Şimdi Ara

Op Nasus Buff llll 7.15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasusa gelecek olan bu yeni değişiklik çok op değil mi sizce de ?

Nasus ulti açtığında q sunun süresi %50 azalıyor yani %72 civarı bir cdr elde ediyor q da ulti açıkken.1.5 saniye de bir Q vuruyor.
    Ayrıca e si artık armoru yüzdesel olarak düşürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=K5u71Vei8PM&t=175s

• nasus main biri olarak çok sevindim bu değişikliğe gelirse baya op olur
  • Armoru yüzdesel olarak düşürmesi iyi bir şey değil. 40 Armor düşürmesi zayıf hedeflere tek atmasını sağlıyordu. Şimdi onu %72 cd ile dengelemişler, e ile de tanklara da hasar verebilmesini sağlamayı amaçlamışlar. Ama ultisinin de bir süresi var sonuçta. Beğenmedim pek açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 17 Temmuz 2017; 7:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasus için ne stack ne de ultisi...
    Bence en güzel olayı W skili. Yıkıl dediği an içinden çıkamıyorsun.
    Gank yediğinde üstüne bir de böyle yüksek slow yediğin an çürüyorsun adeta.
    Bunun için bir dengeleme gelmesini isterdim.
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Buna ben de katılıyorum artık neredeyse tüm cc'ler skillshot olmuşken kalkıp çay koyduracak uzunlukta bir slowun hala point click olması çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda nasusa karşı nefret var nedense, ne zaman nasus konusu açılsa kötülerler. mis gibi hero arkadaş, bilen stack yaptırtmaz olayını falan geçin. split de güzel yapıyor.
  • Teamfight için yetersiz ama splitpush ta durduramazlar artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerekliydi iyi olmuş
  • elini yukarı kaldırıp çürü diyor ve şampiyon resmen çürüyor
  • W yide alsalar herodan geriye bişi kalmıyo.
    Zaten hantal hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

elini yukarı kaldırıp çürü diyor ve şampiyon resmen çürüyor

Sorma gecen gireyim oynayayim bir el yasuo feedleyeyim dedim, adam curu dedi yasuonun kolu kalkmiyodu oto yapmaya full ad run girmistim bide rezalet bi deneyimdi. lane den 0/25 falan ayrildim yani tr yasuonun hakkini verdim.

• gelirse her ulti geldiğinde 1 kule alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

gelirse her ulti geldiğinde 1 kule alınır

Pırıltı ile birlikte çok hızlı ejderya da kesebilicek

• Reverted yazısı çok uzak değil bence farklı bir dengeleme yoluna gidilebilir.

• Bence Illaoi gibi CDR a bakmaksızın 6/11/16 seviyelerde ulti açıkken Q nun bekleme süresi belli bir saniyeyle kısıtlanmalı. Örnek veriyorum. 6/11/16 seviyeler için Ulti açıkken Q nun bekleme süresi 2/1,5/1 sn yada 2/2/2 sn olabilir. Bunun hesaplamasını ne üzerinden yapacaklarını açıklarlar ilerleyen zamanlarda. Base statlar üzerinden CDR a bakmaksızın düşerse Stormraider kabiliyetli ve +%5 CDR lı haliyle toplamda %95 CDR (0,2 sn CD) gibi saçma sapan rakamlar çıkıyor. Büyük ihtimal ilk varsayımım gibi bişey çıkacaktır. E Skili ise tamamen Late game e yönelik olmuş. Bir adet Black Cleaver a sahip Carry ve Nasus e si ile rakipten çoklu olarak bayağı zırh çekileceğe benziyor. Hatta HyperCarry lere karşı support Nasus bile görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 18 Temmuz 2017; 0:2:19 >
  • Eski ve tek düze bir şampiyon rework gelemden bişey olacağını düşünmüyorum

• güzel olmuş
  • Belki bu buffla birlikte profesyonel arenada görürüz nasusu.Ne bileyim jungle nasus yapıp 6 lvl de tek başına ejder alan tipler bile görebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.