Şimdi Ara

Opel 111 yıl enjoy pakedi (astra sedan) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
2
Favori
190.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, kazasız sürüşler dilerim.. 2-3 aylık araştırmadan ve karşılaştırmadan sonra (bu forumdaki tüm modellerin yorumlarını okurken sağladığı katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim...), Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl almaya karar verdim. Adana da Onatca ve Arpel adında 2 bayi var. Onatca ya gittim ve görüştüm. Showroomda sergide olan beyaz renkli aracın ellerinde olduğunu, istersem hemen alabileceğimi, istemessem Şubat sonuna araçlarının geleceğini söylediler. Aracı pazarlıksız kesin fiyat 41.000 TL. (anahtar teslimi+plaka+ruhsat+MTV+trafik sigortası+trafik seti+yangın tüpü+paspas+karter koruma+xenon far+cam için güneş ve güvenlik filmi ) paket olarak vereceklerini söylediler... Diğer bayileri arayıp sormadım.. aracı Ankara`dan sorup uygun fiyat verilirse alabilirim. Birde showroomdaki aracı alsam sakıncası olurmu ? Görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.

• hayılı olsun. hemen al fiat ve tabi yanında verdikler, cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhan32

hayılı olsun. hemen al fiat ve tabi yanında verdikler, cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, kazasız sürüşler dilerim.. 2-3 aylık araştırmadan ve karşılaştırmadan sonra (bu forumdaki tüm modellerin yorumlarını okurken sağladığı katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim...), Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl almaya karar verdim. Adana da Onatca ve Arpel adında 2 bayi var. Onatca ya gittim ve görüştüm. Showroomda sergide olan beyaz renkli aracın ellerinde olduğunu, istersem hemen alabileceğimi, istemessem Şubat sonuna araçlarının geleceğini söylediler. Aracı pazarlıksız kesin fiyat 41.000 TL. (anahtar teslimi+plaka+ruhsat+MTV+trafik sigortası+trafik seti+yangın tüpü+paspas+karter koruma+xenon far+cam için güneş ve güvenlik filmi ) paket olarak vereceklerini söylediler... Diğer bayileri arayıp sormadım.. aracı Ankara`dan sorup uygun fiyat verilirse alabilirim. Birde showroomdaki aracı alsam sakıncası olurmu ? Görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.

Fiyat baya artmış desene. Ben alırken 40.700 tl idi listede. 39.250 kapadım izmirde. Ama en son 38750'ye düşen de oldu da biz tercih etmemiştik. Yanında verdikleri çok iyi ama. Sana tavsiyem teşhirdeki aracı kesinlikle almaman
    Bu konuda tartışma açılmıştı. Arat istersen forumda

• Orjinal xenon yapmıyorlar haberin olsun; normal xenon kit takıyorlar.Merceksiz farda xenon hem senin için hem karşı taraf için kötü olur.Bununla birlikte farın motoruda çalışmıyor.Bende aldırırken yaptırıcaktım ama vazgeçtim.
    quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, kazasız sürüşler dilerim.. 2-3 aylık araştırmadan ve karşılaştırmadan sonra (bu forumdaki tüm modellerin yorumlarını okurken sağladığı katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim...), Opel Astra Sedan 1.3 CDTI Dizel 90 Hp Enjoy 111. Yıl almaya karar verdim. Adana da Onatca ve Arpel adında 2 bayi var. Onatca ya gittim ve görüştüm. Showroomda sergide olan beyaz renkli aracın ellerinde olduğunu, istersem hemen alabileceğimi, istemessem Şubat sonuna araçlarının geleceğini söylediler. Aracı pazarlıksız kesin fiyat 41.000 TL. (anahtar teslimi+plaka+ruhsat+MTV+trafik sigortası+trafik seti+yangın tüpü+paspas+karter koruma+xenon far+cam için güneş ve güvenlik filmi ) paket olarak vereceklerini söylediler... Diğer bayileri arayıp sormadım.. aracı Ankara`dan sorup uygun fiyat verilirse alabilirim. Birde showroomdaki aracı alsam sakıncası olurmu ? Görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.

