onu aldattım sanıyor
-
-
Küfürlü olduğu için gizlemek mantıklı bir hareket değildi . Sms at " kendine geldiğinde haber verirsin , gelen mesaj küfürlüydü o sebeple gizledim " başka açıklama yapma . Ekran görüntüsünü atarsın zaten olay saati az çok belli olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: marsel221Küfürlü olduğu için gizlemek mantıklı bir hareket değildi . Sms at " kendine geldiğinde haber verirsin , gelen mesaj küfürlüydü o sebeple gizledim " başka açıklama yapma . Ekran görüntüsünü atarsın zaten olay saati az çok belli olur
sildiğimi düşünüyor halbuki şifreyi yazıp verdim eline bildirimde duruyordu nasıl silmiş olabilirim ki güven gitti birkere
-
Senin suçun . Gelen mesajı gizlersen her kişi aldatildiginı düşünür . Küfürlüde olsa mesajı gösterseydin keşke . İlişkilerde seffaflık çok önemlidir. Şimdi kızın kalbini nasıl alabilirim diye düşün .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işin kötü tarafı kız aldatılmış daha önce şimdi kendimi nasıl aklayacam ki güven problemi vardı zaten her şifremde vardı onda yani insta falan
-
küfürlü diye bi mesaji gizlemek cok sacma? bana da inandirici gelmez.
-
vay ben demekki kız erkek farketmiyor bu tür manyaklıklar
-
yani o mesajı göresede soğuyacaktı bence şimdi nasıl gönlünü alırım acaba ?
-
Kimse kimseye mesajini telofununu gostermek zorunda degil nasil iliskiler yasiyorsunuz?
-
doğru ama aldatıldığı için güven problemi vardı üzülmesin diye herşeyimi açıkça gösteriyordum şifrelerimi vermiştim yani ama bu sefer görmesini istemediğim bir mesajdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamos442344doğru ama aldatıldığı için güven problemi vardı üzülmesin diye herşeyimi açıkça gösteriyordum şifrelerimi vermiştim yani ama bu sefer görmesini istemediğim bir mesajdı
Hocam gec onu, aldatan sen degilsen senin sorunun degil. O zaman bende kucukken biseyler yasadim kadinlara surekli kotu davraniyorum diyip cikarim isin icinden.
Kimse kimsenin tramvasini cekmek zorunda degil. Hepimiz kazik yedik insanlardan herkes birbirine atar yapsin o zaman toplumda.
-
Güven yoksa ilişki iyi olmuyor ya .. yaşadım ve bitti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
neyden dolayı bitti?
-
bırak bitsin mi diyorsunuz ?
-
Mesaj saklamak niye suç lan özelim olamaz mı benim
-
hatayı kendinde ara dostum. şifreleri mifreleri vermişsin zaten, en küçük gizlemede olacak şey buydu zaten. ne olursa olsun evlenecek de olsan herkesin bi sınırı olması lazım bu sınırları da en başta çizmek en doğrusudur. ek olarak barışmaya çabalama hacı biten ilişki tekrar aynı düzeni tutamaz en kısa sürede tekrar bitmeye mahkumdur.
-
her ilişki için genelleme yapmak doğru değil bence
-
dene gör kardeşim, maksimum 1 hafta veriyorum. hatta şuna da adım kadar eminim, barıştığınız saniyeden itibaren eski tadın milyonda birini alamadığını farkedeceksin.
-
kız gecmısınde hıc kımseyle opusmedıyse o zaman aldatma olayını buyutmek gerekır
yok kız gecmıste onune gelen erkekle opusmusse ben evlıykende aldatsa ne olcak olan olmus yapan yapmıs
hıc takmam,bu dusunce sıstemı nasıl benımsenmıyor hayret
aldattınca sevmıyon ıstemıyonmu oluyor kı abartılıyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434kız gecmısınde hıc kımseyle opusmedıyse o zaman aldatma olayını buyutmek gerekır
yok kız gecmıste onune gelen erkekle opusmusse ben evlıykende aldatsa ne olcak olan olmus yapan yapmıs
hıc takmam,bu dusunce sıstemı nasıl benımsenmıyor hayret
aldattınca sevmıyon ıstemıyonmu oluyor kı abartılıyor..
valla hiç bişey anlamadım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mesaj saklamak niye suç lan özelim olamaz mı benim |
Benzer içerikler
- en iyi sucuk
- lustral 100 mg
- sol gözü kapatamamak neden olur
- c2 tek seferlik ss alma
- acnegen kullananlar
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X