Şimdi Ara

Önmli Duyuru Key Loger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kredi kartımdan para çektiler

gereklı bilgiler polise verildi

son bir kac ay ilerisine kredi kartı ayrıntılarına dıkkat edın .

gecmıs olsun vs gibi yazılar yazmayın ıstemıyorum DUYURUDUR sayın moderator bu ciddi bir konudur kitlerseniz belli bir süre iyi olur.

• silkroad.exe'ye keyloggerı koyan Joymax değildir. Bu "komik" olur. Böyle büyük bir şirket bunlarla uğraşmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FıSTıK_

• Joymax in koydugunu soledıyımı hatırlamıyorum keyloger ı buldugum yerı yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

silkroad.exe'ye keyloggerı koyan Joymax değildir. Bu "komik" olur. Böyle büyük bir şirket bunlarla uğraşmaz.

Bencede olamaz ole bişi.. Sana kasti yapılmış birşey olabilir... Çevrendeki "DOST" larına dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolas

silkroad.exe de keyloger buldum

kredi kartımdan para çektiler

gereklı bilgiler polise verildi

son bir kac ay ilerisine kredi kartı ayrıntılarına dıkkat edın .

gecmıs olsun vs gibi yazılar yazmayın ıstemıyorum DUYURUDUR sayın moderator bu ciddi bir konudur kitlerseniz belli bir süre iyi olur.

Daha farklı bir şekilde bulaşmıştır Bu problemin sonu gelmez çıkartmak kolay ama bulmak zor bende Herkezin temkinli davranmasını öneririm ama büyük firmaların yapıcağı iş değil bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne isterseniz yapın insanlık görevidir yazdım foruma gerisi beni ilgilendirmez.
  • http://img117.imageshack.us/my.php?image=asdasvz2.jpg

BU SİZLERE RESMİ KAPAK OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolas -- 30 Haziran 2007; 1:30:27 >
  • Adamlar resmi açıklama yaptılar yazıldığı üzere bırakın falan ı filanıda silin bilgisayardan ve herkez
    kgn.txt
    dosyasını aratsın bulamadığı olmadığı anlama gelmiyo daha aktif olmadı anlamına geliyor kaç saat tir bunlarla uğraşıyorum

Buda virüsün açıklaması
    http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=41527
  • evet arkadaslar malesef yeni client a bir sekilde bulastirilmis
    muhtemelen turk hacker lar yapmislardir
    herhalde yani joymax gibi bir sirket boyle bir virus koymaz
  • Silkroad sitesinden yapılan resmi açıklamaya göre Kaspersky gibi virüs programları son güncelleme ile birlikte sroclient.exe dosyasını bir virüs olarak görmekteymiş. Problem en yakın zamanda çözülecekmiş bu durumda korkulacak birşey yok heralde keylogger, trojan vs. gibi...

Hello. This is Silkroad Online.

Some of our players are experiencing problems after the newest client update on June 29th (Silkroad Standard Time) with their anti-virus program. Certain anti-virus programs such as Kaspersky are detecting the Silkroad client file as a virus and preventing users from executing the file. We are aware of this problem and working to fix it as soon as possible.

Buyrun açıklama..Merak edenler resmi siteye bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flara -- 30 Haziran 2007; 1:54:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Silkroad sitesinden yapılan resmi açıklamaya göre Kaspersky gibi virüs programları son güncelleme ile birlikte sroclient.exe dosyasını bir virüs olarak görmekteymiş. Problem en yakın zamanda çözülecekmiş bu durumda korkulacak birşey yok heralde keylogger, trojan vs. gibi...

Hello. This is Silkroad Online.

Some of our players are experiencing problems after the newest client update on June 29th (Silkroad Standard Time) with their anti-virus program. Certain anti-virus programs such as Kaspersky are detecting the Silkroad client file as a virus and preventing users from executing the file. We are aware of this problem and working to fix it as soon as possible.

Buyrun açıklama..Merak edenler resmi siteye bakabilirler.

orda dikkat ederseniz sadece bazi kisilerde demis demekki bu kisiye ozel programla alakasi yok gercekden keylogger var
    bu da gercekden bazi kisilere keylogger li dosya yuklenmis demektir

• Olympus)LostAccount

11 May 2007 00:04 am

Post Posted: 20 Jun 2007 9:10 pm
    Post subject:
    More player have the same problem .... hide ftp connection to joymaxfull.nefficient.com for download a SilkroadGlobal_FullClient_v1.02_Downloader.exe

The are more problem

1 joymaxfull.nefficient.com is a fake site ?
    2 why joymaxfull.nefficient.com change every day its IP Address
    3 why the file SilkroadGlobal_FullClient_v1.02_Downloader.exe have a Trojan.

joymaxfull.nefficient.com
    joymaxfull.us.nefficient.com
    joyimage.us.nefficient.com

- Assistan player of SRO D
  • Şu anda konuşmuş olduğum ve oldukları virüs ü kaspersky sayesınde extract ettım ve ısmını tam olarak bılıyorum hangı dosyada oldugunu ona cıft tıklayınca dırek alttan cıkıyo leylogerr dıye
    ismi
    kasper sky bu sekılde kayıt edıo
    A0130871
  • http://img408.imageshack.us/my.php?image=hrwni7.jpg

Burada gordugunuz uzere pc den onu arattıgımızda simgesi silkroad olarak gozukuyo
  • arkadaslar herkes dikkatli olsun
    kart sifreleriniz calinabilir
    gerizekali joymax bunuda yapti
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

arkadaslar herkes dikkatli olsun
    kart sifreleriniz calinabilir
    gerizekali joymax bunuda yapti

joymax gibi büyük bir firmanın bunu yapacağına inanmıyorum..bunu anca joymax in hostuna sızan hackerlar yapabilir.tabiki joymax böyle bir olayı bizden saklayabilir..
  • evet bendede keyloggervardı aktif hale gelmeden karantinaya aldım sro exe dosyası silinde en baştan yükledim ve artık exhange asla ve asla açmıyorum stalldan da almıyorum.
    ve bide şöyle bişey var joymax yapıyo diyenler var
    saçma saçma konuşmayın joymax kendi oyununa neden virüs atsınki.
    seni biri hacklemiş almış parada alıyım demiş paranıda almış
    çünkü keyloger parada değil adam haclemekte kullanılır. benimde daha yeni tanıştığım biri var kardeşide keylogger la adam hackliyo aman dikkat edin sürekli tarama yapın pc nizde ve avg avast nod32 kaspersky gibi antivirs yazılımları kullanın.
  • Ben oyunu bıraktım zaten 2. kere girmem

Okuma yazmanız varsa okuyun ulusal forumları.

Ben öle yoldan geçen bilgisayar kullanıcılarından değilim oradaki hiç bir adamda emimimki o yazıları yazdığına göre değildir, bunca olaydan sonra halen nasıl oluyorda evlerinizden oynamaya devam ediyorsunuz anlamıyorum şu çok kesin bir şekilde açıklanmıştırkı update in yapıldığı yer(host) hacklenip içine keyloger koyuluyor bu kadar basit halen gerizekalı gibi anlamakta güçlük çekiyorsunuz ama suç bende ki konuya böle yaklaşan bir forum kullanıcılarıyla halen bazı şeyleri anlatmaya çalışıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.