• arkadaşlar çevrenizdeki opel bayilerinden uygun fiyat alan varsa, gidelim beraber alalım. daha da uyguna alırız.
  • abi ne kadar artmış fiyetlar yahu.. senen sonu indirimi hakkaten kıymetli bir kazanç.. ben sene sonu indirimindeyken
    almıştım.. ve bir çok arkadaş var benim gibi.. daha 1 ay önce 38 bin liraydı.. bir daha araç alsam yine sene sonunda
    düşünürüm.. kolay gelsin..
  • fiyatlar gerçekten çok artmış biz aracı pazarlıkla 36 bin e aldık.
  • arkadaşlar geçen depoyu fulledim mazot aldım lastiklerin havalarını bi kontrol edip hepsini 33 psi yaptım yola çıkar çıkmaz fark etti araba çok rahatladı viteslerde çok daha erken toparlamaya başladı ..ön lastikler 28-27 arkalar 29 gibiydi...sanırsam havaların soğuk olmasından dolayı lastik havaları çabuk düşmüş sizde ara ara kontrol edin derim..
  • Arkadaşlar bende de 120 de titreşim oluyor demiştim.Kış lastiklerini arabayı aldırdığımız gün taktırmıştık.O zaman balansı düzgün yapmamışlar.Şimdi balansı tekrar yaptırdım düzeldi.
    Bir de plakaları yapıştırttım.Güzel oldu.Özellikle ön tampon kavisli olduğu için plakalık havada kalıyordu.Hafif eğip yağıştırdık güzel oldu.Bir de etrafına beyaz şerit çektirdik.Güzel oldu.Tavsiye ederim.

Aksesuar olarak güzel bişeyler taktıran var mı.Araba da biraz göz eksikliği var gibi.Bu konuda gözlük kabından başka bagaja ve ön kısma orjinal bişeyler taktıran varsa paylaşabilirler mi...

Bir de sağ koltuk emniyet kemeri tokası hava yastığına çarpıyor.Ses yapıyor.Ona da kreatif bi çözümü olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorer313 -- 2 Şubat 2011; 0:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: explorer313

Bir de sağ koltuk emniyet kemeri tokası hava yastığına çarpıyor.Ses yapıyor.Ona da kreatif bi çözümü olan var mı

Bende hiç öyle bir ses olmadı şimdiye kadar

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek
    arkadaşlar geçen depoyu fulledim mazot aldım lastiklerin havalarını bi kontrol edip hepsini 33 psi yaptım yola çıkar çıkmaz fark etti araba çok rahatladı viteslerde çok daha erken toparlamaya başladı ..ön lastikler 28-27 arkalar 29 gibiydi...sanırsam havaların soğuk olmasından dolayı lastik havaları çabuk düşmüş sizde ara ara kontrol edin derim.

Ben de bugün hepsini 2.20 bar yaptım. (Depo kapağında belirtilen değer)

• Aranıza yeni katılıyorum,daha önceki sayflarda gizli menüden bahsedilmişti ancak defalarca denememe rağmen gizli menüye ulaşamıyorum." bip " sesini duyduktan sonra bc ye basınca ana menüye dönüyor.bir kez daha detaylıca nasıl gizli menüye ulaşacağımızı paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPELSEVER

