Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
661
Cevap
2
Favori
189.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koruma 50 yıkamalık Gözlük kabı aynı gibi idi rengi. Birazdan inince bakar yazarım ... Tutamaç rengindeydi
  • İnceledim, tavan-tutamaç renginde fark yok Ben 17 tl'ye yaptırmıştım sanırsam, önceki sayfalarda yazmıştım.
  • teşekkürler cevap için ....o zaman benimkinin ya rengi solmuş yada rengi orjinal
    geride verilmez şimdi.. 20 tl için bursada yapamam artık öbür parçalarında renginin solmasını beklicez

bu arada mobil 1 alıp bu yağı kullansak nasıl olur acaba servis kabul edermi...bu aralar yağı değiştirmek istiyorum serviste kullanılan yağı niyeyse pek sevemedim sanki ucuza mal etmek için varilden doldurulmuş gibi bir havası var....
  • 1.3CDTI 16v

Engine Specification
    Engine, location: Front, transverse in front of axle, 12" inclined
    Cooling system: Liquid, sealed circuit
    Cylinders, number: 4
    Bore (mm) 69.6
    Stroke (mm): 82
    Displacement (cc): 1248
    Compression ratio: 18: 01
    Engine, type: In line; 5 main bearings
    Cylinder block/ head, material: Cast iron/ aluminium alloy
    Camshaft (s), location: 2 overhead (DOHC), driven by chain
    Valve train: Indirect roller cam followers, hydraulic tappets
    Valve, arrangement: Parallel; 4 per cylinder
    Valve, adjustment: Automatic - hydraulic
    Fuel system: Diesel direct injection, common rail
    Ignition system: n/a
    Fuel pump: Mechanical
    Emission control system: 2 - way cat. conv., exhaust gas recirculation
    Output (kW/hp CEE at 1/min): 66/ 90 at 4000
    Specific power (kW/l; hp/l): 52.9; 72.1
    Max. torque (Nm at 1/ min): 200 at 1750-2500
    Specific torque (Nm/litre): 160.3
    Mean effective pressure at max. power/ max. torque (kPa):1586.5/ 2014.7
    Average piston speed (m/ s): 10.9
    Engine oil, capacity (l): 3.5
    Cooling capacity (l): 5.6
    Battery 12 V,
    Capacity (Ah): 60
    Alternator 14.2 V,
    Capacity (W): 994
    Max. service interval: 20,000 miles or 1 year
    Emission compliance: Euro 4 Engine mass (kg): 134.1
    Charger system: Turbo with intercooler
    Max. boost pressure (bar): tbar

yaw bizim motorun maksimum bakım aralığı 20.000 mil olarak görülüyor burada 32 bin km eder şaşırdım bu işe

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan)

• Maksimum bakım demiş erken bakım her zaman iyidir

Yağ konusunda ben bunu tedarik edip götürücem 1.yıl bittiğinde Yağ-1 ;)

Bir de bu var ama diğeri daha iyi deniyor (sitesinde bunu öneriyor bizim motorlar için) Yağ-2 ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Maksimum bakım demiş erken bakım her zaman iyidir

Yağ konusunda ben bunu tedarik edip götürücem 1.yıl bittiğinde Yağ-1 ;)

Bir de bu var ama diğeri daha iyi deniyor (sitesinde bunu öneriyor bizim motorlar için) Yağ-2 ;)

reklam gibi olcak ama bi programda seyretmiştim şeffaf bi silindirik kabın içine 1. yağı koyup içine pistonu bırakınca çok rahat bi şekilde piston silindirik kabın dibine kadar (pistonun motor bloğu içindeki hareketini simüle ettiler yani) indi fakat başka bi marka motor yağında aynı testte piston kabın dibine çok daha yavaş indi biraz garip anlattım ama demek istediğim 1. yağ motor içindeki direnci çok daha fazla azaltıyor zaten bu yağı herkes biliyor anlatmayada gerek yok gerçi..

