Şimdi Ara

Onur davası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevginin, saygının anlamını bilir herkes.
    yalanın, iftiranın, kötü sözün, saygısızlığın sonuçlarını, kibrin kötü olduğunu çoğu ebeveyn anlatmıştır çocuklarına, torunlarına.

Babamla yapılacak her türlü güzel aktiviteyi yaptım, çok saygı duydum ve hala duymaktayım. Yaramaz bir çocuk olarak büyüdüm, hiperaktif bu çocuk dediler doktora götürün dediler, hasta bu çocuk bir sorunu var dediler babam onlara inanmadı beni sevgiyle yoğurdu. bir dediğimi iki etmedi. Sevgiyi saygıyı en büyük insandan öğrendim.

Türkçe edebiyat öğretmeni olmasının verdiği bir yetenekle benim her sorumu uzun uzun cevaplar hiç bıkmazdı. Anlatmayı severdi bize kendı ütopyasından çıkardığı isimlerimiz eklediği mükemmel hikayeler anlatırdı, kardeşimle beraber dinler mutlu olurduk. Terminator taklidi yapar bizimle oyunlar oynardı.

Bilgisayar oyunu oynardık 3ümüz. Captain claw denen oyunun müptelası olduğumuzu bildiği için beraber saatlerce oynardı bizimle. Kardeşim kılıcı kullanır ben silah ile ateş tuşuna basardım. Böyle bir babaya sahip olmak çok zordur.

zor günlerimiz oldu. Hiçbir zaman bizi kötü durumlara sokmadı. Dershanedeki işinden ayrılmıştı. evimiz kiraydı, birikmişimiz çok yoktu. Beraber domates, patates satmıştık biraz olsun bununla da geçinebilmiştik. Ben doyumsuzluğumu kullanıp o zor dönemde bilgisayar aldırmıştım. Sözü vardı ve sözünü zor durumda da tuttu.

Az bir birikmişimizle kırtasiye dükkanı açtık. Beraber dükkanın dizaynını düşündük. Neyin nerde olması gerektiğini beraber düşündük. ilk satışımızın bir yapıştırıcı olduğunu hala unutmuyorum.

Bana her zaman derdi müşteriyle kesinlikle yakınlaşma, laubali olma, temas kurma sadece gülen bir yüzle uzaktan konuş derdi. Her zaman bunu tekrarlardı. ilk senemizi zor atlattık hiçbir bilgi olmadan kırtasiye işini yapmaya başlamıştık.

6 sene oldu kırtasiyemizi açalı. İşlerimiz çok çok iyi gidiyordu Allaha hamdolsun. okulun karışsındaki tek kırtasiye dükkanı bizdik.

taaki o kara güne kadar. İnsaların ne kadar adi bir varlık olduğunu öğrendiğimiz gündür.

okul sezonlarını herkes bilir. Kırtasiyeler dolup taşar, küçük bir kırtasiyede 6 kişi durmaksızın müşteriyle ilgilenir. gece 11-12 sularına kadar da boş durmaz. Her zaman vardır mahallenin cimri ve pis insanları. Kredi kartı çekemeyince biz malı veremeyiz o sezon döneminde. Bir şekilde bir müşteri geldi ve bir hışımla çıktı. ertesi gün kızları 5 kuruşluk el işi kağıdını sezon döneminde iade etmeye geldi ve dükkandan kovuldu. başka bir gün ise dükkan malına zarar vererek kovuldu.

Sezonumuz iyi geçiyordu bunlara rağmen. Bir gün babamı bir numara arar. Dükkanınızın kilidiyle oynanmış buraya gelebilir misiniz derler. Babam şüphelenir gaspçı mı diye, kardeşimi de dükkana çağırır.
    dükkanın önünde 2 sivil durmaktadır. Babam önce tek başına gider sonra bunların iyi vatandaş olmadıklarınu farkeder. sitenin kapıcısına durumu bildirmek için çaba sarfederken bu iki kişi kendini polis diye tanıtır ve babamı darp eder ve arabaya bindirip götürür. Kardeşim ve kapıcımız olayın şokundadır.

Sonradan öğreniriz ki olay cinsel istismar iftirasıdır!!!!. Peki bu iftira nasıl gerçekleşmiştir:

Olayın sözde mağdur 2 kız çocuğu, kırtasiye sezonunun ortasında okulun açıldığı ilk gün!!(okul ilk hafta açılamadı tadilattan dolayı)(ayrıca okul müdürü okul 3. gün açılmıştır diye de bilgilendirme yaptı yalana bak!!) dükkanda hiçkimse yokken!!
    babam tarafından tacize uğradıklarını, bu olayın devamında kırtasiyeye 6-8 defa! daha gidip aynı şekilde tacize uğradıkları şeklinde bir yalandan oluşan bir şikayet yazmışlar.

