Şimdi Ara

onu aldattım sanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnegı anlasılır yapalım...genel ev kadınıyla evlenıp,eve gelen tüpçüyle yatmasından dolayı bosamaya benzemek

• Hocam sms den düzgünce açıklamanı yap bitti derse uzatma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence ilişkide en önemli şey şeffaflık ve güven.. özellikle şu zamanda..medya yıkıyor herşeyi..seviyorsan kendinden eminsen gizlin olmaz güvenini kazanmak için herşeyi yaparsın..kendine güvenmeyen yamugu olan insan gizler birşeyleri zaten..hocam sen gönlünü al..bir daha saklama varsın küfürlü olsun.. şüpheye düşmesinden iyidir..

• Ya hocam Bi çiçek al ben sadece seni seviyorum bitanem benim de olsun bitsin abartmaya gerek yok bu kadar.

• mamos442344 kullanıcısına yanıt
    Uzaklık ve buna istinaden güven problemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: vortigon58

Hocam sms den düzgünce açıklamanı yap bitti derse uzatma

güvenim gitti diyor ama bitti demiyor konuşuyor

• Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi uygunsuz bir mesajdı de sadece. Hiç mi sana güvenmiyor? Aldatıldı diye sana da mı güvenmemesi gerekiyor. Kalkıp gitmek yerine benim kendimce böyle sorunlarım oldu zamanında yine de görmeden içim rahat etmeyecekte diyebilirdi. Ha bunun yüzünden ilişki biter mi? Bitmez. O yüzden çok fazla da üstüne düşme ağırlığını koru sen kendini biliyorsun sadece iyi niyetinden bunlar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Norveckırfaresi

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi uygunsuz bir mesajdı de sadece. Hiç mi sana güvenmiyor? Aldatıldı diye sana da mı güvenmemesi gerekiyor. Kalkıp gitmek yerine benim kendimce böyle sorunlarım oldu zamanında yine de görmeden içim rahat etmeyecekte diyebilirdi. Ha bunun yüzünden ilişki biter mi? Bitmez. O yüzden çok fazla da üstüne düşme ağırlığını koru sen kendini biliyorsun sadece iyi niyetinden bunlar oldu.

doğru söylüyon bitirmiyor zaten ama kötü davranıyor yani haklıda değil haksızda değil çözemedim

Ben senin yerinde olsam biraz ters psikoloji yapardım. Sen beni dinlemeden yargıladın gittin hiç mi bana güvenmiyorsun peki gibi diyebilirsin. Ardından bundan sonra ayıp olur diye de düşünmeyeceğim iyi niyetimden bunlar oldu vs.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mamos442344

bırak bitsin mi diyorsunuz ?

O senin kararin ama en azindan kisisel alanlara saygi duyarak devam etsin diyorum.

• hocam bandan korkmasam malın tekisin derdim. bu ilişki yürümez.

• Sende kızın evine git, aynı şekilde "hakkımı helal etmiyem, edenin anasını avradını...." de, bu şekilde yeniden barışırsınız. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

O senin kararin ama en azindan kisisel alanlara saygi duyarak devam etsin diyorum.

Alıntıları Göster

özür diledi özele karışmama kararı alıp devam ediyoruz

İyi yapmışsınız hocam. Ama bu 2 taraflı bir durum. Ya ileride de siz bir şeyi merak edip bakmak isterseniz ama o çekerse telefonunu? O da diyecek ki küfür vardı veya senin bilmemen gereken bir şey. Ama telefonu öyle bir korkuyla çekmiş ki ne küfür ne de başka bir şey olmadığının farkındasınız. O zaman ne yapacaksınız? Sizin bugün küfür vardı diye yarın da onun tepkisini aynı şekilde yorumlamayın. Benim de eski sevgilim telefonunu saçma konuşmaları yüzünden göstermek istemiyordu sözde. Ama göstermek istemediği başka bir insanla olan ve benle sevgili olmasına rağmen silmediği konuşmalarıymış. Silmeye kıyamayacağı kadar değerli olan o konuşmaları sildirip tekrar her şeye eskisi gibi devam ettiğim için çok pişmanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-949E53B79

