Şimdi Ara

Onumuzdeki 3 ay icinde butun paramızı gomecegimiz PS4 Oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTA V
    Far Cry 4
  • AC Unity
    GTA V
    Far Cry 4
    Middle-earth: Shadow of Mordor

Belki; NBA 2K15 ve CoD: Advanced Warfare
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Benim merak ettigim ; oyuna 53dolar vermeye deger mi bir de malum acık dunya ama serbestlik nasıl ana gorevler haricinde eglenceli seyler var mı watchdogs gibi bos bir acık dunyası var mı

Oyun gerçekten çk eğlenceli ve güzel. Ben bütçenizi bilemiyorum ancak. Kesinlikle fiyatını -tabi ki bana göre- hak eden bir oyun. Açıkçası ana görevler bittikten sonra, geriye işte favour' lar , spoiler olmaması için söylemiyorum. Geriye birkaç daha yan görevler kalmakta. Oyunda ayrıca bir sürü collectibles da mevcut. Ancak bu görevler de bitttiğinde geriye ne yazık ki yapacak hiçbir şey kalmıyor. Yani oyunu %100 bitirdiğinizde arabaya atlayıp şehri gezeyim şeklinde beklentiniz olmasın. Çünkü gerçekten sıkıcı oluyor. Oyunda hava araçları bulunmuyor bunu da ekleyeyim bu arada. İleri de PS4 alacağım, aldığım gibi de oyunu tekrar edineceğim. Oyun bir kez daha bitirilmeyi hak ediyor.

Bütçem var 2 oyun almaya hikayesi uzun mu peki

Hikaye pek uzun değil. Ancak yan görevler ile biraz daha artmakta bu süre. Yaklaşık 9 saatte senaryo bitecektir. Ancak eğer oyunu tam anlamıyla bitirmek isterseniz 30 saat harcamanız gerekecek. Tüm trophyleri açmak için tabi ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim merak ettigim ; oyuna 53dolar vermeye deger mi bir de malum acık dunya ama serbestlik nasıl ana gorevler haricinde eglenceli seyler var mı watchdogs gibi bos bir acık dunyası var mı

Oyun gerçekten çk eğlenceli ve güzel. Ben bütçenizi bilemiyorum ancak. Kesinlikle fiyatını -tabi ki bana göre- hak eden bir oyun. Açıkçası ana görevler bittikten sonra, geriye işte favour' lar , spoiler olmaması için söylemiyorum. Geriye birkaç daha yan görevler kalmakta. Oyunda ayrıca bir sürü collectibles da mevcut. Ancak bu görevler de bitttiğinde geriye ne yazık ki yapacak hiçbir şey kalmıyor. Yani oyunu %100 bitirdiğinizde arabaya atlayıp şehri gezeyim şeklinde beklentiniz olmasın. Çünkü gerçekten sıkıcı oluyor. Oyunda hava araçları bulunmuyor bunu da ekleyeyim bu arada. İleri de PS4 alacağım, aldığım gibi de oyunu tekrar edineceğim. Oyun bir kez daha bitirilmeyi hak ediyor.

Bütçem var 2 oyun almaya hikayesi uzun mu peki

Hikaye pek uzun değil. Ancak yan görevler ile biraz daha artmakta bu süre. Yaklaşık 9 saatte senaryo bitecektir. Ancak eğer oyunu tam anlamıyla bitirmek isterseniz 30 saat harcamanız gerekecek. Tüm trophyleri açmak için tabi ki.

Anladim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erenkurban23 kullanıcısına yanıt
    ben ps3'de oynamistim oynadigim en iyi acik dunya oyunlarindan birisidir uzak dogu temasi cok hosuma gitmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 29 Eylül 2014; 14:05:38 >
  • driveclub,gta 5,far cry 4,pes 2015,the crew,dragon age
  • Driveclub
    Far Cry 4
    Cod AW
    Pes 15
    BF Hardline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5
    Driveclub
    Call of Duty Advanced Warfare
    BF hardline

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Theft Auto 5 - 270 TL Civarı olacaktır.
    Pro Evolotion Soccer 2015 - 230 TL Civarı olacaktır. Toplamda 500 TL para gidecek.

• Project Cars
    NBA 2K15
    Fary Cry 4
    The Evil Within
    AC Unity
  • -pes 2015
    -gta 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Grand Theft Auto 5 - 270 TL Civarı olacaktır.
    Pro Evolotion Soccer 2015 - 230 TL Civarı olacaktır. Toplamda 500 TL para gidecek.

Hocam sen ne yaptın ya ? O paraya ben 20 tl daha koyar 4 tane oyun alırım.Teknosadan falan mı alışveriş yapıyorsunuz anlamadım ?

Gta V Remastered versiyon oldugu için en fazla taş çatlasa 150 en az 130 TL olarak çıkar piyasaya.
    Pes 2015'i de ilk çıktığı haftadan sonra ki hafta alırsanız en fazla 150 olur o da.Zira fifayı 130 a alan var çevremde ki Pes'te o fiyatlarda olur.

Bu arada benim listem:

Ac unity
    Far cry 4
    Gta 5

GTA V takas yapacağım diğerlerini cepten alacağız galiba para biriktirmek gerek.GTA V ile Fa cry aynı anda çıkıyor.AC de sanırım aynı ay çıkıyor mıçtık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Eylül 2014; 16:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

ben ps3'de oynamistim oynadigim en iyi acik dunya oyunlarindan birisidir uzak dogu temasi cok hosuma gitmisti

Bende kararsiz kaldim ya sleeping doga yada m-e shadow alicam ama ilk 10dk videolarini filan da izleyip karar vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariturka

Grand Theft Auto 5 - 270 TL Civarı olacaktır.

Banada pahali geldi sanki spotculari tercih ederseniz ustune 1 veya 2 oyun alabilirsiniz ama gta 5 in ps4 versiyonun diger remastered fiyatlari gibi olucagini sanmiyorum yine 60dolardan cikacaktir

• Herkes pes 2015 bekliyor demodan memnun kalan var mi ben top kayiplarina cok sinir oldum birde master league nasil olucak en onemlisi benim icin o

• Ben şahsen içinde araç, uçak, iş makinesi, denizaltı paraşüt kullandığım ve silahlı bir oyun olduğu için sadece gta almayı mantıklı buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

ac unity
    far cry 4
    gta 5
    driveclub
    shadow or mordor
    cod adwanced warfare

+1
    Arkadaş içimi okumuş
  • Grand Theft Auto V
    The Evil Within
    Alien: Isolation

• Şimdilik GTA5 ve Driveclub olarak gözüküyor. PES'den de gelebilecek olumlu feedbacklerle onu da listeye alabilirim. Tabi bu diğer oyunlar için de geçerli.
  • Dragon Age: Inquisition
    GTA V
    Farcry 4
    AC Creed: Unity
    Driveclub

Bunlar haricinde hoşuma giden oyun olursa alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.