Şimdi Ara

Önmli Duyuru Key Loger (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

silkroad.exe'ye keyloggerı koyan Joymax değildir. Bu "komik" olur. Böyle büyük bir şirket bunlarla uğraşmaz.

Bencede olamaz ole bişi.. Sana kasti yapılmış birşey olabilir... Çevrendeki "DOST" larına dikkat et

bencede ilk DOST larını konrtol et benim bi arkın DOSTU arkımın charınındeki sosları + tüm parayı yere atmış öc almak için arkımın pnun charını soyduğunu düşündüğün için koynunda piton beslemiş olabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

silkroad.exe'ye keyloggerı koyan Joymax değildir. Bu "komik" olur. Böyle büyük bir şirket bunlarla uğraşmaz.

+1 anlaşılan sen softmod yüklemişsin ;)

ondada key wrsa eer Olursun :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizimoğlan

evet bendede keyloggervardı aktif hale gelmeden karantinaya aldım sro exe dosyası silinde en baştan yükledim ve artık exhange asla ve asla açmıyorum stalldan da almıyorum.
    ve bide şöyle bişey var joymax yapıyo diyenler var
    saçma saçma konuşmayın joymax kendi oyununa neden virüs atsınki.
    seni biri hacklemiş almış parada alıyım demiş paranıda almış
    çünkü keyloger parada değil adam haclemekte kullanılır. benimde daha yeni tanıştığım biri var kardeşide keylogger la adam hackliyo aman dikkat edin sürekli tarama yapın pc nizde ve avg avast nod32 kaspersky gibi antivirs yazılımları kullanın.

abi oyunu görevimiz tehlike 2 ye çevirdin ha karantinaya aldım almasam aktif oluyodu flnpeki bi action lu oyun oynuyosun

• hocam o duyu kaspersky kullanıcıları endişelendirmemek için yapılmış biduyuru.avastla taradım hiç bir şey çıkmadı milletin aklını bulandırmayın
  • wolas sen kimsinki burda milleti ezmeye kalkıyorsun. uyardıysan uyardın anladık uyardıgını herhalde..

yoldan gecen bilgisayarcı tabirinide pek hoş bulmuyorum bunuda belirteyim.

uyarını yaptın ve bittiyse bırak oyunu, bize ne ¿

1. joymaxın bu olayla alakası olsa trojan uyarısı yapmaz ve 2 patch koymazdı hatayı duzeltmek icin ve sorunu halletti patchlerle.
    2. başına gelen olay uzucu bir olay olabilir ama burada kimseye fırca atacaksın anlamınada gelmez. isteyen oynar istemeyen oynamaz. dilin yandıysa buraya basına geleni soylersin uyarını yaparsın cekilirsin kosene.
    3. basına bu geldikten sonra oyunu bırakıyorsan sana tavsiyem internet baglantınıda kesmen olacaktır. cunku istenildiginde girdigin her tur siteye activex vb. uygulamalarla bilgisayarına sızabilecek trojanlar koyularak her turlu basına bela olunabilir.
    4. sana bir diger tavsiyem ise joymaxla ne kadar ugrasırsan ugras kullanıcı hatası oldugunu bir şekilde kanıtlar ve bir sonuc alamazsın. asıl ugrasman gereken yer kredi kartını kullandıgın bankandır. senden onay almadan nasıl oluyorda kredi kartından para cekiliyor bunun hesabını bir şekilde vermek zorundadır bankan.

tekrar geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InglorNenha -- 30 Haziran 2007; 20:55:52 >

• silkraodda sorunyok kaspersky programında sroda virus var gibi gösterio dio
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.