Şimdi Ara

OOOOOOOO KÖPRÜ BAŞLAMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • süper bi dizi konusu çok güzel ama silah efektleri biraz kötü olmuş ama patlama efektleri süper
    KURTLAR VADİSİNE 1000 basar

• çok muhabbet tez ayrılık getirir.sen çok konu açmaya başladın...
  • rahat ol kardeş ne mail adresi biter ne de bu forum kapanır orhanbencegay olmasada ben hep varım
    quote:

Orjinalden alıntı: caress_mvo

çok muhabbet tez ayrılık getirir.sen çok konu açmaya başladın...
  • Bence Sen Gay'sın.
  • Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum...
  • yanlış bilgiye sahip olmuşsun nasıl izliyorsun bilmiyorum ama köprü dizisi erzincan'ı anlatıyor ya da başka bi köprü olmasın senin izlediğin
    quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum...

• quote:

Orjinalden alıntı: orhanbencegay

yanlış bilgiye sahip olmuşsun nasıl izliyorsun bilmiyorum ama köprü dizisi erzincan'ı anlatıyor ya da başka bi köprü olmasın senin izlediğin
    quote:

Köprü dizisini 1.bölümden beri izliyorum 2.sezonunda süper bir dizi gerçekten bu dizi ile birlikte Elazığ hakkında geniş bilgiye sahip oldum...

• çizerler demiştim bu eleamnı bn
  • Beyler bu dizi bu sezon bitiyomus. Final oluyomus hayranlarına söyleyeyim
  • Yerli Dizi Out >
    Yabancı Dizi İn <
  • quote:

yanlış bilgiye sahip olmuşsun nasıl izliyorsun bilmiyorum ama köprü dizisi erzincan'ı anlatıyor ya da başka bi köprü olmasın senin izlediğin
    quote:

Bende Eskisehir hakkinda epey bilgi sahibi oldum. Cunku cekimleri Eskisehirde yapiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

quote:

Bende Eskisehir hakkinda epey bilgi sahibi oldum. Cunku cekimleri Eskisehirde yapiliyor

Ben arada bakıyodum valiliğin önünde yapılıyo orda herkes izliyo hiç çekim görmemişler gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.