Şimdi Ara

Onur davası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU NE LEN SAMANYOLU TV KISA FILMI GIBI KONU BASLIGI
  • inşallah adalet yerini bulur kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techno Viking

inşallah adalet yerini bulur kardeşim

İnsallah dualarinizi esirgemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vakti zamanında kırtasiye çalıştım hocam annemler hayatı gör et diye gönderdiler kısa bir süre de olsa eski mezun olduğum okulun kırtasiyede çalıştım. Küçükçekmece'de hatta yer ismide vereyim şöyle bu kırtasiye buraların en meşhur kırtasiyedir baya işi büyüttüler 2- 3 senede hatta kısaca iyi para kazanıyorlar bu yüzden düşmanları çok, yine bu sezon başı uyuşturucu satıyorlar diye haberlere çıktılar büyük haber sitelerinede çıktılar hatta Hürriyet gibi he ne oldu bir şey olmadı. Dik durun hocam yıkılmayın üstesinden gelirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Bende vakti zamanında kırtasiye çalıştım hocam annemler hayatı gör et diye gönderdiler kısa bir süre de olsa eski mezun olduğum okulun kırtasiyede çalıştım. Küçükçekmece'de hatta yer ismide vereyim şöyle bu kırtasiye buraların en meşhur kırtasiyedir baya işi büyüttüler 2- 3 senede hatta kısaca iyi para kazanıyorlar bu yüzden düşmanları çok, yine bu sezon başı uyuşturucu satıyorlar diye haberlere çıktılar büyük haber sitelerinede çıktılar hatta Hürriyet gibi he ne oldu bir şey olmadı. Dik durun hocam yıkılmayın üstesinden gelirsiniz.

İnsallah tesekkur ederim hocam

• Tahliye aldik Allaha sukurler olsun beraatten sonra tazminat davalari acicaz insallah

• Son durum nedir?

• Adana da mı oldu bu olay?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.