Şimdi Ara

OPEL 2010 için Yeni bir SUV Hazırlığında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel 2010 yılında çıkması Beklenen Corsa Suv hazırlığı içinde ancak aracın isminin Corsa ile alakalı ulup olunmadığı henüz bilinmiyor.

GM mühendisleri tarafından şuan testleri yapılan dört tekerlekten çekiş sistemini kullanacağı kaydedilen Corsa SUV’un, yeni Opel Meriva’yla aynı platformu kullanması düşünülüyor. Yeni geliştirilen dört tekerlekten çekiş sisteminin geleneksel sistemlere göre en büyük farkı arka tekerleklere gücün bir elektrik motoru tarafından sağlanması olacak. Aracın arka tarafında bulunan bir elektrik motoru ve lithium-ion pil paketlerine sahip olması düşünülen araçta frenleme esnasında geri dönüşümü yapılan enerji pillerde depolanacak ve ön aks üzerinde çekiş kaybı olduğunda elektrik motoru yardımıyla arka aksa da belli oranda güç uygulanacak. Yeni geliştirilen sistem sayesinde yakıt tüketimi gibi geleneksel 4×4 sıkıntılarının da ortadan kalkması planlanıyor. Ayrıca Corsa SUV’un 4×4’ünün yanı sıra önden çekişli bir versiyonunun hazırlanması da düşünülürken motor seçeneklerinin ise 1.3 litrelik ve 1.7 litrelik turbodizel güç üniteleri olması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038hitman-hitmann-- -- 26 Mayıs 2009; 22:47:00 >

• E yuh artık!

bu firmanın battıgından eminmi bunlar?

bana ayak yapıyolar gıbı geldı sankı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

E yuh artık!

Bende anlamadım gitti çıldırdılar iyice yaa Çıksın bakalım küçük Suv nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038hitman-hitmann-- -- 26 Mayıs 2009; 22:54:38 >
  • corsanın suvu olcaksa cross polo boyutlarında mı olucak yoksa nissan quasqai boyutlarında bir suv mu olacak
  • Avrupada Fiesta Suv'a rakip olarak çıkacakmış Corsa Suv.Cross polo boyutlarında ufak bir suv olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038hitman-hitmann-- -- 26 Mayıs 2009; 23:01:13 >
  • Geç o zaman.

Bende Tiguana rakip gelıyor sandım
  • @GTRulez

İyide Tiguanın rakibi zaten Opel Zafira değilmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 038hitman-hitmann--

@GTRulez

/>

Antara

cross tarzı bişey olacak herhalde büyük ihtimal corsa olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

quote:

@GTRulez

/>

Antara

Ciddimi ?

Valla ben antarayı toureg in rakibi diye bılıyordum.. gercı ne kadar rakip olabilir orası mechul...

• quote:

E yuh artık!

abi OPEL batarsa inanki bu DH Forumda adimi deyistirecem . Ya OPEL´in batacagi yok, Insignia modeli kapis kapis satiliyor cok tutuldu arac gercekten. OPEL´in derdi Devlet´ten az birsey para istiyor bu Para´larda tabiki bizim gibi Vergi ödeyen Essek´lerden cikiyor ya OPEL´de akilli tabi battik batiyoruz diyor ama git bir OPEL Insignia siparisi ver buradan Almanya´dan ne kadar bekletiyorlar, bekleme sebebi ise talebin cok olmasindan. Bu Firma batmaz batamaz , allah OPEL´de calisanlarin yardimcisi olsun....

Saygilar

• quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

E yuh artık!

abi OPEL batarsa inanki bu DH Forumda adimi deyistirecem . Ya OPEL´in batacagi yok, Insignia modeli kapis kapis satiliyor cok tutuldu arac gercekten. OPEL´in derdi Devlet´ten az birsey para istiyor bu Para´larda tabiki bizim gibi Vergi ödeyen Essek´lerden cikiyor ya OPEL´de akilli tabi battik batiyoruz diyor ama git bir OPEL Insignia siparisi ver buradan Almanya´dan ne kadar bekletiyorlar, bekleme sebebi ise talebin cok olmasindan. Bu Firma batmaz batamaz , allah OPEL´de calisanlarin yardimcisi olsun....

Saygilar

Ya hocam belli zaten ortada bi dumen dondugu... Baksana adamlar model ustune model cıkartıyor. Bunların hepsı para demek yani...

1 hazırandan sonra netlık kazanır sanırım durumlar

• Corsa SUV ile ilgili şöyle bişey buldum.

Chevrolet GPiX Concept: la futura Opel Corsa SUV

Bu yukarıdaki yazı ne demekse anlayamadım artık , heralde dış tasarım olarak GM bünyesindeki Chevrolet'in Concept otomobilini Corsa Suvda kullanabilirler.Böyle olursa güzel olur bence.

Yada dediğim gibi böyle bişeyde çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038hitman-hitmann-- -- 26 Mayıs 2009; 23:22:36 >

• Ufak bir suv olacak sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 26 Mayıs 2009; 23:27:50 >
  • corsa bazlıysa ancak teriosun rakibi olur...antara yıda elden geçirmeleri lazım çok silik
  • quote:

quote:

quote:

@GTRulez

/>

Antara

Ciddimi ?

Valla ben antarayı toureg in rakibi diye bılıyordum.. gercı ne kadar rakip olabilir orası mechul...

