Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ONVO OV-007 Elektrikli Scooter [Faturalı & Garantili] Satın Al 11 Haziran 2024 12:35 1 1 ONVO OV-007 Elektrikli Scooter [Faturalı & Garantili] Merhabalar,Ürün 2023 Kasım'da alınmıştır ve 1.5 yıl daha garantisi bulunmaktadır. Garanti belgesi ve faturasıyla gönderilecek. Ek olarak geçtiğimiz günlerde şarj aleti garantiden sıfırıyla değişmiştir. Çok daha hızlı şarj ediyor artık aracı...Aracı satma sebebim geçtiğimiz günlerde küçük çaplı bir kaza yapmış olmamdır. Lüzumundan fazla dikkatsiz ve rahat kullandığım için bana uygun bir araç olmadığına kanaat getirdim.Yaptığım kazadan ötürü üründe ufak çaplı deformasyonlar oldu, bu sebepten biraz uygun tutacağım ürünü ancak kullanımıyla ilgili vs. hiçbir problem bulunmuyor. Son fotolarda şeffaf olmak açısından küçük deformasyon ve çizikleri gösterdim.Aracın hız limitini kaldırdığınızda 40 Km/s'e çıkabiliyor. Normal fabrika ayarlarında kısıtlamadan ötürü 25 Km/s hız yapabilirsiniz.---Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI Optix MAG321CURV 31.5" 4K UHD (Ambient RGB Işıklandırmalı) Logitech G915 TKL RGB Wireless Mekanik Klavye