Şimdi Ara

Onur belgesi alanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
36.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da gelmiş, ne olduğunu bile şimdi öğrendim. Gerçekten insana kendini iyi hissettiriyor.
  • banada geldi bugün onurlu öğrenciler arasında yerimi almışız belge maddi olarak bir işe yaramasa da manevi olarak gurur verici bence.
  • 4. Sınıf öğrencisi olarak her 2 dönemde de 30 kredinin altında kaldım (26 ve 27) belge vermediler
    Ama diploma notum 3,57 olduğundan yüksek onur öğrencisi belgesini 1 hafta evvel aldım
    Çerçeveletip seneye üniversite sınavına girecek çocuğumun odasına asacam
  • Selamlar
    Her iki dönemde de onur belgesine hak kazandım ancak her ikiside teslim edilmedi.
    Posta yolu ile göndermeleri sonrası kuruma da çokça şikayet bu konuda iletilmiş
    Ancak ne bir yaptırım var ne bir çözüm.

En son müşteri hizmetleri bana dilekçe yazmamı ve kargo ile karşı ödemeli yeniden göndermelerini istediğimi belirtmemi - ilettiler.
    Sonuç oluşturacaksa uğraşayım dedim. Ancak gerçekten büro-postane-genel müdürlük arasında gitgellerden sıkıldım
    Sonuç olur dediler ve bugun dilekçe yazmayı düşünüyorum

Ancak sorum şudur?
    Sizin bildiğiniz başka yol yordam var mı?
    Deneyim sonuç aldığınız bir şekil?
  • Bugün eve güz dönemi için onur belgesi gelmiş. Diplomanın yanına ekledim
  • Vay anasını hepten nispet oluyor
    Onu demiyorum ben...hayırlı uğurlu olsunda
    benimki gelmiyor daha ilk döneminki bile ulaşmadı
    ne yapak diyorum...yol-yordam diyorum...bilen diyorum
  • benimde gelmedi
  • Bana dilekçe yolla dediler
    Dilekçeyi bugun kargoya verdim
    karşı ödemeli olarak kargoyla her iki dönem belgelerinin de tekrar yollanmasını talep ettim

Bakalım ne olacak
  • En son baktığımda kredi olaylarından gelmez sanıyordum bugün posta gelmiş 2 tane yüksek onur belgesi.
  • Dönemlik Onur belgesi değil de, Yüksek Onur Mezuniyet belgesi geldi. Genel Not Ortalamam 3.66'dıydı. Ayrıca mezuniyete davetiye de gelmişti ona da gitmedim
  • Bugün de bana geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Vay anasını hepten nispet oluyor
    Onu demiyorum ben...hayırlı uğurlu olsunda
    benimki gelmiyor daha ilk döneminki bile ulaşmadı
    ne yapak diyorum...yol-yordam diyorum...bilen diyorum

Bağlı bulunduğun büro ya bir dilekçe ile başvuru ve belgelerinin gönderilmediğini belirt. Eğer adresine gönderilmiş ancak eline ulaşmamış ise tekrar gönderim iste. Bu işlemlerin hepsini büro aracılığı ile yapabilirsin dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Ben yuksek onur belgesi almistim. Hatta mezun oldukdan sonra Turkiye capinda ilk 100 e girenleri mezuniyet toreni icin Eskisehire cagirdilar. Ama ben gitmedim. Sunu da soyliym bu belgeler hic bir ise yaramadi :) yani kasmayin fazla mezun olun askere gidin kisa donem.Zaten bir tek o ise yariyor :)

Bende onur belgesi almıştım. Arkadaşa katılıyorum ego tatminini bile sağlamıyor malesef bu belge bende tek yararını kısa dönem askerlik yaparak gördüm
  • banada 2 gün önce gelmiş, kapıdan atıp gitmişler. bide katlamış postacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Ben yuksek onur belgesi almistim. Hatta mezun oldukdan sonra Turkiye capinda ilk 100 e girenleri mezuniyet toreni icin Eskisehire cagirdilar. Ama ben gitmedim. Sunu da soyliym bu belgeler hic bir ise yaramadi :) yani kasmayin fazla mezun olun askere gidin kisa donem.Zaten bir tek o ise yariyor :)