2 kız çocuğunun birinin ithamı böyleyken diğerininki de benzer bir şekilde olmuştur fakat, bu kız ilk kızı dinleyen tek kişi olduğu için yalancı şahitlik etmesi için karakola götürülmüş(bizzat ablası anlattı) aynı şikayeti kendine de ettirmiştir.

ortada bir polis var bu iki kızı iftiraya götüren. Bu polis kırtasiye dükkanımızı basıp ben Allahım bu dükkanı kapatacaksınız gideceksiniz diyen bir polis. Sonradan öğreniyoruz ki şikayet ve ihbarı bu polis etmiştir. Biz de şikayet ettiğimizde ise bu polis dükkanı bastığını itiraf eder. Fakat bir söz de ekler:''ben bir taciz olayı duymuştum!!! o yüzden gittim''

Ben başka bir şehirde okuyorum, sadece sezon haftası kırtasiyede çalışıyorum ve devamsızlığımı kullanıp çalışıyorum. Annemle babam birlikte çalışır her zaman. Kardeşim de yeniden hazırlandığı için dükkana çoğunlukla gelmektedir. Böyle bir ithamın olması imkansızdır. Babam en basitinden öğretmendir. Hayatı çocuklarla geçmiştir ve nasıl davranılacağını da çok iyi bilir ki bana her zaman uzaktan bile çocukları sevme derdi. Şimdi bu adi iftiracılar yüzünden suçsuz yere 3 aydır yatmaktadır.

ben sizden yardım istemiyorum dostlarım. Hayatta yansıtılanların hiçbiri gerçek değildir. Böyle olaylar da vardır unutmayın unutturmayın.

Edit: Tahliye aldik Allaha sukurler olsun beraatten sonra tazminat davalari acicaz insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgipitircigi -- 31 Ocak 2017; 18:34:45 >

• İmkanımız yoktu, okuyamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlatılacak çok fazla detay var bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplarım
  • konuyu tam olarak niye actigini sorabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb

Csb değilse çok üzüldüm, ben buna çok dikkat ederim. Asansör olsun başka bir yer olsun bir dişi ile tek başına kalmam. Bir iftira olsa, kendi üstünü başını yırtsa kimse seni dinlemez bile.

Kayıp kız filmindeki gibi bir şey.

• Eger gercekse taciz degil tecavuz ederek oldurulsun bunu yapan kopekler Allah yardimcin olsun

Zamanim geldiginde hepsini

• elfgözlülegolas kullanıcısına yanıt
    Sadece kulaktan dolma bilgilerle yaygara yapan insanlar dolayisiyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Csb

Csb değilse çok üzüldüm, ben buna çok dikkat ederim. Asansör olsun başka bir yer olsun bir dişi ile tek başına kalmam. Bir iftira olsa, kendi üstünü başını yırtsa kimse seni dinlemez bile.

Kayıp kız filmindeki gibi bir şey.

Kesinlikle csb degil hocam, insanlar bu isin tuccarligini yapmaya basladi. Allah bize boyle bir sinav verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ProVival

Eger gercekse taciz degil tecavuz ederek oldurulsun bunu yapan kopekler Allah yardimcin olsun

Zamanim geldiginde hepsini

Hocam neler dusunuldu bu olaydan beri evde cenaze varmis gibi 3 aydir. Bu iki kiz cocugu kendi hayallerinde yasiyor olabilir 11 yaslarinda kiz cocugu bunlar ki o kizlarin yalanci olsugunu kendi sinifi, komsulari herkes biliyor. Bizim dukkanimiza gecmis olsuna geliyor herkes. Sahitlerimiz cok fazla. Babamin 12 yasinda cok ogrencisi oldu ozel ders verdigi.

• Bende artık bu kadın milletinden korkmaya başladım.Kadınların toplu olduğu yer görünce uzaklaşıyorum.

Mesela otobüse bineceksem en kuytu yere geçerim genelde en arka olur.

Otobüste yanıma bazen kız oturur. Ben de kıza "ben inicem" derim kalkarım en arkaya boş bir yere geçerim.

Çünkü yanlışlıkla bir dokunsan al başına belayı. Taciz etti der.

Tacizde kadının beyanı esas çünkü.

• Csb degilse rezillik. Esnaf olmayacaksin buyuzden. Yavşak çingenelerden kurtulamazsin. Gelir yapisir basina bela olur. Kimsenin cocugunu sevmeyeceksin. Tanimadigina gunaydin bile demeyeceksin. Bi dunya hayvan var ulkede. Psikiyatriye gidenler gormustur zaten kapinin onunde her cesit insan var. Boyle iftira olaylari cok oluyor ulkede. Kim vurduya gidersinlik bi yer zaten bizim ulke. Kimse gercek mi diye sormaz.

• savunmak için kendinizi hiçbirşey yapamadınız mı :/
  • ProVival P kullanıcısına yanıt
    İlk dava 31 ocakta Allah yardimcimiz olsun.

Bu tip olaylarda direkt tutuklama oluyor

• Boşuna demiyoruz her taciz tecavüz haberine balıklama atlamayın, ne pislikler dönüyor.

Ulan kendi öz babasına tecavüz iftirası atan kız çıktı bu memleketten, sırf kendisini engelleyen babadan kurtulup rahatça sürtmek için.

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Boyle olaylarin ic yuzunu bilmesen neler soyleniyor.

Bilmiyorlar mi bu olaylarin nedense bu zamanlarda patlak verdiğini. Su anda babam 10. Agircezadan yargilaniyor ki bunlar fetoden yargilananlarla ayni.

• Kazanirsiniz insallah davayi kazanacak olursaniz bu iftirayi atanlara maddi manevi tazminat acin direk

• ProVival P kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam. Bu isin pesinden ayrilmicaz. Oyle kolay saniyorlar.

• Bu iftirayı atani idam etmek gerek kesinlikle tecavüz suçundan daha büyük suç . Bunların yüzünden diğer tecavüz olaylarinin da içi boşalmış oluyor

• Okurken sinirlendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir olaydan sonra kiz cocuklarina nefret besliyorum istemsiz. Babamin psikolojisi bozuldu. Haysiyetimizi kirletecek bir iftira cunku

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.