Şimdi Ara

Önümüzdeki 2 yilin plani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'in önümüzdeki sezonki hedefi en az zararla sezonu kapatmak olmalidir. Kadro yapilandirmasi icin hic uygun bir sezon degil. Mümkün oldugu kadar az transfer yapilmali ve 2018/2019 sezonuna odaklanilmali.

Önümüzdeki sezon sonunda Sneijder, Hakan Balta, De Jong, Semih, Yasin, Donk, Salih Dursun, Tarik, Umut Gündogan, Cenk, Oguzhan gibi oyuncularin sözlesmeleri bitecek. 25 milyon Euro civari bir maas bütcesi acilacak. Bu sifirdan yeni bir kadro kurmak icin büyük bir firsat. Eger günü kurtarmak adina Tudor gibi bir vasifsizin yapacagi transferlerle kadro yine cöplerle doldurulursa, bu büyük firsati kaciririz.

- Gelecek sezon BJK'nin zamaninda yaptigi gibi feda sezonumuz olmali.
    - Selcuk, Serdar Aziz, Eren, Tolga gibi astronomik ücretler alan oyunculardan indirime gitmeleri talep edilmeli.
    - Bruma'dan gelecek para da kesinlikle harcanmamali. Sonraki sezon icin scouting faaliyetlerine önem verilmeli.
    - Eldeki kadronun üzerine kiralik transferler (Talisca, Abubakar gibi) yapilmali.
    - Sinan Gümüs, Ahmet Calik, Linnes, Gary gibi daha genc oyunculardan ilk 11'de faydalanilmali.

Sonraki sezon ise:

- Vizyon sahibi ve tecrübeli bir teknik direktör ile anlasilmali.
    - Futbol subesi bastan sona revize edilmeli.
    - Ve bütün transferler bu profosyonel ekip tarafindan yapilamli.
    - 2000 jenerasyonundan en az 2-3 genc as takima monte yükseltilmeli.

Baska bir caremiz yok. Dursun yönetimi artik kendisini degil Galatasaray'i düsünmesi lazim. Gerekirse 1 yil daha lig 3.sü olalim. Ama su bataktan bir sekilde cikmamiz lazim.

• İyi ki gözüm direkt şu kısma geldi yoksa okuyacaktım.

"Gelecek sezon BJK'nin zamaninda yaptigi gibi feda sezonumuz olmali."

Okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 4 Haziran 2017; 19:6:48 >
  • Bu dediklerin dursun ve onu seçenlerin işine gelmez.

Anlayın artık dursun ve dedeleri Gs'yi düşünmüyor.

Niyetleri kesinlikle iyi değil.

Yaptıkları şeyler acemilik, kötü yöneticilikle açıklancak şeyler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

İyi ki gözüm direkt şu kısma geldi yoksa okuyacaktım.

Okumadım.

Neden hocam ? Transfer yapsalar parayı daha çok çarçur edip maddi zararı artırmaktan başka bir işe yaramayacak.

• tam tersini yapacak dursun bu sezon seçim var aday olacağını açıkladı,geçen yıl gibi 20m harcayıp rotasyon topçusu doldurmasınlar yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

İyi ki gözüm direkt şu kısma geldi yoksa okuyacaktım.

Okumadım.

Neden hocam ? Transfer yapsalar parayı daha çok çarçur edip maddi zararı artırmaktan başka bir işe yaramayacak.

Biz de para var sadece onu iyi kullanacak bir yönetim sistemi gerekiyor. Ünal Aysal döneminde de yaşadık, çok gereksiz transferler yapıyoruz. O yorumunu görünce okumama gerek kalmadı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

tam tersini yapacak dursun bu sezon seçim var aday olacağını açıkladı,geçen yıl gibi 20m harcayıp rotasyon topçusu doldurmasınlar yeter

Utanmadan 2018 seçimine adaymı olacakmış birde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    18 yil olmuş
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene açılmış bi konuyu hortlattılar heralde diye girdim konuya.O iş bu sene olamaz geçen sene yapacaklardı,yapmadılar geçti artık.Bu sene ya başarılı olacaklar ya gidecekler artık bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.