İyi yapmışsınız hocam. Ama bu 2 taraflı bir durum. Ya ileride de siz bir şeyi merak edip bakmak isterseniz ama o çekerse telefonunu? O da diyecek ki küfür vardı veya senin bilmemen gereken bir şey. Ama telefonu öyle bir korkuyla çekmiş ki ne küfür ne de başka bir şey olmadığının farkındasınız. O zaman ne yapacaksınız? Sizin bugün küfür vardı diye yarın da onun tepkisini aynı şekilde yorumlamayın. Benim de eski sevgilim telefonunu saçma konuşmaları yüzünden göstermek istemiyordu sözde. Ama göstermek istemediği başka bir insanla olan ve benle sevgili olmasına rağmen silmediği konuşmalarıymış. Silmeye kıyamayacağı kadar değerli olan o konuşmaları sildirip tekrar her şeye eskisi gibi devam ettiğim için çok pişmanım.

şuan devam ediyor musunuz ?

Hayır. Hatta ayrıldıktan sonra ona sevgiliyken kötü davrandığım için sürekli özür diledim. Ama affetmedi. Hala da kendimi hatalı görüyorum, bu kadar salak bir insan olduğum için böyle bırakılmış olmayı kabullenemedim. Ve hala böyle bir insanı sevdiğimi düşünüyorum. Ben sürekli yalvardım, çok kötü haldeydim, gerçekten ona ihtiyacım vardı. Ama o beni cezalandırmak için insan muamelesi bile yapmadı. Ayrıldıktan sonra tüm yalvarmalarıma rağmen sadece 2 kere konuşabildik kaç aydır. Onda da arkadaşlarım aracılığıyla konuştum, yoksa benim yalvarmış olmam hiçbir şeyi etkilemedi. O yüzden böyle bir olay yaşarsanız sakın özür dilemeyin. Barışmak isteyen insan zaten kendi gelir, istemiyorsa da ağlayarak kafayı bozup yalvarmanın, bir insanla yaşadığın, yaşayabileceğin şeylere saplanıp kendini üzmenin hiçbir faydası yok. En büyük hata da hâlâ sevildiğini düşünmek. Gerçekten yok öyle bir şey. Ayrıldıktan sonra bir taraf böyle benim olduğum gibi bir insana saplanıp kalır, hayatını mahveder. Öteki taraf ise sadece kendini düşünür, böyle bir insandan kurtulduğuna dua eder. Ne de olsa bir insan onu çok sevmiştir, o zaman başkaları da sevebilir. O ilk sevenin, en çok sevenin, değer verenin, onun için her şeyi yapabilecek olan insanın kıymeti yoktur. Önemli olan sevildiğin yerde kalmak değil, hep yeniden, en baştan sevilmektir.

• üzüldüm hocam şuan hala yazıyormusunuz ona çabalıyormusunuz ?

• Senin suçun bence küfürlü olabilir ihtimaliyle göstermemek saçma. Bari deseydin orada al bakabilirsin ama küfürlü olabilir falan diye. Artık işin zor. Ben olsam ben de inanmam sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesi senin için daha hayırlısı olmuş evlendiğin zaman çok zorluk yaşatır sana hocam, he diyorsan ki ayrı kalamayacak kadar çok seviyorum.Sen zaten kendini kaptırmışsın çekeceksin kahırları.

Allah kolaylık versin böyle insanlar çok yorucu oluyor, sağlığından bile ederler insanı

• Yol ver gitsin. Ne kadar erken o kadar iyi. Ömür boyu paranoyak biriyle yaşayamazsın. Sürekli diken üstünde bırakacaksa seni hiç olmasın hayatında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.