Şimdi Ara

OPEL ANTARAMI - VW TOUAREGMİ - BMW X3 MÜ ?SİZCE HANGİ SUV? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben kendime alacak olsam CRV 2.2 ctdi ve full aksesuar alırdım
  • Evet sanki BMW X3 bunların gerisinde gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Touareg onlardan üstün

tamamda adam 90 bin ytl var demiş 0 demiş. ayrıca vergisi en düşük olanıda antara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 1 Eylül 2007; 23:45:23 >
  • Touareg'in olduğu yerde bırak Antara'yı X3 bile olamaz. Kafa dengi araç olarak ya Touareg'i eleyeceksin ya da ona uygun araçlar bulacaksın ki Opel'de mevcut değil. X5 olabilir X3 yerine. X3 de gerek donanım gerekse kalite olarak Antara'dan çok daha üstündür. Tartışmaya pek gerek yok gibi geliyor.
  • Tabiki VW TOUREG
  • peki bunların arasına Toyota RAV4 koyarsak nasıl olur...

http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/toyota-rav4-2006-745683.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweradam -- 2 Eylül 2007; 0:06:19 >
  • a
    quote:

Orjinalden alıntı: poweradam

peki bunların arasına Toyota RAV4 ü koyarsak nasıl olur...

http://www.autoclub.com.au/uploaded_images/toyota-rav4-2006-745683.jpg

Dostum alakasız işler yapıyorsun ne rav4 ü ?

Ne istediğini bildiğini sanmıyorum .
  • bence vw touareg.100bin ytye kadar çıkabilirsen bmw x5 3.0D
  • kardeş bende ne yaptığımı bilmiyorumki mutlaka birini seçmem lazım çünkü az buz bir para değil birini alınca pişman olmamam lazım.O yüzden seçelim artık hangisi?
  • quote:

kardeş bende ne yaptığımı bilmiyorumki mutlaka birini seçmem lazım çünkü az buz bir para değil birini alınca pişman olmamam lazım.O yüzden seçelim artık hangisi?

Bak poweradam dostum anlıyorum paranı çarçur etmek istemiyorsun. Resmini Koyduğun Touareg 2007(2008) model makyajlı. 90.ooo ytl alman imkansız. Temiz 2005~2006 TDI 2.5 Motor ( 65,~80.ooo Euro) alabilirsin. 45.ooo Eurodan başlayan fiyatlar ile benzinli V6 Touaregler de mevcut hemde full ( Tv , DVD , 4 noktalı klima vs.)

X3 e gelince bence parasını hakeden bir alet değil ama tabiki iç malzeme kalitesi bmw işçiliği vw den daha farklıdır. Özellikle sana bahsettiğim 3.0d motoru çok iddaalıdır ama bütçeni zorlar.

Opel Antara , Toyota Rav4 vb. gibi ayrıntılar bahsi geçen araçlar arasında alakasız kalıyor. Ben bahsettiğim x3 ile touareg kullandım sana kıyaslama da yaparım.

İsteklerin nedir ? Dağa Taşa Çıkacakmısın ? Ailen kaç kişilik ?Maddi gelirin nasıl ? Servisi parçası mazotu dokunmasın ? Ayrıntı ver seçelim ..

Anlaştık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 2 Eylül 2007; 0:05:56 >

• Alacağım oto tık demeden dağa taşa tırmanabilecek dayanıklı ve konforlu bir oto olmalı,.Ayrıca servis sorunu benim için çok önemli.Ozdamar bu konuda bilgili birisine benziyorsun son kararı ver artık bu özelliklerde hangi marka?
  • quote:

Alacağım oto tık demeden dağa taşa tırmanabilecek dayanıklı ve konforlu bir oto olmalı,.Ayrıca servis sorunu benim için çok önemli.Ozdamar bu konuda bilgili birisine benziyorsun son kararı ver artık bu özelliklerde hangi marka?

Estafurlah sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. Dağa Taşa vuracaksan olay bitmiştir tabiki Touareg. Eğer deseydin benim için sürüş dinamizmi önemli o zaman yol tutuş kabiliyeti daha iyi olan X3 e yönlendirecektim seni ama senin işini touareg görür. Arkasında Doğuş grubu var.

Aracın yapısından bahsetmek gerekirse Porsche Cayenne SUV ile aynı platformu kullanıyor ve gerçekten güzel bir suv gerek verileri gerek ise Fiyat / Performans oranı ile. Ben sana dizel almanı tavsiye ederim ama dizel olarak sıfır alacaksan 90.ooo ytl ye çok çok zor değil imkansız. Anca 2006 gibi ikinci el lere yönelmen gerek.

Araç seçimin bence touareg olmalı. Arazide rakiplerinde olmayan başlıca donanımlarını yazayım :

Çekiş Ayarını ayarlayabilmen : Böylelikle arazi ve zor şartlarda daha kuvvetli bir hal almış olur.

