cevap için teşekkürler. Bende Tekirdağ Çorlu'da 40.500'den aşağı bulamıyorum fakat sizin söylediğiniz ekstralar yok.
tüm marmara bölgesindeki bayileri ara.. edirne. kırklareli. istanbul. hatta kocaeli.. ön bilgin olur en azından ekstra hediyeler iste kim ne verecek not al.. kızıştır pazarlığı.. şu bayi şunu bunu şunu verdi diye.. hepsi ekstra bir şeyler verir..
quote:
Orijinalden alıntı: askala
cevap için teşekkürler. Bende Tekirdağ Çorlu'da 40.500'den aşağı bulamıyorum fakat sizin söylediğiniz ekstralar yok.
İstanbuldaki bayilerlede konuş derim.
quote:
Orijinalden alıntı: onurdilek
quote:
Orijinalden alıntı: macellanus
Arabayı aldığımda verdikleri plastik paspas habire kayıyor, bazen ayağıma dolanıyor deli ediyor beni özel kesim paspas nerden bulabilirim?
aracınız sedansa ve hb için kullanılan paspasları verdielrse bundan dolayıda kayabilir...
siz yine buradan zevkinize ve bütçenize göre seçim yapabilirsiniz ...
Cvp için teşekkürler bayağı seçenek var. Astra sedan kasalar için hangi harf kullanılıyor birçok forumda H,G,J kasa gibi harfler var? Bunların temsil ettiği araçları tam olarak bilen bir arkadaş bize anlatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: macellanus
Cvp için teşekkürler bayağı seçenek var. Astra sedan kasalar için hangi harf kullanılıyor birçok forumda H,G,J kasa gibi harfler var? Bunların temsil ettiği araçları tam olarak bilen bir arkadaş bize anlatabilir mi?
Astra 111.yıl serisinde aracın teknik donanım kısmında Konfor Paketinde Grafik Ekran olduğu söyleniyor.Ama aldığımız araçta dijital ekran çıktı bunu bayide sormakta aklıma gelmedi.şimdi kafama takıldı. grafik ekranı olanı varmı aranızda???
quote:
Orijinalden alıntı: shadowmask34
Astra 111.yıl serisinde aracın teknik donanım kısmında Konfor Paketinde Grafik Ekran olduğu söyleniyor.Ama aldığımız araçta dijital ekran çıktı bunu bayide sormakta aklıma gelmedi.şimdi kafama takıldı. grafik ekranı olanı varmı aranızda???
Bu konu tartiışıldı. Önceki sayfaları incelemenizi tavsiye ederim. Renkli grafik ekran değil, standart grafik ekran var araçlarda...
Astra Sedanlara ortalama 1200 TL. zam gelmiş arkadaşlar.. tabi diğer modellerede..
quote:
Orijinalden alıntı: onurdilek
teşekkürler cevap için ....o zaman benimkinin ya rengi solmuş yada rengi orjinal
işte benimki:
Ya bu gözlük kabını kaç liraya yaptırdınız.Ben forumda 18 tl gibi bi rakam okumuştum.Ankara da bi yere sordum.46 tl fiyat verdi.Nerede yaptırdınız bir de
Opel Egem İzmir'de yaptırdım 18 tl
46'yı kim diyorsa din iman bilmiodur
Bu gün aradılar bayiden, aracınız geldi diye.. Hemen gittim aracı gördüm. Yeni inmiş tırdan çekmişler parka. Üstü başı kir toz içinde :), poşetleri falan duruyor üzerinde. Ben 111.yıl diye sipariş vermiştim ama 111.yıl bitmiş. Enjoy+Plus olarak değişmiş olan araç gelmiş.. 111.Yıl ile hiç bir farkı yok. Sadece 111.Yıl kapı eşiği yokmuş ve paspaslarda 111.Yıl logosu bulunmuyormuş. Jantlar 111.Yıl jantı ve göğüs piano lake. Çokta önemsemedim kapı eşiği ve paspasın 111.Yılını. Ne zaman alırım diye sordum. Aracın temizliği, kontrolü, karter korumasının takılması, vergisinin yatırılması, tescil işlemleri vs. araya hafta sonu girmesi nedeniyle Pazartesi plaka çıkarsa akşama doğru teslim ederiz dediler. Hayırlısı olsun dedim ve ayrıldım bayiiden. Şimdi hafta sonu geçermi ki.. :)
Arkadaşlar aracın şasi numarasına göre nerde ve kaç yılında üretildiğini merak edip araştıran varmı?2011 die aldığımız araç acaba 2011 mi?bayi elindeki 2010 model aracı vermiş olabilirmi?bunu anlamanın bir yolu varmı veya böyle bişey olabilirmi?
arkadaşlar bu hız sabitleyici konusunda sıkıntı çeken oldu mu hiç? son zamanlarda uzun yolculuğa çıktığım zamanlar devreye girmiyor. yağmur falan yağmıyor. hava sıcaklığı normal.. yani hava şartlarına göre devreye girmiyo desem öyle de değil.. acaba bi püf noktası falan mı var bunun?
hocam hız sabitleyici sorunu bendede oldu.. şehir içinde sabitleyim dedim bi kaç kez devreye girmediği oldu.. bilmiyorum sebebini.. çokta üzerine düşmedim gerçi.. inşaallah büyük bi sıkıntı yoktur..
Aracın kitapçığını inceleyin derim Baktınız olmuyor, bir servise gösterin...
araç çalıştıktan sonra en az bir kere frene basmadan CC devreye girmez... ve de 30 km/saaten az hızda CC olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: seberhan1907
arkadaşlar bu hız sabitleyici konusunda sıkıntı çeken oldu mu hiç? son zamanlarda uzun yolculuğa çıktığım zamanlar devreye girmiyor. yağmur falan yağmıyor. hava sıcaklığı normal.. yani hava şartlarına göre devreye girmiyo desem öyle de değil.. acaba bi püf noktası falan mı var bunun?
turquaz60 Tarih 21 Şubat 2011; 16:01:16 hocam hız sabitleyici sorunu bendede oldu.. şehir içinde sabitleyim dedim bi kaç kez devreye girmediği oldu.. bilmiyorum sebebini.. çokta üzerine düşmedim gerçi.. inşaallah büyük bi sıkıntı yoktur..
Bende yeni aldım aracı ve 3-4 defa hız sabitleyiciyi kullandım sorun olmadı hiç.. istediğim hıza gelince tuşuna basıyorum devreye girdimi ayağımı gazdan çekip keyfime bakıyorum..
teşekkürler bilal55
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenAnk
Arkadaşlar Selamlar,
Ana bilgi ekranından anlık ve ortalama tüketimleri kaldırma şansımız yok mudur? Sürekli görmek zorunda mıyız? Özellikle anlık tüketimi?