Ford Kuga , Opel Antara, VW Tiguan,Peugeot 4007,Renault Koleos,Toyota RAV4,chevrolet captiva,Honda CR-V,Audi Q5,BMW X3,Hyundai Tucson diye uzar gider

yanlışım varsa düzeltin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

@GTRulez

/>

Antara

Ciddimi ?

Ford Kuga , Opel Antara, VW Tiguan,Peugeot 4007,Renault Koleos,Toyota RAV4,chevrolet captiva,Honda CR-V,Audi Q5,BMW X3,Hyundai Tucson diye uzar gider

yanlışım varsa düzeltin..

doğru doğru sportage ile x-trailde unutmamak gerek

• Opel batmıyor. General Motor batıyor. General Motor batınca da Opel'i de yanında sürüklüyor. Koskoca General Motor'u da sadece Opel kurtaramaz. Bünyesinde o kadar çok firma varken yük Opel'in üstüne binemez. Kaldıramaz Opel bunu. Kurunun yanında yaşta yanar yani. Touareg ile Antara arasında dağlar kadar fark var canım.

Frontera şu an üretimde olsaydı Touareg'in rakibi olurdu.
  • Seneeeeeeee geçen senden önceki sene. Foruma açtığım bir konudan alıntımdır.

Üreticilerin sınıf içerisine yeni sınıf katma çalışmaları hızla sürerken bunun son örneği GM çatısı altında bulunan Opel’den geldi. Küçük sınıfta yer alan modeli Corsa’nın 4x4 versiyonunu hazırlamayı düşünen üretici böylelikle küçük sınıf Avrupalı bir SUV’u da müşterilerle buluşturacak.

2010 yılında piyasaya sunulması beklenen Corsa SUV’un Chevrolet markası altında da bir kardeşi olacağı ve aynı zamanda Ford’un Fiesta SUV modeline rakip olarak piyasaya sunulacağı bekleniyor. GM mühendisleri tarafından şuan testleri yapılan dört tekerlekten çekiş sistemini kullanacağı kaydedilen Corsa SUV’un, yeni Opel Meriva’yla aynı platformu kullanması düşünülüyor. Yeni geliştirilen dört tekerlekten çekiş sisteminin geleneksel sistemlere göre en büyük farkı arka tekerleklere gücün bir elektrik motoru tarafından sağlanması olacak. Aracın arka tarafında bulunan bir elektrik motoru ve lithium-ion pil paketlerine sahip olması düşünülen araçta frenleme esnasında geri dönüşümü yapılan enerji pillerde depolanacak ve ön aks üzerinde çekiş kaybı olduğunda elektrik motoru yardımıyla arka aksa da belli oranda güç uygulanacak. Yeni geliştirilen sistem sayesinde yakıt tüketimi gibi geleneksel 4x4 sıkıntılarının da ortadan kalkması planlanıyor. Ayrıca Corsa SUV’un 4x4’ünün yanı sıra önden çekişli bir versiyonunun hazırlanması da düşünülürken motor seçeneklerinin ise 1.3 litrelik ve 1.7 litrelik turbodizel güç üniteleri olması bekleniyor.

Yeni bişey değil yani bu. 2 senelik dava.

http://forum.donanimhaber.com/m_14954839/mpage_1/key_//tm.htm#14954839

• Opel dediğini yaptı gerçekten,helal olsun.

Insigniayla kendimizi toparlayıp,yeni bir sayfa açacağız dediler.
    Alamnyada yaşayan ve Opelin kalbinde bulunan Yasin arkadaşımız Insignia kapış kapış gidiyor dedi.
    Bir arkadaşımda Almanyadan haberleri veriyor,hergün limanda birsürü tır var,hepsinde Opeller diyor...

Adamlar resmen çıldırdı.

Ne kadar olsa kullandığım marka.
    Kim ne derse desin,herkes kullandığı markanın iyi yerlere gelmesini ister.

Bende onlardanım.
    opelin her zaman iyiliğini istedim.
    Biliyorumki Opel iyi olursa,bizlerde iyi oluruz Opel kullanıcıları olarak.,
    Tasarım ofisinde işler tamama benziyor.
    Insignia,Astra,Calibra,Meriva derken Opel 2010 sonlarında bayileri,rakipsiz araçlarla dolduracak.

O her zaman gidip,defalarca incelemek istediğim,Insignia gibi birçok araç orda olacak ve bayiden çıkmak istemeyeceğim,buna eminim.

Birde elektronik ofisi çalışmaya başladıysa Opel paçayı kurtardı.,

Arkadaşlar,bir Opelci olduğum için söylemiyorum.
    Opel eski Opel değil.
    Karizmayı toplamaya başladı.
    Aynı işi Renoda yapıyor şuanda.

Opel ve Renault değişim sloganlarıyla yanıp tutuşuyor.
    Diğer markalarda bunlara karşılık vermek isteyecek ve otomobilş piyasası çok güzel günler görecek.

Eminimki Passatmı?Vectramı?diye sorup,tabiki Passat cevabını alan insanlar,artık günlerce,haftalarca,aylarca düşünüp öyle karar verecek.

Birde şu kriz bitse...

Saygılar.

• Krizin olduğu yok abicim ya. Tırışka o kriz nidaları.

Gm Mayıs'ta kepenk kapatıyodu. Haziran geldi yahu. GM bünyesinde yönetim değişecek dedi Obama amca. Hala aynı ve adamlar ayakta. Demekki ortada sorun yok. Maksat ortalığı kızıştırmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.