Bildirim
Onur belgesi alanlar (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim hala gelecek. Kayıt yenileme için posta gönderseler hemen gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BU TÜR BELEGELERİ ÖNEMSİZ GÖRÜYORSUNUZ AMA ÖNEMLİDİR NOT ORTALAMASI YÜKSEK OLAN BİR İNSAN NOT ORTALAMASI DÜŞÜK OLAN KİŞİYE KIYASLA DAHA CABUK İŞ BULABİLİR ÜNİV HAYATI BAŞARILI OLAN BİR İNSAN İLE AMAN MAKSAT ÜNİV OLSUN DİE OKUYAN BİR İNSAN ARASINDA MUHAKKAK FARK OLUR VE SANIYORMUSUNUZ İŞ VERENLER DİPLOMANIZI İŞE BAŞLARKEN NE İÇİN İSTİYOR SÜS OLSUN DİEMİ YADA ÜNİVERSTELİ OLDUĞUNUZU BELĞELEMEK İÇİN Mİ SADECE ORDAKİ ORTALAMA İŞ VERENİN DİKKATİNİ HER ZAMAN ÇEKER VE SUNDAN KESİNLİKLE ÇEKŞNMEYİN GEREKŞRSE İŞ BAŞVURULARINIZDA DİPLOMAYA İLİŞTİRİN BİR FOTOKOPİSİNİ MUHAKKAK ARTISINI GÖRÜCEKSİNİZ ALANLARI TEBRİK EDERİM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: winwinwin
quote:
Orijinalden alıntı: mcmuzip
hayatımdan 3 yılı çaldı ama belgelerimide gönderdi gelmeyenler basvursun yada postahaneyi bir kontrol etsinler bana 3 tane ONUR belgesi geldi...
hadi hayırlı olsun.kapıya bırakıp mı gitmişler yoksa imza karşılığı mı veriyorlar acaba kargo gibi ? benimki hala gelmedi....
teşekkürler imza karşılığı veriliyor ayrıca yakının olması gerekiyor yoksa ptt ye geri bırakıyor.
-
geçen dönem ptt apartman girişine bırakıp gitmişti şanslıydım ki biri alıp gitmeden ben görmüştüm -
quote:
Orijinalden alıntı: turn table
quote:
Orijinalden alıntı: Serzeni$te
Kendine ve yaptığın işe saygın artıyorsa bol bol bu belgeden almanı tavsiye ederim, kendime ve işime saygı için bu belgeyi almam gerekmiyor, ama aldım tamam ortalamamda fena değil, takdir edilecek o kadar başka sebebim varki buna sıra gelmez anlatabildimmi, benim sevindiğim tek konu onur belgesi değil ortalamanın yüksek olmasıydı.
Senin ile agiz dalasina girmek icin yorum yapmadim ben. Madem bir ise yaramadigini dusunuyorsun , madem ovunecek ve kendine deger verdigini hissettirecek baska sebep ve olgularin var kaldir cope at dedim. Yazdigimi tekrar oku , anla bana cevap hakki doguracak bir mesaj atma zira cevap atmayacagim. Bu soylediklerimde sadece sen degil o belgeleri gereksiz bisey gozu ile bakan tum kardeslerime. Belge alanlari tekrar tebrik ederim. Umarim belge alan ve bunun kiymetli oldugunu dusunen arkadaslar hayatlari boyunca bu sekilde takdir gorurler. Aksini dusunenlerin zaten durumu orta tahsilli biri tarafindan bile tahmin edilebilir.
Merhabalar, tekrar edit yapma gereği duydum ortalamam yüksek olduğu için, bu diplomanın ilk defa en önemli faydasını gördüm, 2. üniversitemde birçok dersten muaf edildim bu diploma transkript sayesinde :)
-
bana hala gelmedi :( -
Banada gelmedi -
lan kaç dönemdir banada gelmiyor en son öğrenci sayfasından hem mezun hemde son dönem belgelerini istedim sözde geçen ay gelecekti gene yok. eski adresten yeni yere taşındık orayı yazdım gene yok. o kadar para verdik adamlara bi belge gelmiyor. sinirlendiim şimdi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X