Şimdi Ara

Onvo'nun televizyonuma el koyması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba. Yaşadığım rezaleti size anlatmak sizden destek almak istiyorum. Fikirlerinizi lütfen belirtin.

07.07.2023 Tarihinde bulunmuş olduğum ilçedeki A101 Mağazasından Onvo OV50350 50'' Ultra HD Android Smart LED TV ürününü satın aldım. Ürünün ekranında kurulum sonrası bariz sorunlar olduğunu fark ettim. Değişim istedm kabul etmediler. 2 ay boyunca ugrastirdilar. Şikayetvar gibi yerlere yazdıktan sonra değişimi kabul ettiler ama şimdide bilerek yapıyormuş gibi yeni televizyonumu aylar geçmesine rağmen gondermiyorlar. Fabrika henuz üretim yapmadı. Fabrika çıkışı yapılmadı gibi bilgiler verip duruyorlar.

Tüketici hakem heyetine basvurcam ancak onvo'nun vergi, mersis numarası vs. Bilgilerine ulaşamıyorum onlarda vermiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen yardım edin.

• Anca reklam yapıyorlar işte. Hizmetleri bu kadar...

• Tüketici hakem heyetine ONVO için başvurulmaz zaten satın aldığın yeri vereceksin hakem heyetine. A101 için yapman lazım başvurunu.

• Biz de internetten onvo tv almıştık, ölü pixel mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum sol alt köşede minik bir defo var ama iadeyle vb uğraşmak istemedik, kullanıyoruz.
  • Ticaret ünvanına tıkla onvo elektronik yaz tüm bilgiler çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.