Şimdi Ara

Önümüzdeki 4 maç puan tahmini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    10 alırsak şamp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 alırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

7 gibi duruyor. 9 ustu gsyi sampiyon yapar. 7 alti sampiyonluk yarisindan koparmaz elbet ama matematiksel olarak sansi cok azaltir. Cunku bu puan bareminin dusmesi anlamina gelir bu sefer fener bile yarisa girer.

4'unu aldiniz tahminim olan 7 puanin. Kalanlarda 4 alirsaniz iyi sonuc 6 alirsaniz sampiyonluk sansiniz cok yuksek. Ama basaksehire kaybetmemeniz lazim. 6 alirsaniz beraberlik krediniz olur o macta. 4 veya daha altinda kalirsaniz o maci kazanmaniz gerek. Tabii yarin bizim ne yapacagimiz cok onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahmin yattı gençler, beni bırakın siz devam edin
  • quote:

7 gibi duruyor. 9 ustu gsyi sampiyon yapar. 7 alti sampiyonluk yarisindan koparmaz elbet ama matematiksel olarak sansi cok azaltir. Cunku bu puan bareminin dusmesi anlamina gelir bu sefer fener bile yarisa girer.

3 maçtan 10 puan çıkardık. Eğer Gençler ve Başak maçlarını da alırsak artık ligin kaderi belli olmaya başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler maçı başaksehir maçından daha zor.. gençler maıcı kazanırsak başaksehir zaten 3puan ile gecer onumuzdaki 2 maçta altı puan.. bjk macını da kazancağız zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

3 maçtan 10 puan çıkardık. Eğer Gençler ve Başak maçlarını da alırsak artık ligin kaderi belli olmaya başlayacak.

3 mactan 7 cikardiniz 10 degil :) Benim tahminim konya ve ts 3 fb 0 gencler 1'di ekstra 1 puan aldiniz simdiye kadar. 9 ustu sampiyonluk sansinizi cok arttirir 7 alti ise cok azaltir diyordum 8-9 puan ne avantaj ne dezavantajli konuma sokar demek istiyordum yani gencleri yenerseniz artik bize yakalanmazsiniz basaksehire kaybetmediginiz anda %100 sampiyon olursunuz. Gencler-İbb-Alanya ralliniz var simdi yani. Buradan 7 puan alirsaniz sampiyon olmama ihtimaliniz kalmaz bana gore. 5 puanda aramizdaki derbi belirleyici olur. Biz goztepe akhisar(d) malatyadan 9 alir siz bu 3 mactan 5 altinda kalirsaniz ise biz sampiyon oluruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

3 mactan 7 cikardiniz 10 degil :) Benim tahminim konya ve ts 3 fb 0 gencler 1'di ekstra 1 puan aldiniz simdiye kadar. 9 ustu sampiyonluk sansinizi cok arttirir 7 alti ise cok azaltir diyordum 8-9 puan ne avantaj ne dezavantajli konuma sokar demek istiyordum yani gencleri yenerseniz artik bize yakalanmazsiniz basaksehire kaybetmediginiz anda %100 sampiyon olursunuz. Gencler-İbb-Alanya ralliniz var simdi yani. Buradan 7 puan alirsaniz sampiyon olmama ihtimaliniz kalmaz bana gore. 5 puanda aramizdaki derbi belirleyici olur. Biz goztepe akhisar(d) malatyadan 9 alir siz bu 3 mactan 5 altinda kalirsaniz ise biz sampiyon oluruz.

Uykuluyken karıştırmışım pardon. FB deplasmanında yenilmemek özgüven açısından önemliydi. Üstelik oyun olarak da hiç ezilmedik, yenebilirdik. Gençlerbirliği ve Başakşehir'i yenersek o gazla bir daha kolay kolay yenilmeyiz. Ayrıca Başakşehir de son ana kadar yarışı bırakmayacak gibi duruyor.

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Konya 3
    Fenerbahçe 1
    Trabzon 3
    Gençler 1 veya 3

Konudaki en gerçekçi tahmin.. Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Konya 3
    Fenerbahçe 1
    Trabzon 3
    Gençler 1 veya 3

Konudaki en gerçekçi tahmin.. Tebrikler

daha dur gencler macı var
  • Gençler zor gençler

Konuyu açarken 12 yazarak efsane olmayı() tercih etmiştim ama aslında 10 puan alsak yeter diyordum, alırsak müthiş olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 3 Nisan 2018; 0:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

25. Hafta Galatasaray - Konyaspor - 3 puan.
    26. Hafta Fenerbahçe - Galatasaray - 0 puan.
    27. Hafta Galatasaray - Trabzonspor - 1 puan.
    28. Hafta Gençlerbirliği - Galatasaray - 0 puan.

4 puanla şampuan.
    Tek maçla yanıldık
  • 7 demistim icerdeki maclar 6 fener 0 gencler 1'di tahminim. Tuttu sayilir. Siradaki tahminim ibb 0, alanya 3 veya 0. Basaksehirin skoru ve kartlar alanyada belirleyici olur ama berabere bitmez.

• .mRcan. . kullanıcısına yanıt
    Tahmin tutmuş ama yine de üzülüyorum dünkü maça harbiden 10 süper olurdu.
  • Ulan ya 1 puanla kaçırdım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.