Süspansiyon Sertlik Ayarı : Yol tutuşu en sağlama getirmekten tut arazi koşulları otoban şehir içi her türlü yola göre ayarlayabileceğin süspansiyon sertlik ayarı mevcut.

Yükselip Kalkma Ayarı : Aracını kullanacağın bölgeye göre yükseltip kaldırabilirsin. Suda bile kullanabilirsin bu özellik sayesinde.

O Konuda dayanıklıdır. Konforludur.

Konforundan söz edecek olursak : Full Alırsan TV keyfin olacaktır hangı modelı alırsan al aracın ıcınde kendınden kompresorlu gelır yanı şöyle lastiğin havası inerse lastıkcı aramak derdıne son veren bır buluş arka koltuktan hortumu cıkartım on yolcu koltugunun aşşasına takıp aracı çalıştırmak yeterli ister kendı aracının havasını şişir ister bisiklet veya başka lastiklerin havasını şişir.

4c Climatronic denilen 4 noktalı klima sistemi alırsan herkes kendi klima ayarını yapar bu sayede arkada oturan arkadaşlar lcd ekranlı menulerınden kendı klıma ayarlarını aynı ön konsoldakı gıbı yapabılecekler.

Tiptronic Vites gayet performanslı istenildiğinse süspansiyon ayarını SPORT konumuna alıp ( kı hep bunda kullanmak gerek ) aracın sınırlanırı zorlayabılırsınız.

• Peki Ozdamar çok saol beni aydınlattığın için.Yarın vw plaza ya gideceğim.Artık oradada inceler kararımı veririm.Tekrar saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweradam -- 2 Eylül 2007; 0:27:29 >
  • quote:

Peki Ozdamar çok saol beni aydınlattığın için.Yarın vw plaza ya gideceğim.Artık oradada inceler kararımı veririm.Tekrar saol

Ne demek
  • bu fiyata bunlarda toureg ve x3 alabilmen çok çok zor. Biz ocakta x3 ü 60.000 € ya aldık. 2.0 dizel aracımız. yakıt performans olarak gayet güzel bir araç. ortalama 8.6 yakıor şehir içinde. Konfor desen güzel fakat içi çok dar dışardan göründüğü gibi değil. Şöle anlataym doblodan daha dar Arazi aracı olarak geçiyor fakat öle ahım şahım bir arazi performansı alamazısn. Tiptronic Vites almanı bende tavsiye ederim gerçekten süper ama bizdeki manuel
  • Toureg varken Crv alınırmı la hacı
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Touareg onlardan üstün

• Opelin içi bu foto daki gibiyse başka araç aramana gerek yok sorduğun hata o ne be uzay aracımı

İçlerinden en yenisi de o.

Ondan sonra BMW gelir.

Tuareg eskidi artık

OPEL ANTARAMI - VW TOUAREGMİ - BMW X3 MÜ ?SİZCE HANGİ SUV?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 2 Eylül 2007; 1:11:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Opelin içi bu foto daki gibiyse başka araç aramana gerek yok sorduğun hata o ne be uzay aracımı

İçlerinden en yenisi de o.

Ondan sonra BMW gelir.

Tuareg eskidi artık

X3 arazi koşulları için iyi değil yanlız
  • 90 bın ytl ye maalesef 0 toureg yada x3 alamazsınız.
    bu arada freelander 2 de cok guzel bir araç.arazi konusunda land rover tectubesi var araçta.2.2 lik dizel motoru basarili.şanzuman bmw nın şanzuma zaten.
    kaliteli bir araç ama 2. eli nasildir bilmem.eski kasalarda sorunlar vardı bunda da varmıdır onuda bilemıorum.
    ttanıdıgım aldı gecenlerde full+full 123bın ytl ye geldi o fiyati.
    onceleri crv bakmişti 2.0 benzinli otomatik ancak gitmio bu araba die vazgecmişti.2.2 lik landrover freelander ise bambaska gelmiş ona crv den soora.
    tourag alabiliyorsanız ne guzel.cok kalite bir 4*4.
    x3 falza kcuuk ve arazi ozllikleri kotu.
    daga tasa demişssiniz.
    ozman toureg yada freelander 2 derim(ama freelander da karar kılsanız dahi 2-3 ay daha bekleyın otursun piyasasi cok oynuo fiyatları)
  • Başlıktaki antaranın iç kısmı OPEL ANTARA GTC 'Bunu anca fuarlarda görürüz' .Dün aceleyle koydum

İşte bu sitede Antara GTC Concept
    http://www.conceptcar.ee/opel/antaragtc/index.html

Benim alacağım antaranın içi böyle

OPEL ANTARAMI - VW TOUAREGMİ - BMW X3 MÜ ?SİZCE HANGİ SUV?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweradam -- 2 Eylül 2007; 11:39:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.