Şimdi Ara

Onlive Platform Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad 2 me onlive denen servisi indirdim ama sadece başkalarının oynadıkları oyunu izleyebiliyorum. Youtubeta da ipadden kullananların videoları var. Aynı sorunla karşılaşanlar varsa yardımcı olsunlar lütfen

İlk sorun. Messages yazan yerde games yazması gerekiyor.

Onlive Platform Sorunu

Onlive Platform Sorunu

Bu oyun şu anda kullandığınız platformu desteklemiyor diye hata verip duruyor.

Onlive Platform Sorunu

Kullanmak istediğim oyun dirt 3'tü ve dokunmatik uyumlu bir oyundu. Youtube da açanların videoları var yani kesin çalışması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnCkR -- 26 Haziran 2013; 17:19:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlive viewer zaten indirdiğiniz uygulama yapan var ise de fake dir. İos üzerinden sadece izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

Onlive viewer zaten indirdiğiniz uygulama yapan var ise de fake dir. İos üzerinden sadece izleyebilirsiniz.

Onu bilmiyordum ama android telefonumdan kullanabiliyorken ipadden kullanamamak çok saçma bir olay teşekkürler aydınlattığınız için

• olay çok saçma değil zira oynamaya izin veren onlive app e apple izin vermiyor. Doğal olarak onlive sadece viewer'ı son kullanıcıya iletebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ps5 internet sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.