Aranıza yeni katılıyorum,daha önceki sayflarda gizli menüden bahsedilmişti ancak defalarca denememe rağmen gizli menüye ulaşamıyorum." bip " sesini duyduktan sonra bc ye basınca ana menüye dönüyor.bir kez daha detaylıca nasıl gizli menüye ulaşacağımızı paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Settings tuşuna basılı tutup bip sesini duyduktan sonra BC'ye birkaç kere basın.
  • quote:

evet bozuk yollarda bende de oldu o ses
  • Arkadaşlar cuma günü aldığım imzamdaki aracımında hız kontrolünü bir türlü devreye sokamıyorum alırken serviste söylenenleri ve kitapçığında yazıklarını yaptım ama bir türlü olmadı cc tuşuna basınca ekranda kısa süreli ikaz lambası yanıp sönüyor ancak ayağımı gazdan çekince devir ve hız düşüyor yardım ederseniz sevinirim. Yoksa araçta mıbir sorun var???
  • Belli bir hızdan sonra aktif oluyor.Herhalde 30 km den sonraydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Bende hiç öyle bir ses olmadı şimdiye kadar

quote:

Orijinalden alıntı: onurdilek
    arkadaşlar geçen depoyu fulledim mazot aldım lastiklerin havalarını bi kontrol edip hepsini 33 psi yaptım yola çıkar çıkmaz fark etti araba çok rahatladı viteslerde çok daha erken toparlamaya başladı ..ön lastikler 28-27 arkalar 29 gibiydi...sanırsam havaların soğuk olmasından dolayı lastik havaları çabuk düşmüş sizde ara ara kontrol edin derim.

Ben de bugün hepsini 2.20 bar yaptım. (Depo kapağında belirtilen değer)

2.2 bar yapmıştım bende soğuklardan sonra 33 psi da devam

• quote:

Arkadaşlar bende de 120 de titreşim oluyor demiştim.Kış lastiklerini arabayı aldırdığımız gün taktırmıştık.O zaman balansı düzgün yapmamışlar.Şimdi balansı tekrar yaptırdım düzeldi.
    Bir de plakaları yapıştırttım.Güzel oldu.Özellikle ön tampon kavisli olduğu için plakalık havada kalıyordu.Hafif eğip yağıştırdık güzel oldu.Bir de etrafına beyaz şerit çektirdik.Güzel oldu.Tavsiye ederim.

Aksesuar olarak güzel bişeyler taktıran var mı.Araba da biraz göz eksikliği var gibi.Bu konuda gözlük kabından başka bagaja ve ön kısma orjinal bişeyler taktıran varsa paylaşabilirler mi...

bagaja havuz aldım internetten orjinal blşey diil ama şiddetle tavsiye ederim bagaj çok temiz kalıyor çok kullanışlı bişey....plaka olayına benimde girmem lazım kestirip vidalatçam köşelerden düşme ihtimali azalır en azından...sizde orjinal aksesuar taktırırsanız paylaşırsınız bizlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: sariasker

Arkadaşlar cuma günü aldığım imzamdaki aracımında hız kontrolünü bir türlü devreye sokamıyorum alırken serviste söylenenleri ve kitapçığında yazıklarını yaptım ama bir türlü olmadı cc tuşuna basınca ekranda kısa süreli ikaz lambası yanıp sönüyor ancak ayağımı gazdan çekince devir ve hız düşüyor yardım ederseniz sevinirim. Yoksa araçta mıbir sorun var???

İstediğiniz hızda giderken sinyal kolundaki üst tırnağa bastığınızda devreye giriyor cc. Fren veya debriyaja bastığınızda devredışı kalıyor. Tekrar aynı hızda devreye almak için alt tırnağa basmanız yeterli İptal etmek için arkadaki uzun tırnağa basabilirsiniz

• merhaba arkadaşlar çok çok uzun zamandır volvodan tutun i30a bütün araçlara baktım nerdeyse.ama aklımda hiç olmayan opel sedanın müthiş donanımlı ve kaliteli olduğunu anladım.fakat aralık ayını kaçırdığım için 40000 tl gibi fiyatlara bulabildim.36000 e bile alan olmuş forumda.sizce ne yapmalıyım?bana hangi bayiyi öneriyorsunuz ve ne zaman almalıyım?yani sene sonunu mu beklemeliyim?şimdiden çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.