Şimdi Ara

Onumuzdeki 3 ay icinde butun paramızı gomecegimiz PS4 Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar onumuzde oyun acısından baya bereketli bir doneme geliyoruz sizinde beklediginiz oyunlar hangileri onu merak ediyorum paranızı hangi oyunlara vericeksiniz ben kararsız kaldım fikir edinmek icin boyle bir konu actım eger yazarsanız sevinirim benim beklediklerim Middle-earth: Shadow of Mordor , Sleeping Dogs: Definitive Edition,GTA 5 ve NBA2K15

• ME shadow of mordor
    Bloodborne
    Evil within

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac unity
    far cry 4
    gta 5
    driveclub
    shadow or mordor
    cod adwanced warfare
  • GTA 5, farcry 4

• Nba
    Gta
    Crew
  • -Middle-earth: Shadow of Mordor
    -Driveclub
    -Alien: Isolation
    -NBA 2K15
    -The Evil Within
    -Assassin's Creed Unity
    -The Crew
    -Far Cry 4
    -Grand Theft Auto V

Birkaç tanesini çıkarttım bu liste instabuy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEthjeh -- 29 Eylül 2014; 19:40:52 >
  • Sleeping dogs u daha once bitiren var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Sleeping dogs u daha once bitiren var mi

PS3' de 1 kere PC'de ise 2 kere bitirdim. :) Sorunuz varsa cevaplarım.
  • Sadece DRIVECLUB ve Call of Duty Advanced Warfare. Aslında bir sürü güzel oyun çıkıyor da malum sınav senesi
  • Benim merak ettigim ; oyuna 53dolar vermeye deger mi bir de malum acık dunya ama serbestlik nasıl ana gorevler haricinde eglenceli seyler var mı watchdogs gibi bos bir acık dunyası var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Sadece DRIVECLUB ve Call of Duty Advanced Warfare. Aslında bir sürü güzel oyun çıkıyor da malum sınav senesi

bende o seneyi atlattım simdi kendime bu seneyi oyun senesi ilan ediyorum malum hazırlık cok rahat
  • Bütün paramı gömsem Sony'nin 60%ını alırım
  • ben simdlik 4 oyuna gömdüm alçaklarımda var

-driveclub
    -pes 2015
    -gta 5
    -the crew
  • Call of Duty Advanced Warfare

Ayrıca eski nesilde gta 5i oynamayanlar kesinlikle oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Bütün paramı gömsem Sony'nin 60%ını alırım

biz ogrenciyiz malum durumlar kısıtlı
  • DRIVECLUB
    The Evil Within
    Alien Isolation
    Advanced Warfare
    Assasins's Creed Unity

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim merak ettigim ; oyuna 53dolar vermeye deger mi bir de malum acık dunya ama serbestlik nasıl ana gorevler haricinde eglenceli seyler var mı watchdogs gibi bos bir acık dunyası var mı

Oyun gerçekten çk eğlenceli ve güzel. Ben bütçenizi bilemiyorum ancak. Kesinlikle fiyatını -tabi ki bana göre- hak eden bir oyun. Açıkçası ana görevler bittikten sonra, geriye işte favour' lar , spoiler olmaması için söylemiyorum. Geriye birkaç daha yan görevler kalmakta. Oyunda ayrıca bir sürü collectibles da mevcut. Ancak bu görevler de bitttiğinde geriye ne yazık ki yapacak hiçbir şey kalmıyor. Yani oyunu %100 bitirdiğinizde arabaya atlayıp şehri gezeyim şeklinde beklentiniz olmasın. Çünkü gerçekten sıkıcı oluyor. Oyunda hava araçları bulunmuyor bunu da ekleyeyim bu arada. İleri de PS4 alacağım, aldığım gibi de oyunu tekrar edineceğim. Oyun bir kez daha bitirilmeyi hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Benim merak ettigim ; oyuna 53dolar vermeye deger mi bir de malum acık dunya ama serbestlik nasıl ana gorevler haricinde eglenceli seyler var mı watchdogs gibi bos bir acık dunyası var mı

Oyun gerçekten çk eğlenceli ve güzel. Ben bütçenizi bilemiyorum ancak. Kesinlikle fiyatını -tabi ki bana göre- hak eden bir oyun. Açıkçası ana görevler bittikten sonra, geriye işte favour' lar , spoiler olmaması için söylemiyorum. Geriye birkaç daha yan görevler kalmakta. Oyunda ayrıca bir sürü collectibles da mevcut. Ancak bu görevler de bitttiğinde geriye ne yazık ki yapacak hiçbir şey kalmıyor. Yani oyunu %100 bitirdiğinizde arabaya atlayıp şehri gezeyim şeklinde beklentiniz olmasın. Çünkü gerçekten sıkıcı oluyor. Oyunda hava araçları bulunmuyor bunu da ekleyeyim bu arada. İleri de PS4 alacağım, aldığım gibi de oyunu tekrar edineceğim. Oyun bir kez daha bitirilmeyi hak ediyor.

Bütçem var 2 oyun almaya hikayesi uzun mu peki

• GTA 5
  • Driveclub
    AC Unity
    Little Big Planet 3 (insan evli olunca lazım oluyor)
    Dragon Age: Inquisition
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.