Bende de siparişimde TC numarası giremedim ama bir sorun olmayacaktır zira gümrükle her türlü bu bilgileri tekrar paylaşmamız gerekecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önsipariş - Lenovo Legion 5 Pro RTX 3070 + Ryzen 7 5800H 1699 Euro (+Kargo) (5. sayfa)
-
-
Bende de aynı şekilde, gün içerisinde yeni tarih vereceklerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım memnun kalırız hocam. Sizi haberdar etmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: SaveMarthaUmarım memnun kalırız hocam. Sizi haberdar etmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın.
Ben manyak gibi günde 10 kere bakıyorum hocam sorun değil
Kargo durumunu ben de aynı şekilde sorguluyorum ama 10 defa az gelir
Legion 5 Pro kullanıcıları klubü başlığını sen aç hocam forumdan sayende alan bir çok insan vardır toplanıp tartışırız. Geçen gün İşlemci güç tüketimi ve ısısını düşürmeye yarayan throttlingi azaltan bir yöntem bulmuştum o tarz paylaşımlar yaparız.
Forumu kullanmayı yıllar sonra bıraktım hocam, böyle sıcak fırsatlar gördükçe paylaşıyorum sadece insanlar faydalansın diye. Telegram ya da Whatsapp grubu kurabilirim istiyorsanız yoksa vakit bulup üşenmeyecek bir arkadaş varsa o açsın konuyu
-
Hem konu hem telegam acalim
Biraz vakit ayırıp konu açayım dedim konu otomatik olarak silindi, uğraşmak isteyen arkadaş uğraşabilir.
Silinmiş konu: https://forum.donanimhaber.com/lenovo-legion-5-pro-16-amd-r7-5800h-nvidia-rtx-3070-16ach6h-benchmarklar-ilk-mesajdadir--148829767
-
Dün aldık bakalım kısa süreli stok açıldığında , G14 veya G15 düşünüyordum fakat ağırlığını taşırız dedik. Geldiğinde tekrar yazarım buradan , henüz kargolanmadı.
-
tuşları çıkartıp yerlerini değiştiremiyor muyuz ya :D
-
Değiştiriliyor diye biliyorum.
Ben bu ürünü almanyadan birisine aldırtsam fiyat yine 1699€ mu olur?
-
quote:
Orijinalden alıntı: watbranchiBen bu ürünü almanyadan birisine aldırtsam fiyat yine 1699€ mu olur?
1500 civarı oluyor sanırım. Lenovonun kendi sitesinde ilave öğrenci indirimi var tanıdığa aldıracaksanız o daha mantıklı.
Evet ablamlar orada yaşıyor. Mümkünse hemen almak istiyorum. Çok sıkıldım bilgisayar aramaktan sizin forumda saatlerdir bu konuları araştırıyorum. Teşekkür ederim açıklama için.
-
Hocam tek sıkıntı orada da stok sorunu var Almanyada yaşayanlar da bu bilgisayara kolay ulaşamıyor ne yazık ki. Her türlü bekleyeceğiz.
Sanırım dediğiniz gibi bir stok problemi var yada ben lenovonun sitesinde bulamadım. Birde siz kontrol edip varsa link atabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watbranchi -- 25 Nisan 2021; 1:11:30 > -
Almanyadan öğrenci indirimiyle aldırabilirim. Aslında öneri niteliğinde başka bir tavsiye olursa da değerlendirebilirim.
-
Evet, 1699 Euro. Öğrenci indiriminden yararlanmak için indirimin sağlandığı bölgedeki bir eğitim kurumunda eğitiminizi sürdürüyor olmanız gerekiyor bu tarz indirimlerden faydalanmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X