Bende onur belgesi almıştım. Arkadaşa katılıyorum ego tatminini bile sağlamıyor malesef bu belge bende tek yararını kısa dönem askerlik yaparak gördüm

Ne bekliyorsunuz ki ise girerken arti puan getirmesini falan mi. Bu belge insanlarin emekleri karsiliginda verilen bir odul. Bundan daha guzel birsey olabilir mi. Takdir edilmek hosunuza gitmiyor ise atin cope gitsin zira bu tarz seyleri gereksiz goren insanlarin kendisine ve yaptigi ise saygisi olmadigini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turn table kullanıcısına yanıt
    Kendine ve yaptığın işe saygın artıyorsa bol bol bu belgeden almanı tavsiye ederim, kendime ve işime saygı için bu belgeyi almam gerekmiyor, ama aldım tamam ortalamamda fena değil, takdir edilecek o kadar başka sebebim varki buna sıra gelmez anlatabildimmi, benim sevindiğim tek konu onur belgesi değil ortalamanın yüksek olmasıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Kendine ve yaptığın işe saygın artıyorsa bol bol bu belgeden almanı tavsiye ederim, kendime ve işime saygı için bu belgeyi almam gerekmiyor, ama aldım tamam ortalamamda fena değil, takdir edilecek o kadar başka sebebim varki buna sıra gelmez anlatabildimmi, benim sevindiğim tek konu onur belgesi değil ortalamanın yüksek olmasıydı.

Senin ile agiz dalasina girmek icin yorum yapmadim ben. Madem bir ise yaramadigini dusunuyorsun , madem ovunecek ve kendine deger verdigini hissettirecek baska sebep ve olgularin var kaldir cope at dedim. Yazdigimi tekrar oku , anla bana cevap hakki doguracak bir mesaj atma zira cevap atmayacagim. Bu soylediklerimde sadece sen degil o belgeleri gereksiz bisey gozu ile bakan tum kardeslerime. Belge alanlari tekrar tebrik ederim. Umarim belge alan ve bunun kiymetli oldugunu dusunen arkadaslar hayatlari boyunca bu sekilde takdir gorurler. Aksini dusunenlerin zaten durumu orta tahsilli biri tarafindan bile tahmin edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz tartışa durun
    benimki halen gelmedi :)
    Hem de daha ilk dönemin ki bile gelmedi.

Arkadaşlar

başarının mükâfatlandırılması, ödüllendirilmesi onure edilmesi insanı kamçılar motive eder ve hırsını çabasını arttırır. Ayrıca mutluda eder
    Bu bağlamda ödül elbette sadece maddi bir değer içermesi gerekmez. Manevi anlamda insanın ruhunu okşayan güzel tercihler yapılabilir
    Bilirsiniz ki bir çok spor müsabakasında plaketler,madalyalar,sertifikalar verilir ve neredeyse hepsi bir paket sigara fiyatına yaptırılır.
    Ancak büyük bir gururla havaya kaldırılır resimler çekilir. Bu bir başarı göstergesidir. Takdir edilmeli, teşvik edilmeli

O nedenle kurumun bu konudaki tavrını takdir ediyor doğru buluyorum
    Lakin kurumun işleyişi tam bir rezalet. Ben kendilerinin bu sistemi ortaya çıkarmalarından dolayı utanmalarını beklerim
    Ben şahsen böyle bir kurum organizasyonunun başında olsam ve yaşananlara tanıklık etsem utanırım...İstifayı düşünürüm
    Doğru işleyen hiç bir şey yok..yüzbinlerce öğrencinince hakkını gasp ediyorlar
    Ne sınavın ne zaman açıklanacağı söylenir, ne zamanında kitap dağıtılır, ne onur belgen gelir, ne harç parası yok edilir, ne büt hakkın verilir, ne telefonları çalışır
    La olm siz nasıl maaşınızı çekip harcayabiliyorsunuz?

• yesilciha53 Y kullanıcısına yanıt
    8dönemin 5inde onur listesindeydim şuan bi naneye yaradığı yok, akademik kariyer düşünmeyenler boşuna kasmasın
  • Maneviyatı yitirdiyseniz bir işe yaramaz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.