim yaklaşımla. Fiyatı da makul.

tam nerede yaklasım ne zman baslıyor ve fiyatı ne kadar kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B06zKurT -- 1 Mayıs 2016; 15:24:47 >
  • B06zKurT kullanıcısına yanıt
    Kızılayda hocam. GMK bulvarında bulvarında kalıyor. İzmir caddesinde ki burger king'in daha aşağısında.
    9 Mayısta dersler başlıyor. 1000 Tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara ehliyet kursu öneri
    6 yıl önce açıldı
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    eyv sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.