• Öbür konudan buraya transfer

Bagaj havuzunu söylesen ben sana gönderirdim üreticisinden alıp 50-60 gibi
  • teşekkürler gerçekten siz nerede ikamet ediyorsunuz? yani şu anlamda sordum bunları üreten firma ile bi tanışıklığınız varsa bizim araçlar için bagaj havuzu formatında paspas siparişi veremezmiyiz amerikada jeep modelleri için üretilen modeller varya çok derin hani onlar gibi mesela ...hem bu firmada Türkiyede çok ihtiyaç duyulan bir pazar açığını kapamış olur insanlar sanayide bu iş için döşemecilerde uğraşıp eciş bücüş lastik parçaları kestirip uğraşıyor...ben bagaj havuzunu internetten aldım 70 tl ye geldi....ama gerçekten çok yarıyor işe geçen alışveriş yaptık malum torba doldu bagaj bizim yeti hayatının ilk domates püresini tadıcaktı az kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 6 Şubat 2011; 23:19:40 >
  • Domates püresi

İmzama bakarsanız sorunuzun cevabını alırsınız Firma ile irtibata ancak Temmuz'da geçebilirim. Yarın itibariyle yurtdışına çıkıyorum

PAspas konusunda örnek resim var mı?? Merak ettim dediğiniz stilleri

• Vay Astra Sedancılar burdada varmış:) Bizde opelim.nette sedancılar sayfasında bilgi paylaşımı yapıyoruz..
  • Arabayı aldığımda verdikleri plastik paspas habire kayıyor, bazen ayağıma dolanıyor deli ediyor beni özel kesim paspas nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

Domates püresi

İmzama bakarsanız sorunuzun cevabını alırsınız Firma ile irtibata ancak Temmuz'da geçebilirim. Yarın itibariyle yurtdışına çıkıyorum

PAspas konusunda örnek resim var mı?? Merak ettim dediğiniz stilleri

tabiki resimler geldi hemen...

• buda arka kısım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 7 Şubat 2011; 18:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macellanus

Arabayı aldığımda verdikleri plastik paspas habire kayıyor, bazen ayağıma dolanıyor deli ediyor beni özel kesim paspas nerden bulabilirim?

aracınız sedansa ve hb için kullanılan paspasları verdielrse bundan dolayıda kayabilir...

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=arac_modeline_%3dopel%2cmodeller%3dastra&CategoryId=26021

siz yine buradan zevkinize ve bütçenize göre seçim yapabilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 7 Şubat 2011; 18:19:48 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_46066989/tm.htm

arkadaşlar şöyle bir konu dikkatimi çekti paylaşmak istedim okursanız faydalı olur diye düşünüyorum...
  • Arkadaşlar aracımım gelip teslim edilmesini sabırsızlıkla beklerken kafama takılan soruları sormaya devam edeyim.. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim. Bilgilendirirseniz tecrübelerden yararlanmak isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Arkadaşlar aracımım gelip teslim edilmesini sabırsızlıkla beklerken kafama takılan soruları sormaya devam edeyim.. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim. Bilgilendirirseniz tecrübelerden yararlanmak isterim..

Hediye olarak bişeyler koparmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emRe15422 -- 7 Şubat 2011; 22:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Arkadaşlar aracımım gelip teslim edilmesini sabırsızlıkla beklerken kafama takılan soruları sormaya devam edeyim.. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim. Bilgilendirirseniz tecrübelerden yararlanmak isterim..

Expertiz yaptırın derim,ayrıca arabayı iyice kontrol edin sağına soluna iyice bakın eksik gedik kırık vs bişey olmasın...gerisi çok da önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 8 Şubat 2011; 19:01:40 >
  • Merhaba Arkadaşlar. 1.3 cdtı düz vites enjoy 111. yıl paketli fiyat alan ya da araç alan arkadaşlarımız fiyatı paylaşabilirler mi? Herkese keyifli sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: askala

Merhaba Arkadaşlar. 1.3 cdtı düz vites enjoy 111. yıl paketli fiyat alan ya da araç alan arkadaşlarımız fiyatı paylaşabilirler mi? Herkese keyifli sürüşler...

3 şubatta Astra 1.3 CDTI Sedan araca kapora vererek sipariş ettim. Adana-Mersin-Osmaniye-Hatay bölgesini tek tek telefonla aradım 40,000 ile 41,000 arası fiyat verdiler. Ankara yı aradım 4 bayi.. 40,300 ila 41,000 arası fiyat verdiler... Sonuçta 40.500 e aracı aldım.. karter koruma, yangın tüpü, trafik seti, paspas, (full+full kasko) hediye ettiler..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.