Bildirim
OOOOOOOO KÖPRÜ BAŞLAMIŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çok muhabbet tez ayrılık getirir.sen çok konu açmaya başladın... -
rahat ol kardeş ne mail adresi biter ne de bu forum kapanır orhanbencegay olmasada ben hep varım
quote:
Orjinalden alıntı: caress_mvo
çok muhabbet tez ayrılık getirir.sen çok konu açmaya başladın...
-
Bence Sen Gay'sın. -
Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum... -
yanlış bilgiye sahip olmuşsun nasıl izliyorsun bilmiyorum ama köprü dizisi erzincan'ı anlatıyor ya da başka bi köprü olmasın senin izlediğin
quote:
Orjinalden alıntı: AytaCom
Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum...
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: orhanbencegay
yanlış bilgiye sahip olmuşsun nasıl izliyorsun bilmiyorum ama köprü dizisi erzincan'ı anlatıyor ya da başka bi köprü olmasın senin izlediğin
quote:
Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum...
-
çizerler demiştim bu eleamnı bn -
Beyler bu dizi bu sezon bitiyomus. Final oluyomus hayranlarına söyleyeyim -
Yerli Dizi Out >
Yabancı Dizi İn < -
quote:
quote:
Bende Eskisehir hakkinda epey bilgi sahibi oldum. Cunku cekimleri Eskisehirde yapiliyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: bilgeolun
quote:
quote:
Bende Eskisehir hakkinda epey bilgi sahibi oldum. Cunku cekimleri Eskisehirde yapiliyor
Ben arada bakıyodum valiliğin önünde yapılıyo orda herkes izliyo hiç çekim görmemişler gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X