Şimdi Ara

onu aldattım sanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün buluştuk bir mesaj geldi yanındayken küfürlü olabilir diye göstermek istemedim oda aldatıyorum sandı bağırıp hakkımı helal etmiyom diyip eve gitti telefonu kapatmış ulaşamıyorum yapmadığım bişeyden bu duruma gelmek çok canımı yakıyor eliyle hazırladığı şeker kavanozunu da çöpe attı içim yandı

• Küfürlü olduğu için gizlemek mantıklı bir hareket değildi . Sms at " kendine geldiğinde haber verirsin , gelen mesaj küfürlüydü o sebeple gizledim " başka açıklama yapma . Ekran görüntüsünü atarsın zaten olay saati az çok belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: marsel221

Küfürlü olduğu için gizlemek mantıklı bir hareket değildi . Sms at " kendine geldiğinde haber verirsin , gelen mesaj küfürlüydü o sebeple gizledim " başka açıklama yapma . Ekran görüntüsünü atarsın zaten olay saati az çok belli olur

sildiğimi düşünüyor halbuki şifreyi yazıp verdim eline bildirimde duruyordu nasıl silmiş olabilirim ki güven gitti birkere

• Senin suçun . Gelen mesajı gizlersen her kişi aldatildiginı düşünür . Küfürlüde olsa mesajı gösterseydin keşke . İlişkilerde seffaflık çok önemlidir. Şimdi kızın kalbini nasıl alabilirim diye düşün .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

işin kötü tarafı kız aldatılmış daha önce şimdi kendimi nasıl aklayacam ki güven problemi vardı zaten her şifremde vardı onda yani insta falan

• küfürlü diye bi mesaji gizlemek cok sacma? bana da inandirici gelmez.

• vay ben demekki kız erkek farketmiyor bu tür manyaklıklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani o mesajı göresede soğuyacaktı bence şimdi nasıl gönlünü alırım acaba ?

• Kimse kimseye mesajini telofununu gostermek zorunda degil nasil iliskiler yasiyorsunuz?

• inonu88 kullanıcısına yanıt

doğru ama aldatıldığı için güven problemi vardı üzülmesin diye herşeyimi açıkça gösteriyordum şifrelerimi vermiştim yani ama bu sefer görmesini istemediğim bir mesajdı

• quote:

Orijinalden alıntı: mamos442344

doğru ama aldatıldığı için güven problemi vardı üzülmesin diye herşeyimi açıkça gösteriyordum şifrelerimi vermiştim yani ama bu sefer görmesini istemediğim bir mesajdı

Hocam gec onu, aldatan sen degilsen senin sorunun degil. O zaman bende kucukken biseyler yasadim kadinlara surekli kotu davraniyorum diyip cikarim isin icinden.

Kimse kimsenin tramvasini cekmek zorunda degil. Hepimiz kazik yedik insanlardan herkes birbirine atar yapsin o zaman toplumda.

• Güven yoksa ilişki iyi olmuyor ya .. yaşadım ve bitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adembey2018 A kullanıcısına yanıt

neyden dolayı bitti?

• inonu88 kullanıcısına yanıt

bırak bitsin mi diyorsunuz ?

• Mesaj saklamak niye suç lan özelim olamaz mı benim

• hatayı kendinde ara dostum. şifreleri mifreleri vermişsin zaten, en küçük gizlemede olacak şey buydu zaten. ne olursa olsun evlenecek de olsan herkesin bi sınırı olması lazım bu sınırları da en başta çizmek en doğrusudur. ek olarak barışmaya çabalama hacı biten ilişki tekrar aynı düzeni tutamaz en kısa sürede tekrar bitmeye mahkumdur.

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

her ilişki için genelleme yapmak doğru değil bence

• mamos442344 kullanıcısına yanıt

dene gör kardeşim, maksimum 1 hafta veriyorum. hatta şuna da adım kadar eminim, barıştığınız saniyeden itibaren eski tadın milyonda birini alamadığını farkedeceksin.

• kız gecmısınde hıc kımseyle opusmedıyse o zaman aldatma olayını buyutmek gerekır

yok kız gecmıste onune gelen erkekle opusmusse ben evlıykende aldatsa ne olcak olan olmus yapan yapmıs

hıc takmam,bu dusunce sıstemı nasıl benımsenmıyor hayret

aldattınca sevmıyon ıstemıyonmu oluyor kı abartılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

kız gecmısınde hıc kımseyle opusmedıyse o zaman aldatma olayını buyutmek gerekır

yok kız gecmıste onune gelen erkekle opusmusse ben evlıykende aldatsa ne olcak olan olmus yapan yapmıs

hıc takmam,bu dusunce sıstemı nasıl benımsenmıyor hayret

aldattınca sevmıyon ıstemıyonmu oluyor kı abartılıyor..

valla hiç bişey anlamadım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.